Mies! Näin lisäät kestävyyttäsi sängyssä


Seksi ja nauttiminen, Seksuaaliterveys, Parisuhteet by Samuli K., 24.1.2024
Seksuaalisen kestävyyden parantaminen on aihe, joka kiinnostaa monia miehiä. Seksuaalinen kestävyys vaikuttaa paitsi itsetuntoon myös kumppanin tyytyväisyyteen ja sitä kautta parisuhteen laatuun. Tässä artikkelissa käsittelemme, miten mies voi luonnollisin ja terveellisin keinoin lisätä kestävyyttään sängyssä.

Tässä 8 keinoa, joiden avulla parannat kestävyyttäsi makuuhuoneessa: 

 1. Käytä penisrengasta paremman kestävyyden saamiseksi seksin aikana

  Penisrenkaan, jota usein kutsutaan myös nimellä erektiorengas, käyttö seksuaalisen kestävyyden lisäämiseksi on suosittu ja turvallinen tapa monille miehille. Penisrengas on seksuaalisen suorituskyvyn apuväline, jonka tarkoitus on ylläpitää ja parantaa erektiota sekä mahdollisesti pidentää seksuaalista aktia.

  Miten penisrengas toimii?

  Penisrenkaat toimivat rajoittamalla veren virtausta pois peniksestä, mikä auttaa ylläpitämään ja vahvistamaan erektiota. Ne asetetaan yleensä peniksen juureen tai peniksen ja kivesten ympärille. Tämä rajoittaa veren paluuvirtausta, mikä johtaa voimakkaampaan ja pitkäkestoisempaan erektioon.

  Kestävyyden lisääminen

  Penisrenkaan käytön yhteydessä monet miehet kokevat, että he pystyvät ylläpitämään erektiotaan pidempään, mikä voi johtaa seksuaalisen aktin pitenemiseen. Lisäksi jotkut käyttäjät kertovat, että penisrenkaan käyttö voi vähentää ennenaikaisen siemensyöksyn todennäköisyyttä, mikä myös lisää seksuaalista kestävyyttä.

  Erilaiset penisrenkaat

  Penisrenkaita on saatavilla monenlaisia, mukaan lukien joustavat silikonirenkaat, säädettävät penisrenkaat ja jopa sellaiset, jotka on varustettu vibraattorilla lisästimulaation tarjoamiseksi. Jokaisella tyypillä on omat etunsa, ja niiden valinta riippuu käyttäjän henkilökohtaisista mieltymyksistä ja tarpeista.

  Penisrenkaan käytössä huomioitavaa

  Vaikka penisrenkaat ovat yleisesti turvallisia, niiden käyttöön liittyy joitakin varotoimia. On tärkeää valita oikean kokoinen rengas – liian tiukka rengas voi aiheuttaa kipua tai jopa vahingoittaa penistä. Lisäksi renkaita ei tulisi pitää paikoillaan yli 30 minuuttia kerrallaan, jotta vältetään verenkiertohäiriöt.

  Penisrenkaat voivat olla tehokas keino parantaa seksuaalista kestävyyttä ja suorituskykyä miehillä. Niiden avulla voidaan ylläpitää voimakkaampaa erektiota ja mahdollisesti pidentää seksuaalista aktia. Kuten kaikkien seksuaalisen suorituskyvyn apuvälineiden kohdalla, on tärkeää käyttää niitä turvallisesti ja ottaa huomioon henkilökohtaiset tarpeet ja mieltymykset. Jos olet epävarma penisrenkaan käytöstä tai sinulla on terveydellisiä huolia, keskustele asiasta terveydenhuollon ammattilaisen kanssa.

 2. Fyysinen kunto ja miehen seksuaalinen kestävyys

  Fyysisen kunnon ja miehen seksuaalisen kestävyyden välillä on selvä yhteys. Fyysinen kunto ei ainoastaan paranna yleistä terveyttä, vaan sillä on myös merkittäviä etuja seksuaaliseen suorituskykyyn ja kestävyyteen. Käsitellään näitä yhteyksiä tarkemmin.

