Tuotteet‪» Ravintolisät‪»

Sinafil X Homme Miesten Libidokapselit 60 kpl

Sinafil X Homme Miesten Libidokapselit 60 kpl

Sinafil X Homme Miesten Libidokapselit 60 kpl

Hinta
29,90 + toimituskulut
24,90 € / kpl, kun ostat vähintään 2 kpl samanlaista tuotetta
Sis. alv 24 %
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.


Määrä
kplVarastossa
Keskusvarasto49 kpl heti
Netistä toimitettavissa49 kpl heti

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Sinafil X Homme Miesten Libidokapselit - Täydellinen koostumus parantamaan miehen libidoa ja seksuaalista suorituskykyä.

Sinafil X kapselit - testiraportti

Haluatko parantaa libidoasi ja seksuaalisia energiatasojasi? Etsitkö täydellistä ravintolisää, joka auttaisi sinua saavuttamaan huippusuorituksesi makuuhuoneessa? Sinafil X Homme Miesten Libidokapselit on juuri se, mitä tarvitset!

Tämän tuotteen ominaisuudet ovat vertaansa vailla. Sen täydellinen koostumus on tarkkaan suunniteltu parantamaan miesten libidoa ja seksuaalisia energiatasoja. Kaikki ainesosat ovat juuri oikeassa suhteessa, jotta saat maksimaalisen hyödyn irti jokaisesta kapselista.

Aktiiviset ainesosat toimivat saumattomassa yhteistyössä miehen oman kehon kanssa. Ne auttavat lisäämään verenkiertoa penikseen, mikä puolestaan ​​parantaa erektioiden laatua ja kestoa. Lisäksi ne edistävät testosteronin tuotantoa, mikä yleensä johtaa parempaan seksuaaliseen suorituskykyyn.

Sinafil X Homme Miesten Libidokapseleissa on kaikki tärkeät ja toimivat ainesosat. Näitä ovat muun muassa L-arginiini, tribulus terrestris -kasviuute, maca-juuriuute, rohtosarviapila ja sinkki. Jokainen ainesosa on huolellisesti valittu ja mitattu oikeassa suhteessa, jotta saat parhaan mahdollisen ja maksimaalisen tuloksen.

On tärkeää huomata, että markkinoilla ei ole aiemmin ollut näin tehokasta ravintolisää miehen seksuaalisen suorituskyvyn nostamiseksi. Kun vertaat Sinafil X Homme Miesten Libidokapseleita muihin markkinoilla oleviin tuotteisiin, huomaat nopeasti niiden pitoisuudet omassa luokassaan. Tämä tekee tuotteesta ylivertaisen vaihtoehdon kaikille miehille, jotka haluavat parantaa seksuaalista elämäänsä.

Tilaa nyt Sinafil X Homme Miesten Libidokapselit ja maksa pienissä osissa myöhemmin. Tarjoamme nopean ja huomaamattoman toimituksen lähimpään postiin tai pakettiautomaattiin. Voit aloittaa matkasi parempaan seksuaaliseen suorituskykyyn heti!

Oletko valmis kokeilemaan Sinafil X Homme Miesten Libidokapseleita?

Anna meille mahdollisuus auttaa sinua saavuttamaan täydellinen libidosi ja maksimaaliset seksuaaliset energiatasosi!

Tilaa nyt ja anna itsellesi se boosti, jota olet kaivannut makuuhuoneeseesi.

Tehoaineet ja niiden edut:

 • Tribulus Terrestris

  Kasvi, joka on tunnettu sen potentiaalisista terveyshyödyistä, erityisesti liittyen urheilulliseen suorituskykyyn ja seksuaaliseen terveyteen. Tässä on joitakin sen hyödyistä, jotka ovat saaneet huomiota:

  Testosteronin tason nostaminen:
  Tribulus Terrestris on suosittu lisäravinne erityisesti urheilijoiden ja kehonrakentajien keskuudessa, koska sen uskotaan nostavan testosteronin tasoa, mikä voi edistää lihasmassan kasvua ja parantaa fyysistä suorituskykyä.

