Lantionpohjalihasten tehokas harjoittelu


Seksi ja nauttiminen, Seksuaaliterveys by Samuli K., 12.4.2023
Lantionpohjalihakset ovat ryhmä lihaksia, jotka sijaitsevat lantionpohjassa ja tukevat virtsarakkoa, suolistoa ja kohtua. Tehokas harjoittelu näille lihaksille voi auttaa ehkäisemään virtsankarkailua, parantaa seksuaaliterveyttä ja lisätä yleistä kehonhallintaa. Tässä muutamia vinkkejä tehokkaan lantionpohjalihasten harjoitteluun:

Geishakuulat lantionpohjan lihasten harjoitteluun
 1. Tunnista lantionpohjalihakset: Ennen kuin aloitat harjoittelun, on tärkeää tunnistaa lantionpohjalihakset. Yksi tapa tehdä tämä on pysäyttää virtsan virtaus kesken virtsaamisen. Lihakset, jotka käytännössä pysäyttävät virtsan virtauksen, ovat lantionpohjalihaksia. Tätä harjoitusta ei kuitenkaan tulisi tehdä usein, sillä se voi vahingoittaa virtsarakkoa.

 2. Kegel-harjoitukset: Kegel-harjoitukset ovat yleisin tapa harjoittaa lantionpohjalihaksia. Nämä harjoitukset voivat tehdä melkein missä tahansa asennossa, mutta aloita istumalla tai makuulla. Kiristä lantionpohjalihaksia, pidä 3-5 sekuntia, ja rentouta. Toista tämä 10-15 kertaa peräkkäin, ja tee 2-3 sarjaa päivässä.

 3. Välineet: Lantionpohjalihasten harjoitteluun on olemassa myös erilaisia välineitä, kuten lantionpohjapallot, vaginapallot tai painavat kuulat. Nämä välineet auttavat vahvistamaan lantionpohjalihaksia ja parantamaan niiden hallintaa.

 4. Muista rentoutua: Lantionpohjalihakset eivät ole poikkeus, lihasten tulisi aina saada tarpeeksi lepoa. Rentouta siis lihakset harjoittelun jälkeen.

 5. Yhdistä harjoittelu arkeen: Lantionpohjalihaksia voi harjoitella myös päivittäisissä askareissa, kuten esimerkiksi kun seisot jonossa tai astut portaita ylös. Muista kiristää lantionpohjalihaksia aina kun muistat.
On tärkeää muistaa, että lantionpohjalihasten harjoittelu on jatkuva prosessi, ja tuloksia voi kestää muutamia kuukausia. Ole kärsivällinen ja jatka harjoittelua säännöllisesti, niin huomaat varmasti parannuksia.

Lantionpohjalihasten harjoittelun edut

Lantionpohjalihasten harjoittelu on hyödyllistä monella tapaa. Tässä muutamia lantionpohjalihasten harjoittelun etuja:

 1. Ehkäisee virtsankarkailua: Vahvat lantionpohjalihakset voivat auttaa ehkäisemään virtsankarkailua erityisesti naisilla, jotka ovat synnyttäneet, sillä raskaus ja synnytys voivat heikentää lantionpohjalihaksia.

 2. Parantaa seksuaaliterveyttä: Lantionpohjalihakset ovat tärkeitä myös seksuaaliterveyden kannalta. Tämä pätee muteen myös miehiin! Ne voivat auttaa lisäämään nautintoa, auttaa ylläpitämään erektiota ja auttaa naisia saavuttamaan orgasmin.

 3. Parantavat kehonhallintaa: Lantionpohjalihakset ovat tärkeitä myös kehonhallinnan kannalta. Vahvat lantionpohjalihakset voivat auttaa parantamaan tasapainoa, ryhtiä ja kehonhallintaa yleisesti.

 4. Helpottavat synnytystä: Vahvat lantionpohjalihakset voivat auttaa helpottamaan synnytystä ja nopeuttamaan toipumista synnytyksestä.

 5. Auttavat parantamaan suoliston toimintaa: Lantionpohjalihakset voivat auttaa parantamaan suoliston toimintaa ja vähentämään ummetusta.
 6. Vähentävät alaselän kipuja: Vahvat lantionpohjalihakset voivat auttaa vähentämään alaselän kipuja, sillä ne tukevat lantion aluetta.
Yhteenvetona voidaan todeta, että lantionpohjalihasten harjoittelu on hyödyllistä monella tavalla ja voi auttaa parantamaan yleistä terveydentilaa. Kannattaakin hankkia tehokkaat kuulat harjoitteluun laadukkaasta valikoimastamme jo tänään!

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Uskomaton Satisfyer tarjous myymälöissä!

Uskomaton tarjous myymälöissä juuri sinulle: Tuplasti Satisfyer iloa ilmaisella testerillä! Oletteko valmiita kuulemaan jotain jännittävää? Meillä on ilo tuoda teille tarjous, joka saa sydämenne sykkimään nopeammin ja hymyn huulillenne leviämään. Ostaessasi minkä tahansa yli 30 ...

Kondomi - Monipuoliseen ehkäisyyn

Kondomi on yksi yleisimmistä ehkäisymenetelmistä maailmassa, tarjoten paitsi suojaa raskaudelta myös seksitautien leviämisen ehkäisyn. Tässä artikkelissa käsittelemme kondomien eri aspekteja, kuten ehkäisytehoa, kokovaihtoehtoja, hintaa, allergiariskejä sekä erilaisia materiaalej...

Rikkaampi ja parempi seksielämä

Johdanto Tervetuloa matkalle kohti rikastettua ja nautinnollisempaa seksielämää. Tämän oppaan tavoitteena on valottaa, kuinka merkittävä osa hyvinvointiamme seksuaalisuus on – se on lahja, joka tuo iloa, yhteyttä ja syvempää tuntemusta omaan itseemme sekä suhteisiimme. Seksuaa...

Liity Hot Lips -nautintopiiriin!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin sähköpostiisi.