  Verenkierto ja erektio

  Fyysisen aktiivisuuden on todettu parantavan verenkiertoa koko kehossa, mukaan lukien sukuelinten alueella. Hyvä verenkierto on keskeinen tekijä vahvan ja kestävän erektion saavuttamisessa. Liikunta, kuten aerobinen harjoittelu, voi auttaa alentamaan verenpainetta ja parantamaan verisuonten terveyttä, mikä edistää terveellisempää erektiota.

  Hormonitasapaino

  Säännöllinen liikunta voi myös vaikuttaa positiivisesti hormonitasapainoon. Erityisesti se voi lisätä testosteronin tuotantoa, joka on avainasemassa miehen seksuaalisessa halussa ja suorituskyvyssä. Lisäksi liikunta voi auttaa vähentämään stressiä ja stressihormoni kortisolin tasoja, mikä voi parantaa seksuaalista toimintaa.

  Kestävyys ja voima

  Liikunnan avulla voi rakentaa kestävyyttä ja voimaa, jotka ovat hyödyllisiä seksuaalisen aktin aikana. Kestävyysliikunta, kuten juoksu tai pyöräily, sekä voimaharjoittelu, kuten painonnosto, voivat parantaa yleistä kestävyyttä ja voimatasoja. Tämä ei ainoastaan lisää kykyä suorittaa seksuaalista aktia pidempiä aikoja, vaan myös parantaa yleistä fyysistä suorituskykyä.

  Itsetunto ja mieliala

  Liikunta parantaa myös mielialaa ja itsetuntoa, joilla on suora vaikutus seksuaaliseen haluun ja suorituskykyyn. Fyysinen aktiivisuus vapauttaa endorfiineja, jotka ovat luonnollisia mielialaa kohottavia kemikaaleja. Parempi itsetunto ja positiivinen kehonkuva voivat myös lisätä seksuaalista vetovoimaa ja halukkuutta.

  Painonhallinta

  Ylipaino ja lihavuus voivat vaikuttaa negatiivisesti seksuaaliseen suorituskykyyn. Liikunta auttaa painonhallinnassa, mikä voi vähentää erektiohäiriöiden riskiä ja parantaa yleistä seksuaalista terveyttä.

  Pidä itsesi hyvässä kunnossa ja olet parempi rakastaja

  Fyysinen kunto on siis tärkeä tekijä seksuaalisen suorituskyvyn ja kestävyyden kannalta. Säännöllinen liikunta edistää verenkiertoa, hormonitasapainoa, kestävyyttä, voimaa, itsetuntoa ja auttaa painonhallinnassa, kaikki tärkeitä tekijöitä seksuaalisen terveyden ylläpitämisessä. Terveellinen elämäntapa, johon kuuluu liikunta ja tasapainoinen ruokavalio, ei ainoastaan paranna fyysistä kuntoa, vaan voi myös merkittävästi parantaa seksuaalista kestävyyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.

 3. Oikea ruokavalio auttaa miestä kestävään seksin aikana paremmin

  Oikeanlainen ruokavalio on todella tärkeässä roolissa miehen seksuaalisen kestävyyden ja suorituskyvyn kannalta. Tietynlaisten ravintoaineiden nauttiminen voi edistää parempaa verenkiertoa, hormoneiden tasapainoa ja yleistä energiaa, kaikki tekijöitä, jotka vaikuttavat suoraan seksuaaliseen kestävyyteen. Tarkastellaanpa lähemmin, miten ruokavalio voi auttaa miestä kestämään paremmin seksin aikana.

  Verenkiertoa edistävät ruoka-aineet

  Verenkierron parantaminen on avainasemassa vahvan erektion ylläpitämisessä. Tietyt ruoka-aineet, kuten pähkinät, siemenet, tumma suklaa, vihreät lehtivihannekset ja punaiset hedelmät, sisältävät flavonoideja ja muita antioksidantteja, jotka voivat parantaa verenkiertoa ja terveyttä yleisesti.

  Testosteronitasojen tukeminen

  Testosteroni on keskeinen mieshormoni, jolla on merkittävä rooli seksuaalisessa halussa ja suorituskyvyssä. Testosteronitasoja voi tukea syömällä ruoka-aineita, jotka sisältävät runsaasti sinkkiä (kuten äyriäiset, pähkinät, siemenet), seleeniä (kuten pähkinät, siemenet, täysjyvä) ja terveellisiä rasvoja (kuten avokadot, oliiviöljy ja rasvaiset kalat).

