Tuotteet‪» Seksilelut ja seksivälineet‪» Vibraattorit‪» Silikonivibraattorit‪» Satisfyer Yummy Sunshine Vibraattori‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 31.5.2023
Yleisarvosana
Parempi puolisko tykkäs, eri voimakkuuksia löytyi. Laturin magneetti turhan heikko, tarkka asennosta, jotta lataa.
ade...@...om vahvistettu ostaja, 31.5.2023
Yleisarvosana
Nyt se vihdoin löytyi, unelmieni täyttymys - dildo joka antaa orgasmin joka kerta jopa ilman klitoriskosketusta! Tää laite on kuin tehty mulle, toimii ilman värinöitä myös hyvin muotoilunsa ansiosta, ja värinät - HUH! Niissä on tehoa! Kyllä meinaa usein taju mennä, kun tää laite hieroo niin nautinnollisesti g-pistettä - suosittelen kokeilemaan Satisfyer Pro 3:n kanssa! Meno on niin huimaa ettei sanat riitä kuvailemaan... Sopii ihaniin leikkeihin yksin tai kumppanin kanssa, myös mies tykkäsi tästä suristelujasta...;)
Anonyymi vahvistettu ostaja, 31.5.2023
Yleisarvosana
Aivan loistava tuote. Vaimolla kesti orgasmin tulo alle minuutin. Loistava tuote. Vielä on kokeilematta anustapin kanssa , mikä yhdistelmä vaikutus sillä on:+1:
lin...@...fi vahvistettu ostaja, 31.5.2023
Yleisarvosana
Tuote on täyttänyt kaikki odotukset
mii...@...om vahvistettu ostaja, 31.5.2023
Yleisarvosana
On hieman äänekäs, mutta toimii hyvin! On ehdottomasti tarpeeksi tehoa, ei ole tarvinnut laittaa vielä kertaakaan nuppeja kaakkoon. Tosi hyvä, tykkään! Ainoa miinuspuoli on vähän hutera latauskiinnitys ja koko ajan tekisi mieli olla tarkistamassa että lataahan se edelleen.
Jari L. vahvistettu ostaja, 31.5.2023
Yleisarvosana
eev...@...om vahvistettu ostaja, 31.5.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Jos pidät vapinasta käsissäsi työskennellessäsi sähköporan parissa, pidät myös tästä. Tärinät ovat yksinkertaisesti liian voimakkaita ja saavat sinut välittömästi puututuksi. Väri on kiva, myös materiaali miltä se tuntuu, mutta sen jälkeen en pitänyt siitä yhtään.

Liity Hot Lips -nautintopiiriin!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin sähköpostiisi.