  Libidon parantaminen:
  Joissakin tutkimuksissa on havaittu, että Tribulus Terrestris voi parantaa seksuaalista halukkuutta ja seksuaalista suorituskykyä, erityisesti miehillä.

  Sydän- ja verisuoniterveys:
  Tribulus Terrestris saattaa vaikuttaa myönteisesti verenpaineeseen ja kolesteroliin, mikä voi edistää yleistä sydän- ja verisuoniterveyttä.
  Diureettiset vaikutukset: Kasvilla on myös diureettisia ominaisuuksia, eli se voi auttaa kehoa poistamaan ylimääräistä nestettä.

  Virtsatiejärjestelmän terveys:
  Tribulus Terrestris on perinteisesti käytetty virtsatietulehdusten ja muiden virtsatiejärjestelmän ongelmien hoidossa.

 • Fenugreek eli rohtosarviapila

  Fenugreek (Trigonella foenum-graecum), joka tunnetaan myös nimellä sarviapila, on yrtti, jolla on useita mahdollisia terveyshyötyjä. Sen käyttö ulottuu sekä perinteiseen lääketieteeseen että nykyaikaisiin ravintolisävalmisteisiin. Tässä on joitakin fenugreekin tunnetuimpia etuja:

  Verensokerin hallinta:
  Fenugreek on erityisen tunnettu kyvystään alentaa verensokeritasoja, mikä tekee siitä hyödyllisen lisän diabeetikoille tai henkilöille, jotka kamppailevat verensokerinsa hallinnan kanssa.

  Ruoansulatus ja kolesteroli:
  Fenugreekin on osoitettu tukevan ruoansulatusta ja mahdollisesti alentavan "huonoa" LDL-kolesterolia, mikä edistää sydän- ja verisuoniterveyttä.

  Laktaation tuki:
  Se on suosittu luonnollinen keino lisätä maidontuotantoa imettävillä äideillä, vaikkakin tutkimukset tämän vaikutuksen vahvistamiseksi ovat rajalliset.

  Anti-inflammatoriset ominaisuudet:
  Fenugreek sisältää anti-inflammatorisia yhdisteitä, mikä tekee siitä potentiaalisen avun tulehduksellisten sairauksien, kuten artriitin, hoidossa.

  Seksuaalinen terveys ja libido: Joissakin tutkimuksissa on viitattu siihen, että fenugreek voi parantaa libidon ja seksuaalisen suorituskyvyn tasoa sekä miehillä että naisilla.

  Hiusten ja ihon terveys: Perinteisessä käytössä fenugreekiä on käytetty hiusten ja ihon terveyden parantamiseen, vaikka tieteelliset todisteet tästä ovat vielä rajalliset.

 • Panax Gingseng

  Panax Ginseng, joka tunnetaan myös nimellä korealainen ginseng, on yksi tunnetuimmista ja laajalti käytetyistä yrttilääkkeistä maailmassa. Sen käyttö perinteisessä lääketieteessä ulottuu tuhansien vuosien taakse, ja nykyaikainen tutkimus on alkanut tunnistaa useita sen terveyshyötyjä. Tässä on joitakin Panax Ginsengin tärkeimpiä etuja:

  Kognitiivisten toimintojen parantaminen:
  Panax Ginsengiä on tutkittu sen potentiaalin vuoksi parantaa muistia ja muita kognitiivisia toimintoja, erityisesti ikääntyvillä henkilöillä.
  Fyysinen kestävyys ja väsymyksen vähentäminen: Sen on osoitettu auttavan lisäämään fyysistä kestävyyttä ja vähentämään väsymystä, mikä tekee siitä suositun lisäravinteen urheilijoiden ja aktiivisten ihmisten keskuudessa.

 • Seksuaalisen suorituskyvyn parantaminen:
  Ginsengiä on käytetty perinteisesti seksuaalisen toiminnan parantamiseen, ja jotkut tutkimukset ovat tukeneet sen vaikutusta libidon lisäämiseen ja erektiohäiriöiden hoitoon.