  Energian ja kestävyyden lisääminen

  Tasapainoinen ruokavalio, joka sisältää riittävästi proteiinia, terveellisiä rasvoja ja monimutkaisia hiilihydraatteja, voi auttaa ylläpitämään tasaisen energiatason. Tämä energia on välttämätöntä kestävyyden kannalta seksuaalisen aktin aikana.

  Stressin ja painon hallinta

  Ruokavalio, joka sisältää runsaasti kasviksia, hedelmiä ja kokonaisia jyviä, voi auttaa hallitsemaan stressiä ja ylläpitämään terveellistä painoa. Stressi ja ylipaino voivat heikentää seksuaalista suorituskykyä, joten niiden hallinta on tärkeää.

  Vältä liiallista alkoholin ja prosessoitujen ruokien nauttimista

  Liiallinen alkoholin nauttiminen ja prosessoitujen, rasvaisten ruokien syöminen voivat heikentää seksuaalista suorituskykyä. Nämä voivat vaikuttaa negatiivisesti verenkiertoon ja hormonitasapainoon.

  Ruokavalion avulla voit vaikuttaa kestävyyteesi seksin aikana

  Ruokavalion merkitys seksuaaliselle kestävyydelle ja suorituskyvylle on ilmeinen. Tasapainoinen, ravinteikas ruokavalio, joka sisältää verenkiertoa ja hormonitasapainoa tukevia ruoka-aineita, voi auttaa parantamaan seksuaalista kestävyyttä. Lisäksi terveelliset elämäntavat, kuten säännöllinen liikunta ja stressin hallinta, tukevat ruokavalion vaikutuksia ja edistävät yleistä seksuaalista terveyttä ja hyvinvointia. Terveellinen ruokavalio on olennainen osa seksuaalista terveyttä. Tiettyjen ruoka-aineiden, kuten pähkinöiden, vihreän lehtivihanneksen ja tumman suklaan, on todettu edistävän verenkiertoa ja seksuaalista terveyttä. Vältä liiallista alkoholin ja rasvaisten ruokien nauttimista, sillä ne voivat heikentää seksuaalista suorituskykyä.

 4. Stressin hallinta ja miehen seksuaalinen kestävyys

  Stressi on yksi keskeisimmistä tekijöistä, joka vaikuttaa miehen seksuaaliseen kestävyyteen. Kun mies kokee stressiä, keho tuottaa enemmän kortisolia, mikä voi heikentää seksuaalista halua ja suorituskykyä. Stressi vaikuttaa myös negatiivisesti verenkiertoon, mikä on tärkeää erektion ylläpitämiseksi.

  Stressinhallinta on siis olennainen osa seksuaalisen kestävyyden parantamista. Kehon ja mielen rentouttamiseen tähtäävät menetelmät, kuten jooga, meditaatio ja syvä hengitys, voivat auttaa vähentämään stressin vaikutuksia. Nämä tekniikat auttavat rauhoittamaan mieltä ja vähentämään kehon stressireaktiota, mikä voi parantaa seksuaalista suorituskykyä ja kestävyyttä.

  Lisäksi riittävä uni, terveellinen ruokavalio ja säännöllinen liikunta ovat tärkeitä stressin hallinnassa. Ne eivät ainoastaan auta lievittämään stressiä, vaan edistävät myös yleistä terveyttä ja hyvinvointia, mikä on välttämätöntä hyvälle seksuaaliselle suorituskyvylle.

  Voimmekin todeta, että tehokas stressinhallinta voi parantaa merkittävästi miehen seksuaalista kestävyyttä ja kokonaisvaltaista seksuaalista hyvinvointia.

 5. Keskustele kumppanisi kanssa

  Avoin keskustelu seksuaalisista toiveista ja odotuksista kumppanin kanssa voi parantaa seksielämää. Keskustelu auttaa ymmärtämään toisen tarpeita ja toiveita, mikä voi auttaa kestävyyden lisäämisessä. Keskustelu kumppanin kanssa on tärkeä osa seksuaalisen kestävyyden ja tyytyväisyyden parantamista. Avoin kommunikaatio voi auttaa molempia osapuolia ymmärtämään toistensa tarpeita, toiveita ja huolenaiheita, mikä on elintärkeää seksuaalisen suhteen vahvistamisessa.

