Tuotteet‪» Ravintolisät‪»

Sinafil X Femme Naisten Libidokapselit 60 kpl

Sinafil X Femme Naisten Libidokapselit 60 kpl


Kesän kuumat hetket
15,99 + toimituskulut
Tarjouksen päättymiseen
Normaalihinta 29,90 €
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Keskusvarasto43 kpl heti
Netistä toimitettavissa43 kpl heti

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

Sinafil X Femme: Naisten Libidokapselit - Uusi ulottuvuus seksuaaliseen nautintoon

Sinafil X Femme on innovatiivinen ravintolisä, joka on suunniteltu erityisesti naisten seksuaalisen suorituskyvyn ja halun vahvistamiseen. Se on koostettu juuri oikeista ainesosista juuri oikeassa suhteessa, sisältäen riittävän korkeat määrät vaikuttavia aineita. Tämän ansiosta Sinafil X Femme on todennäköisesti yksi markkinoiden tehokkaimmista tuotteista naisten seksuaalisen hyvinvoinnin tukemiseen.

Vaikuttavat Aineet

Sinafil X Femmen tehokkuus perustuu sen huolellisesti valittuihin ainesosiin:
 1. Maca: Tunnettu adaptogeeni, joka tukee seksuaalista halukkuutta ja energiatasoja. Maca on Andien vuoristossa Perussa kasvava juures, joka on saavuttanut maailmanlaajuista suosiota sen monipuolisten terveyshyötyjen vuoksi. Macan juurta on perinteisesti käytetty ravintona ja rohdoksena, ja se sisältää useita tärkeitä ravintoaineita. Tässä joitakin macan tärkeimpiä hyötyjä:

  • Energian boostaus: Maca on tunnettu kyvystään lisätä energian tasoa. Se on suosittu urheilijoiden ja aktiivisten ihmisten keskuudessa, jotka tarvitsevat luonnollisen energialisän.

  • Kestävyyden parantuminen: Säännöllinen macan käyttö voi auttaa parantamaan fyysistä kestävyyttä ja suorituskykyä.

  • Seksuaalisen halun lisääntyminen: Monet käyttävät macaa seksuaalisen halun ja libidoon liittyvien ongelmien hoitoon. Tutkimukset ovat osoittaneet, että maca voi auttaa lisäämään seksuaalista halukkuutta sekä miehillä että naisilla.

  • Hormonien tasapainotus: Maca voi auttaa tasapainottamaan hormoneja, mikä on erityisen hyödyllistä vaihdevuosien aikana tai hormonaalisten häiriöiden yhteydessä.

  • PMS:n ja vaihdevuosioireiden helpotus: Jotkut naiset ovat raportoineet macan lievittävän PMS-oireita ja vaihdevuosien aiheuttamia oireita.

  • Mielialan koheneminen: Macan on raportoitu vaikuttavan positiivisesti mielialaan ja auttavan lievittämään masennuksen ja ahdistuksen oireita.

  • Stressin hallinta: Adaptogeenina maca auttaa kehoa sopeutumaan stressiin ja parantamaan stressinsietokykyä.

  • Vitamiinit ja kivennäisaineet: Maca sisältää useita vitamiineja, kuten B-vitamiineja, C- ja E-vitamiinia, sekä kivennäisaineita, kuten kalsiumia, magnesiumia, rautaa ja sinkkiä.

  • Proteiini ja kuidut: Maca on hyvä proteiinin ja kuitujen lähde, mikä tekee siitä arvokkaan lisän monipuoliseen ruokavalioon.

  • Antioksidanttiset ominaisuudet: Macassa on antioksidantteja, jotka voivat auttaa torjumaan vapaita radikaaleja ja edistää yleistä terveyttä.

 2. Tribulus Terrestris: Luonnollinen yrtti, joka auttaa parantamaan libidon tasoa. Tribulus Terrestris, joka tunnetaan myös nimellä munkinpippuri, on yrtti, jota on perinteisesti käytetty monissa kulttuureissa ympäri maailmaa sen monien terveyshyötyjen vuoksi. Se on erityisen suosittu urheilijoiden ja kuntoilijoiden keskuudessa, mutta sillä on useita muitakin etuja. Tässä joitakin Tribulus Terrestrisin tärkeimpiä hyötyjä:

  • Seksuaalisen halun lisääntyminen: Tribulus Terrestris on usein yhdistetty lisääntyneeseen libidoon sekä miehillä että naisilla. Sen uskotaan vaikuttavan positiivisesti seksuaaliseen halukkuuteen.

  • Voiman ja kestävyyden lisääntyminen: Urheilijat ja kuntoilijat käyttävät Tribulus Terrestrista usein sen mahdollisten voimaa ja kestävyyttä parantavien vaikutusten vuoksi.

  • Verenpaineen ja kolesterolin hallinta: Tribulus Terrestris saattaa auttaa hallitsemaan verenpainetta ja alentamaan korkeaa kolesterolia, mikä on hyödyllistä sydän- ja verisuoniterveydelle.