 • Immuunijärjestelmän tuki:
  Se voi vahvistaa immuunijärjestelmää ja auttaa taistelussa infektioita vastaan.
  Verensokerin hallinta: Panax Ginseng voi auttaa hallitsemaan verensokeritasoja, mikä on hyödyllistä erityisesti tyypin 2 diabetesta sairastaville.

 • Sydän- ja verisuoniterveys:
  Se saattaa edistää sydämen terveyttä parantamalla verenkiertoa ja alentamalla "huonoa" LDL-kolesterolia.
  Antioksidanttivaikutukset: Ginseng sisältää voimakkaita antioksidantteja, jotka voivat auttaa vähentämään oksidatiivista stressiä ja ehkäisemään kroonisia sairauksia.

 • L-Arginiini

  L-arginiini on aminohappo, joka on olennainen osa ihmiskehon proteiinisynteesiä ja sillä on useita potentiaalisia terveyshyötyjä. Tässä on joitakin L-arginiinin tunnettuja hyötyjä:

  Verisuonten laajentuminen ja verenkierron parantaminen:
  L-arginiini on edeltäjä typpioksidille, joka on tärkeä molekyyli verisuonten laajentamisessa. Tämä voi auttaa parantamaan verenkiertoa ja alentamaan verenpainetta.

  Sydän- ja verisuoniterveys:
  L-arginiinin käyttö on yhdistetty sydän- ja verisuoniterveyden parantumiseen, mukaan lukien sydäntautien riskitekijöiden, kuten korkean verenpaineen, hallinta.

  Erektiohäiriöiden hoito:
  Sen kyky laajentaa verisuonia voi auttaa erektiohäiriöiden hoidossa parantamalla verenkiertoa sukuelimiin.
  Haavojen paraneminen ja immuunijärjestelmän tuki: L-arginiini voi edistää haavojen paranemista ja vahvistaa immuunijärjestelmää, koska se on tärkeä osa useita immuunijärjestelmän prosesseja.

  Lihasmetabolian tuki: L-arginiinin on osoitettu tukevan lihasmetaboliaa ja voi auttaa lisäämään lihasmassaa, erityisesti yhdessä liikunnan kanssa.

  Hormonitoiminnan ja munuaisten terveys:
  Se auttaa kehoa poistamaan kuona-aineita ja osallistuu useiden hormonien, kuten kasvuhormonin, tuotantoon.

  Kognitiiviset toiminnot ja aivojen terveys:
  Jotkin tutkimukset viittaavat siihen, että L-arginiini saattaa parantaa kognitiivisia toimintoja ja tukea aivojen terveyttä.

 • Maca juuri

  Maca-juuri, joka tunnetaan myös nimellä Perun ginseng, on kasvi, joka kasvaa Andien vuoristossa Perussa. Sen juurta on käytetty perinteisessä lääketieteessä eri tarkoituksiin, ja se on nykyään suosittu ravintolisä, jonka uskotaan tarjoavan useita terveyshyötyjä. Tässä on joitakin maca-juuren tunnettuja etuja:

  Energian ja kestävyyden lisääminen:
  Maca-juuren on raportoitu lisäävän energiaa ja kestävyyttä, mikä tekee siitä suositun urheilijoiden ja fyysisesti aktiivisten ihmisten keskuudessa.

  Seksuaalisen terveyden edistäminen:
  Sen on havaittu parantavan libidon tasoa sekä miehillä että naisilla ja auttavan joitakin erektiohäiriöistä kärsiviä miehiä.

  Mielialan ja kognitiivisten toimintojen parantaminen:
  Maca-juuri voi auttaa parantamaan mielialaa ja kognitiivisia toimintoja. Se sisältää flavonoideja, jotka voivat olla hyödyllisiä mielialan hallinnassa.