  Tässä muutamia vinkkejä, miten keskustella kumppanin kanssa seksuaalisen kestävyyden parantamisesta:

  Sopiva aika ja paikka: Valitse keskustelulle rauhallinen hetki ja ympäristö, jossa molemmat tuntevat olonsa mukavaksi ja rentoutuneeksi.

  Rehellisyys ja avoimuus: Ole rehellinen omista tunteistasi, toiveistasi ja huolista. Avoimuus edistää luottamusta ja ymmärrystä.

  Kuuntele kunnioittavasti: Anna kumppanillesi tilaa ilmaista omat ajatuksensa ja tunteensa ilman keskeytyksiä. Kuuntele aktiivisesti ja kunnioittavasti.

  Puhu omasta näkökulmastasi: Käytä "minä" -sanaa, kun kerrot omista kokemuksistasi ja tunteistasi. Vältä syyttelyä tai oletuksia kumppanin tunteista tai motiiveista.

  Etsi ratkaisuja yhdessä: Keskustelun tavoitteena tulisi olla yhteisten ratkaisujen ja kompromissien löytäminen. Pohdi, miten voitte yhdessä työskennellä kestävyyden parantamiseksi.

  Kokeilu ja tutkiminen: Olkaa avoimia kokeilemaan uusia asioita, kuten erilaisia seksuaalisia tekniikoita tai esileikkejä, jotka voivat auttaa kestävyyden parantamisessa.

  Tukea ja kannustusta kummallekin: Osoita tukea ja kannustusta toisillenne. Positiivinen ja kannustava ilmapiiri vahvistaa suhdetta ja seksuaalista tyytyväisyyttä.

  Muista, että seksuaalisuus on herkkä aihe, ja keskustelu vaatii molemminpuolista kunnioitusta ja ymmärrystä. Avoin kommunikaatio voi paitsi parantaa seksuaalista kestävyyttä, myös syventää henkistä yhteyttä ja lähentää suhdetta.

 6. Harjoittele itsehillintää ja paranna kestoasi

  Harjoittelu itsehillintää seksuaalisen kestävyyden parantamiseksi tarkoittaa kykyä hallita ja tunnistaa kehon reaktioita seksuaalisen stimulaation aikana. Tämä voi auttaa viivästyttämään ejakulaatiota ja pidentämään seksuaalista aktia. Tässä muutamia tekniikoita ja vinkkejä, jotka auttavat parantamaan seksuaalista kestävyyttä itsehillinnän kautta:

  Keskeytysmenetelmä: Opettele tunnistamaan lähestyvä siemensyöksy ja keskeytä seksuaalinen aktiivisuus juuri ennen sen kohdalla. Tämä tarkoittaa yhdynnän tai stimulaation pysäyttämistä hetkeksi, kunnes tunne laukeamisesta vähenee, ja sitten jatkamista.

  Puristustekniikka: Kun tunnet siemensyöksyn lähestyvän, keskeytä ja purista peniksen päätä varovasti muutaman sekunnin ajan. Tämä voi auttaa vähentämään erektion voimakkuutta ja viivyttämään ejakulaatiota.

  Hengitysharjoitukset: Opettele käyttämään syvää ja rauhallista hengitystä seksuaalisen aktin aikana. Syvä hengitys auttaa rentoutumaan ja vähentämään seksuaalista jännitystä, mikä voi auttaa hallitsemaan paremmin laukeamista.

  Oman kehosi tuntemuksen parantaminen: Ole tietoinen kehon tuntemuksista ja reaktioista seksuaalisen aktin aikana. Tämä auttaa sinua tunnistamaan, milloin olet lähellä huippua ja milloin on aika hidastaa tai keskeyttää toimintaa.

  Mielikuvaharjoitukset ja fokusointi: Käytä mielikuvaharjoituksia tai keskity muuhun kuin seksuaaliseen stimulaatioon hetkellisesti, jotta voit viivästyttää siemensyöksyä.