  • Mielialan tukeminen: Joissakin tapauksissa Tribulus Terrestrisin on havaittu auttavan mielialan parantamisessa ja stressin lievittämisessä.

 3. L-Arginine: L-Arginiini on aminohappo, joka on tärkeä osa monia kehon prosesseja. Se on ehdottomasti välttämätön yhdiste terveydelle ja hyvinvoinnille, ja sen monipuoliset hyödyt kattavat laajan kirjon kehon toimintoja. Alla on joitakin L-arginiinin keskeisiä etuja:

  • Parantunut verenkierto: L-arginiini on tunnettu kyvystään parantaa verenkiertoa, sillä se muuttuu typpioksidiksi kehossa, mikä auttaa verisuonia laajentumaan.

  • Sydän- ja verisuoniterveyden tuki: Sen on osoitettu olevan hyödyllinen sydän- ja verisuoniterveydelle, auttaen alentamaan verenpainetta ja parantamaan verisuonten toimintaa.

  • Lisääntynyt kestävyys ja suorituskyky: L-arginiini on suosittu urheilijoiden keskuudessa, koska se voi auttaa lisäämään hapen ja ravinteiden kuljetusta lihaksiin, parantaen kestävyyttä ja suorituskykyä.

  • Hormonituotannon tukeminen: Se on tärkeä osa monia hormonaalisia prosesseja kehossa.

 4. Ashwagandha: Intialainen yrtti, joka vähentää stressiä ja lisää seksuaalista energiaa.

  • Adaptogeeniset ominaisuudet: Ashwagandha on adaptogeeni, joka auttaa kehoa sopeutumaan stressiin. Se on osoittanut kykyä vähentää stressihormonien, kuten kortisolin, tasoa kehossa.
  • Ahdistuksen lievitys: Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että ashwagandhan käyttö voi vähentää ahdistuneisuutta ja parantaa yleistä mielialaa.

  • Libidon parantaminen: Joissakin tutkimuksissa ashwagandhan on havaittu lisäävän seksuaalista halukkuutta ja parantavan seksuaalista suorituskykyä.

  • Hormonitasojen tasapainotus: Ashwagandha voi auttaa tasapainottamaan kehon hormonitasoja, mikä on hyödyllistä erityisesti kilpirauhasen ja lisämunuaisten toiminnassa.

 5. Fenugreek (Rohtosarviapila): Fenugreek, tunnettu myös nimellä rohtosarviapila, on yrtti, joka on peräisin Välimeren alueelta ja Aasiasta. Se on ollut pitkään käytössä sekä ruoanlaitossa että perinteisessä lääketieteessä, ja sillä on monia terveyshyötyjä erityisesti naisille. Tässä joitakin fenugreekin tärkeimpiä etuja naisille:

  • PMS:n ja vaihdevuosioireiden helpotus: Fenugreekin uskotaan auttavan lievittämään premenstruaalisen oireyhtymän (PMS) oireita ja vaihdevuosien oireita, kuten kuumia aaltoja ja mielialan vaihteluita. Sen fytoestrogeenipitoisuuden uskotaan auttavan tasapainottamaan naisten hormonitasoja.

  • Hedelmällisyyden parantaminen: Joissakin tapauksissa fenugreek voi olla hyödyllinen hedelmällisyyden parantamisessa, sillä sen uskotaan vaikuttavan myönteisesti hormonien tasapainoon ja kuukautiskiertoon.

  • Ihon ja hiusten hyvinvointi: Sen antioksidanttiset ja anti-inflammatoriset ominaisuudet voivat auttaa parantamaan ihon ja hiusten kuntoa. Fenugreek voi auttaa vähentämään ihon tulehduksia ja edistää terveiden hiusten kasvua.
  • Aineenvaihdunnan edistäminen: Fenugreek voi auttaa edistämään aineenvaihduntaa ja tukea painonhallintaa, mikä voi olla hyödyllistä yleisen terveyden kannalta.

 6. Ginkgo Uute: Ginkgo biloba, joka tunnetaan myös nimellä maidenhair-puu, on yksi maailman vanhimmista puulajeista, ja sen uutetta on käytetty perinteisessä lääketieteessä tuhansien vuosien ajan. Ginkgo-uute tarjoaa useita terveyshyötyjä sekä miehille että naisille, ja se on erityisen hyödyllinen monilla naisille tärkeillä terveysalueilla. Tässä joitakin Ginkgo-uutteen tärkeimpiä etuja naisille:

  • Muistin ja keskittymiskyvyn tuki: Ginkgo-uutteen on osoitettu parantavan kognitiivisia toimintoja, kuten muistia ja keskittymiskykyä. Se voi olla erityisen hyödyllinen ikääntyville naisille muistin heikentymisen ehkäisyssä.

  • Parantunut verenkierto: Ginkgo-uutteen uskotaan parantavan verenkiertoa, mikä on hyödyllistä koko kehon terveydelle ja voi auttaa ehkäisemään jalkojen turvotusta, joka on yleinen ongelma naisilla.