  Naisten hormonaalisen terveyden tukeminen:
  Maca voi auttaa lievittämään vaihdevuosioireita, kuten kuumia aaltoja ja yöllistä hikoilua. Se saattaa myös tasapainottaa hormonaalisia heilahteluja esimerkiksi kuukautiskierron aikana.

  Miehen hedelmällisyyden parantaminen:
  On olemassa joitakin todisteita siitä, että maca-juuri voi parantaa sperman laatua ja lisätä sperman määrää.

  Luuston terveyden tuki: Maca voi auttaa vahvistamaan luustoa, erityisesti vaihdevuosien jälkeen.
  Immuunijärjestelmän tuki: Maca sisältää vitamiineja ja mineraaleja, jotka voivat tukea yleistä terveyttä ja immuunijärjestelmän toimintaa.

 • Ashwagandha

  Ashwagandha, tunnetaan myös nimellä Withania somnifera tai intialainen ginseng, on yksi Ayurvedan eli intialaisen perinteisen lääketieteen tärkeimmistä yrtteistä. Se on adaptogeeni, joka auttaa kehoa sopeutumaan stressiin, ja sillä on useita muita terveyshyötyjä. Tässä on joitakin ashwagandhan tunnettuja etuja:

  Stressin ja ahdistuksen vähentäminen:
  Ashwagandha on tunnettu kyvystään vähentää stressiä ja ahdistusta, auttaen parantamaan mielialaa ja tarjoamaan rauhoittavia vaikutuksia.

  Kognitiivisten toimintojen parantaminen:
  Sen on osoitettu parantavan muistia, tarkkaavaisuutta ja informaationkäsittelyä, mikä voi olla hyödyllistä kognitiivisten heikkenemisten ehkäisyssä.

  Fyysisen suorituskyvyn lisääminen:
  Ashwagandha voi parantaa fyysistä suorituskykyä ja kestävyyttä, mikä tekee siitä suositun lisäravinteen urheilijoiden ja fyysisesti aktiivisten henkilöiden keskuudessa.

  Seksuaalisen terveyden edistäminen:
  Sitä on perinteisesti käytetty seksuaalisen toiminnan parantamiseen, ja se voi auttaa parantamaan libidon tasoa ja seksuaalista suorituskykyä.
  Sydän- ja verisuoniterveys: Ashwagandha voi auttaa alentamaan korkeaa verenpainetta ja parantamaan sydän- ja verisuoniterveyttä.

  Unen laadun parantaminen:
  Se voi auttaa parantamaan unen laatua, mikä on tärkeää yleisen terveyden ja hyvinvoinnin kannalta.
  Immuunijärjestelmän tuki: Ashwagandha voi auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmää ja suojata kehoa infektioilta.

  Verensokerin ja lipidiarvojen hallinta:
  Joissakin tutkimuksissa on havaittu, että ashwagandha voi auttaa hallitsemaan verensokeria ja lipidejä, mikä on hyödyllistä diabeetikoille ja sydänterveyden kannalta.

 • Sinkki

  Sinkki on olennainen hivenaine, joka on välttämätön monille kehon toiminnoille. Se on tärkeässä roolissa monissa biokemiallisissa prosesseissa, ja sillä on useita terveyshyötyjä. Tässä on joitakin sinkin tunnettuja etuja:

  Immuunijärjestelmän tuki:
  Sinkki on tärkeä immuunijärjestelmän normaalille toiminnalle. Sen on osoitettu auttavan vähentämään kylmän kestoa ja vakavuutta, ja se voi auttaa suojelemaan erilaisilta infektioilta.

  Haavojen paraneminen:
  Sinkki edistää ihon eheyttä ja on tärkeä haavojen paranemisprosessissa. Se on hyödyllinen ihovammojen, kuten haavaumien ja palovammojen, hoidossa.

  Ihon, hiusten ja kynsien terveys:
  Sinkki on välttämätön terveen ihon, hiusten ja kynsien ylläpitämiseksi. Se voi auttaa hoidettaessa ihosairauksia, kuten aknea, ekseemaa ja psoriasista.