  Asentojen vaihtelu: Joissakin asennoissa on helpompi hallita laukeamista. Kokeile erilaisia asentoja ja löydä ne, jotka antavat sinulle enemmän hallintaa.

  Säännöllinen masturbaatio: Harjoittele itsehillintää myös masturbaation aikana. Tämä voi auttaa sinua ymmärtämään, miten kehosi reagoi seksuaaliseen stimulaatioon ja opettaa sinua hallitsemaan laukeamista.

  Muista, että itsehillinnän kehittäminen vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Se on taito, joka paranee harjoittelun ja kokemuksen myötä. Avoin kommunikaatio kumppanin kanssa ja yhteinen harjoittelu voivat myös auttaa prosessissa.

 7. Ravintolisät miehen seksuaalisen kestävyyden parantajina

  Ravintolisät voivat tukea miehen seksuaalista kestävyyttä ja suorituskykyä osana terveellistä elämäntapaa. On kuitenkin tärkeää ymmärtää, että ravintolisät ovat vain yksi osa kokonaisuutta, ja niitä tulisi käyttää yhdessä tasapainoisen ruokavalion, riittävän liikunnan ja hyvän unenlaadun kanssa.

  Seuraavassa on joitakin ravintolisiä, jotka voivat olla hyödyllisiä seksuaalisen kestävyyden parantamisessa:

  L-arginiini: Tämä aminohappo voi auttaa parantamaan verenkiertoa, mikä on tärkeää erektion saavuttamiseksi ja ylläpitämiseksi. L-arginiinin on osoitettu edistävän typpioksidin tuotantoa, joka laajentaa verisuonia.

  Sinkki: Sinkki on olennainen mineraali, joka tukee testosteronin tuotantoa ja ylläpitää terveellistä sukupuolihormonien tasapainoa. Sinkin puute on yhdistetty heikentyneeseen seksuaaliseen toimintaan.

  Maca-juuri: Macaa on perinteisesti käytetty libidoa lisäävänä rohdoksena. Se voi auttaa lisäämään seksuaalista halukkuutta ja parantamaan suorituskykyä.

  Ginseng: Erityisesti punainen ginseng on osoittanut lupaavia tuloksia erektiohäiriöiden hoidossa ja seksuaalisen suorituskyvyn parantamisessa.

  Omega-3 rasvahapot: Nämä terveelliset rasvat ovat tärkeitä sydämen ja verisuonten terveydelle, mikä voi vaikuttaa myönteisesti seksuaaliseen toimintaan.

  D-vitamiini: D-vitamiinin vajaus on yhdistetty alentuneeseen testosteronitasoon. Riittävä D-vitamiinin saanti voi auttaa ylläpitämään hormonitasapainoa.

  Ashwagandha: Tämä ayurvedinen yrtti voi auttaa vähentämään stressiä ja parantamaan seksuaalista suorituskykyä, erityisesti stressistä johtuvissa tilanteissa.

  Valikoimissamme on muuten yksi tuote nimeltään Sinafil X, joka sisältää kaikki yllä mainitut ainekset ja täysin oikeassa suhteessa. Kokeile!
  Sinafil X Homme Miesten Libidokapselit 60 kpl
   
  Tuotteet‪»Ravintolisät‪»
  Sinafil X Homme Miesten Libidokapselit 60 kpl
  29,90 €
  (isommissa erissä alk. 24,90 €)
  (1)
  Heti saatavilla


 8. Puuduttavat suihkeet ja niiden vaikutus miehen kestävyyteen

  Puuduttavat suihkeet ovat yksi keino, jota miehet voivat käyttää seksuaalisen kestävyyden parantamiseen. Nämä suihkeet sisältävät yleensä paikallisesti puuduttavia aineita, jotka vähentävät peniksen herkkyyttä ja voivat näin ollen viivästyttää ejakulaatiota. Käsittelemme seuraavaksi tarkemmin puuduttavien suihkeiden vaikutusta, käyttötarkoitusta ja mahdollisia haittavaikutuksia.

