Tuotteet‪» Seksilelut ja seksivälineet‪» Vibraattorit‪» Silikonivibraattorit‪» Satisfyer Endless Fun Vibraattori‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 28.1.2024
Yleisarvosana
Olemme katselleet tätä lelua pitkään, ja kun testiryhmän kautta tuli mahdollisuus testata lelua, ei tarvinnut kauaa miettiä minkä ottaisi. Ja voi pojat miten oikeassa oltiinkaan.. Täytyy sanoa näin reilusti yli sadan lelun omaavana parina, että tämä on varmaan monikäyttöisin lelu tähän mennessä ja aivan loistava! On testailtu yksin ja yhdessä, eri asennoissa ja paikoissa. Mies antaa plussaa erityisesti "pihtimäiselle" päälle, toimii hyvin apuna masturboinnissa ja puristaa mukavasti varsinkin jos lisänä on rengas. Minä naisena annan erityistä plussaa "pihtipään" käännettävyydestä, se tuo vielä enemmän monipuolisuutta leluun, tähän mennessä suosikkini on toinen pää pepussa ja toinen kalun tai lelun kanssa pillussa, niin järisyttäviä orgasmeja! Toimii myös esim takaapäin ottaessa "handsfree"nä kun laittaa dildopään sänkyä vasten ja toisen pään värisyttämään klitorista tai vuorostaan miehen kalua, pysyy hyvin paikallaan. Vielä on treeniä edessä viimeiseen testiin, eli lelun dildopää pepussa, pihtipää käännettynä toisinpäin, jotta hyväilee miehen kalua/palleja samalla kun harrastetaan DP. Mutta sitä ennen pepputreeniä että lelu mahtuu ;) Akku kestää pitkään (testattu aktiivisesti päivittäin yli viikon, eikä ole tarvinnut vielä ladata toista kertaa), materiaali todella hyvä. Tämä on nyt meidän lelukokoelmasta viides satisfyerin lelun, ja eipä tarvinnut pettyä tähänkään, pääsi heti kaikkien lelujemme top 3.

jar...@...om vahvistettu ostaja, 31.5.2023
Yleisarvosana
chr...@...om vahvistettu ostaja, 31.5.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 31.5.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
.
jan...@...om vahvistettu ostaja, 31.5.2023
Yleisarvosana
Jännä lelu, naiselle monta erilaista päätä. Kapeat päät voi työntää molempiin reikiin. Kyllä tällä nainen orkut saa. Miehelle ei kovin paljoa iloa tuo, koska "rengas" on liian väljä. Ei pysy välineessä kiinni, eikä purista.
bab...@...fi vahvistettu ostaja, 31.5.2023
Yleisarvosana
Lyhyesti, liian suuri! Siis toiselle liian väljä, toiselle liian tiukka!
har...@...om vahvistettu ostaja, 31.5.2023
Yleisarvosana
Ylivoimaisesti paras lelu, monenlaisista on kokemusta. Sooloseksissä erilaisilla värinöillä ja käyttötavoilla saa orgasmin pelkästään laitteella hyväilemällä. Värinä vahvistaa erektiota.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 31.5.2023
Yleisarvosana
Loistava tuote, monet voimakkaat orgasmit olen saanut tällä (olen mies). Pitänee kokeilla tuotetta myös vaimon kanssa, löytyy niin paljon vaihtoehtoja miten tuotetta käyttää ja paketissa jossa tuote tuli olikin lukuisia vinkkejä miten sekä mies että nainen voi tätä käyttää yksin tai yhdessä. Paras aikuisten lelu mikä minulla on ollut.
lasse t. vahvistettu ostaja, 31.5.2023
Yleisarvosana
on tosi hyvä,kivasti väriseee varressa ja palleissa,tuntuu tosi hyvältä.kiva käyttää

Liity Hot Lips -nautintopiiriin!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin sähköpostiisi.