  • Premenstruaalisten oireiden lievitys: Jotkut tutkimukset ovat viitanneet siihen, että Ginkgo-uute voi auttaa lievittämään PMS-oireita, kuten mielialan vaihteluita, ahdistusta ja jännitystä.

  • Mielialan koheneminen: Ginkgon on osoitettu auttavan mielialan parantamisessa ja ahdistuksen lievittämisessä, mikä voi olla hyödyllistä stressin ja mielenterveyden häiriöiden hoidossa.

 7. Ginseng uute: Lisää energiaa ja parantaa seksuaalista kestävyyttä. Ginseng, erityisesti sen eri muodot kuten Aasian ginseng (Panax ginseng) ja Amerikan ginseng (Panax quinquefolius), on ollut pitkään käytössä perinteisessä lääketieteessä ja se tunnetaan monista terveyshyödyistään. Ginseng-uutteella on myös useita seksuaalisia hyötyjä naisille:

  • Seksuaalisen halun lisääntyminen: Ginsengin on raportoitu lisäävän seksuaalista halukkuutta naisilla, mikä voi olla erityisen hyödyllistä niille, jotka kokevat libidon laskua eri syistä, kuten stressistä tai hormonaalisista muutoksista.

  • Seksuaalisen vasteen vahvistaminen: Ginseng voi auttaa parantamaan seksuaalista vastetta ja nautintoa. Se voi lisätä genitaalialueen herkkyyttä ja parantaa kokemusta seksuaalisen aktiviteetin aikana. Toisin sanoen se parantaa tuntoherkkyttä.

  • Energian ja kestävyyden lisääntyminen: Ginseng tunnetaan sen energiatasoja kohottavista ominaisuuksista, mikä voi olla hyödyllistä yleisen hyvinvoinnin ja seksuaalisen energian parantamisessa.

Sinafil X Femmen avulla naiset voivat kokea:

 • Korkeampaa seksuaalista halukkuutta: Luonnolliset ainesosat auttavat lisäämään seksuaalista vetovoimaa.
 • Orgasmiherkkyyden nousun: Parannetun verenkierron ja herkkyyden myötä orgasmin saavuttaminen voi olla helpompaa.
 • Enemmän seksuaalista nautintoa: Kokonaisvaltainen lähestymistapa seksuaaliseen hyvinvointiin takaa parantuneen seksuaalisen kokemuksen.
Tilaa nyt ja maksa laskulla myöhemmin! Sinafil X Femme on nyt saatavilla vaivattomasti ja kätevästi. Voit tilata tuotteen nyt ja valita maksaa laskulla myöhemmin, tarjoten joustavuutta ostokseesi.

Nopea ja huomaamaton toimitus. Ymmärrämme, että yksityisyys on tärkeää. Siksi tarjoamme nopean ja huomaamattoman toimituksen suoraan pakettiautomaattiin. Voit nauttia tuotteen eduista ilman huolta yksityisyytesi suojasta.

Sinafil X Femme tarjoaa naisille ainutlaatuisen mahdollisuuden vahvistaa seksuaalista halukkuuttaan ja nautintoaan luonnollisesti ja tehokkaasti. Sen ainutlaatuinen yhdistelmä voimakkaita ainesosia tekee siitä yhden markkinoiden johtavista tuotteista naisten seksuaalisen hyvinvoinnin alueella. Kokeile itse ja koe ero!
 • Erittäin tehokas ravintolisä, joka auttaa nostamaan libidoasi ja seksuaalista suorituskykyäsi naisena
 • Täydellinen koostumus täynnä luonnon omia tehoaineita
 • Todella edullinen - alle 0.5€/kapseli
 • Suositeltu annostus 2 kapselia päivässä runsaan nesteen kera
 • Maksimiannostus 4 kapselia päivässä
 • Suosittelemme nauttimaan 2 kapselia noin 45 minuuttia ennen haluattua vaikutusta
 • Saavutetut tulokset vaihtelevat käyttäjittäin
 • Parhaat tulokset saavutetaan jatkuvalla päivittäisellä käytöllä
 • Valmistusaineet ja ainesosat / 2 kapselia:
  • Tribulus Terrestis 150 mg
  • Fenugreek (rohtosarviapila) 105 mg
  • Panax gingseng 100 mg
  • L-arginine 150 mg
  • Maca root 200 mg
  • Ashwagandha 150 mg

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 66 x 112 x 66 mm.


Paino
0,1 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Palautusprosentti
4.44


KesäkuumatKommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 4.4.2024
Viikon käytön jälkeen ei mitään vaikutusta
Lisää kommentti

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Blogi

Sinafil X kapselit - testiraportti

Taustatiedot: Mies 48 vuotta Naimisissa Normaalit elämäntavat - ei tupakoi Testijakso 1 kuukausi Tuote: Saatu palaute: "Saadessani tuotteen olin kohtalaisen skeptinen, mutta toiveikas. Olin lukenut Sinafil X tuotteesta arvosteluja, jotka vaihtelivat yl...

Liity Hot Lips -nautintopiiriin!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin sähköpostiisi.