  Vaikutusmekanismi

  Puuduttavat suihkeet toimivat vähentämällä peniksen pään ja varren herkkyyttä. Kun herkkyys vähenee, seksuaalinen stimulaatio ei johda yhtä nopeasti ejakulaatioon, mikä pidentää yhdyntää. Tämä voi olla hyödyllistä miehille, jotka kärsivät ennenaikaisesta siemensyöksystä tai haluavat vain pidentää seksuaalista aktia.

  Suihketta levitetään peniksen pintaan muutama minuutti ennen yhdyntää. On tärkeää noudattaa valmistajan ohjeita oikean annostelun ja käytön suhteen. Suihkeen vaikutusaika voi vaihdella, mutta yleensä se kestää riittävän kauan yhdynnän ajan. Jotkut pariskunnat käyttävät kondomia suihkeen levittämisen jälkeen, jotta vaikutusta voidaan tehostaa entisestään

  Mahdolliset haittavaikutukset

  Vaikka puuduttavat suihkeet ovat yleisesti turvallisia, niiden käyttöön voi liittyä joitakin haittavaikutuksia. Näitä voivat olla esimerkiksi paikallinen ärsytys, allergiset reaktiot tai peniksen liiallinen puutuminen, mikä voi vähentää seksuaalisen aktin nautinnollisuutta.

  Puuduttavat suihkeet ovat tehokas keino parantaa seksuaalista kestävyyttä miehillä, erityisesti niillä, jotka kärsivät ennenaikaisesta siemensyöksystä. On kuitenkin tärkeää käyttää niitä ohjeiden mukaan ja ottaa huomioon mahdolliset haittavaikutukset. Jos olet epävarma suihkeiden käytöstä tai sinulla on terveydellisiä huolenaiheita, on suositeltavaa keskustella asiasta terveydenhuollon ammattilaisen kanssa.


Seksuaalisen kestävyyden parantaminen miehillä on monitahoinen prosessi, joka käsittää fyysisen kunnon, oikean ruokavalion, stressinhallinnan, avoimen kommunikaation kumppanin kanssa sekä itsehillinnän harjoittelun. Fyysinen aktiivisuus parantaa verenkiertoa ja hormonitasapainoa, edistäen erektion ja kestävyyden ylläpitämistä. Terveellinen ruokavalio, joka sisältää verenkiertoa ja hormonitasapainoa tukevia ravintoaineita, on myös keskeistä. Stressinhallintatekniikat, kuten meditaatio ja syvä hengitys, voivat auttaa rentoutumaan ja parantamaan suorituskykyä. Avoin keskustelu kumppanin kanssa ja itsehillinnän harjoittelu voivat edelleen parantaa seksuaalista kestävyyttä. Ravintolisät voivat tukea näitä toimia, mutta niiden käyttö tulisi aina tehdä terveydenhuollon ammattilaisen neuvon mukaan.

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Geishakuulat: Tehokas apu lantionpohjan lihasten vahvistamiseen

Lantionpohjan lihasten vahvistaminen on tärkeää naisten terveydelle, erityisesti synnytyksen jälkeen. Geishakuulat, tunnetaan myös nimellä kegelkuulat tai harjoituskuulat, ovat tehokas väline tässä tavoitteessa. Tässä artikkelissa käymme läpi, miten geishakuulia käytetään, niiden...

Miehen penislukko ja penislukon vaikutukset parisuhteeseen

Penislukko, joka tunnetaan myös nimellä Male chastity device on laite, jota käytetään seksuaalisen kontrollin ja dominanssin välineenä BDSM-yhteyksissä. Sen käyttö voi olla osa alistamista tai seksuaalisen itsehillinnän harjoittamista. Nyt tarkastelemme penislukon vaikutusta pari...

Tabujen murtaminen seksuaalisuudessa ja parisuhteessa

Tabujen murtaminen seksuaalisuudessa ja parisuhteessa on aihe, joka on yhtä aikaa sekä henkilökohtainen että universaali. Se koskettaa meitä kaikkia eri tavoin, riippumatta kulttuurisesta tai sosiaalisesta taustastamme. Vaikka seksuaalisuus on luonnollinen ja olennainen osa ihmis...

Liity Hot Lips -nautintopiiriin!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin sähköpostiisi.