  Hormonaalinen toiminta:
  Sinkki vaikuttaa useiden hormonien, mukaan lukien testosteronin, tuotantoon ja toimintaan, mikä tekee siitä tärkeän seksuaalisen terveyden ja lisääntymiskyvyn kannalta.

  Silmien terveys:
  Sinkillä on rooli näön terveydessä, ja se voi auttaa ehkäisemään ikään liittyvää makulan rappeutumista (AMD).
  Kognitiiviset toiminnot: Se on tärkeä aivojen ja hermoston toiminnalle, ja sen puute voi vaikuttaa kognitiivisiin toimintoihin.

  Soluaineenvaihdunta:
  Sinkki osallistuu yli 300 entsyymin toimintaan, jotka ovat välttämättömiä erilaisille aineenvaihdunnallisille reaktioille kehossa, mukaan lukien DNA-synteesi ja solujen jakautuminen.

  Antioksidanttivaikutukset:
  Sinkki toimii antioksidanttina ja suojaa soluja vapaiden radikaalien vaurioilta, jotka voivat johtaa kroonisiin sairauksiin ja ikääntymiseen.

Tuoteominaisuudet
 • Erittäin tehokas ravintolisä, joka auttaa nostamaan libidoasi ja seksuaalista suorituskykyäsi
 • Täydellinen koostumus täynnä luonnon omia tehoaineita
 • Todella edullinen - alle 0.5€/kapseli
 • Suositeltu annostus 2 kapselia päivässä runsaan nesteen kera
 • Maksimiannostus 4 kapselia päivässä
 • Suosittelemme nauttimaan 2 kapselia noin 45 minuuttia ennen haluattua vaikutusta
 • Saavutetut tulokset vaihtelevat käyttäjittäin
 • Parhaat tulokset saavutetaan jatkuvalla päivittäisellä käytöllä
 • Valmistusaineet ja ainesosat / 2 kapselia:
  • Tribulus Terrestis 200 mg
  • Fenugreek (rohtosarviapila) 130 mg
  • Panax gingseng 100 mg
  • L-arginine 150 mg
  • Maca root 100 mg
  • Zinc 20 mg 
  • Ashwagandha 200 mg

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 70 x 100 x 70 mm.

Kuukauden käytön jälkeen olen huomannut positiivisia vaikutuksia. Erektioni on jotenkin jykevämpi ja kestän sängyssä pidempään kuin ennen. Tuote tuntuu nostavan myös yleistä mielialaa ja seksiä tekee kyllä paljon enemmän mieli kuin ennen. Tästä vaimoni on enemmän kuin mielissään!


Paino
0,1 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Palautusprosentti
1.33


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 4.4.2024
Viikon käytön jälkeen ei mitään vaikutusta
Anonyymi vahvistettu ostaja, 8.3.2024
Yleisarvosana
En ole huomannut että penis ois pidentynyt, mutta olen huomannut että jaksaa pitempää seksiä enne kun laukee, pirteyttä on tullut myös päivittäiseen elämiseen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 26.2.2024
Yleisarvosana
Lisää aktiivisuutta näin vanhemmallekin miehelle . Tuntee taas että alakertakin on vielä elossa kun on käyttänyt pari kuukautta. Ikävästi flunssa ja antibioottikuuri sattui tulemaan aloituksen jälkeen niin tehon huomasin vasta myöhemmin. Jatkan käyttöä lisää kun tilasin taas sen 2 kk annoksen... Ei aiheuta mitään sivuoireita
Lisää kommentti

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Blogi

Sinafil X kapselit - testiraportti

Taustatiedot: Mies 48 vuotta Naimisissa Normaalit elämäntavat - ei tupakoi Testijakso 1 kuukausi Tuote: Saatu palaute: "Saadessani tuotteen olin kohtalaisen skeptinen, mutta toiveikas. Olin lukenut Sinafil X tuotteesta arvosteluja, jotka vaihtelivat yl...

Liity Hot Lips -nautintopiiriin!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin sähköpostiisi.