Tuotteet‪» Seksilelut ja seksivälineet‪» Panokoneet ja seksikoneet‪»

Lovebotz The Milker Automatic Deluxe Stroker Machine

Lovebotz The Milker Automatic Deluxe Stroker Machine

Lovebotz The Milker Automatic Deluxe Stroker Machine
Lovebotz The Milker Automatic Deluxe Stroker Machine
Lovebotz The Milker Automatic Deluxe Stroker Machine
Lovebotz The Milker Automatic Deluxe Stroker Machine
Lovebotz The Milker Automatic Deluxe Stroker Machine

Hinta
999,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl
Keskusvarasto0 kpl
Netistä toimitettavissa0 kpl


Lisäksi
Laadukas liukuvoide mukaan:
ID Lubes ID Glide Vesipohjainen Liukuvoide
+7,90 €


Voit tilata tuotetta korkeintaan varastossa ja saapumassa olevan määrän.
Saatavuus
Arviolta 1 - 15 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus

Nautinnon vallankumous: The Milker Automatic Deluxe Stroker Machine


Seksuaalinen nautinto ja tyytyväisyys ovat aina olleet tärkeitä ihmisen elämän osa-alueita, ja teknologian kehittyessä uusia ja innovatiivisia tuotteita esitellään jatkuvasti näiden kokemusten parantamiseksi. Yksi tällainen tuote, joka on herättänyt huomiota, on The Milker Automatic Deluxe Stroker Machine.

Tämä mullistava laite lupaa uudistaa nautinnon tarjoamalla vertaansa vailla olevan stimulaation ja tyytyväisyyden tason. Nyt tutustumme The Milkerin ominaisuuksiin ja teknisiin tietoihin, sen toimintaperiaatteeseen, saatavilla oleviin muokkausvaihtoehtoihin, käyttäjäkokemuksiin ja arvosteluihin sekä vertailuun muiden markkinoilla olevien Stroker-koneiden kanssa. Valmistaudu sukeltamaan maailmaan, jossa nautinto tuntee rajattomuuden!

Ominaisuudet ja tekniset tiedot

The Milker Automatic Deluxe Stroker Machine on varustettu joukolla ominaisuuksia, jotka on suunniteltu tarjoamaan sinulle ylivoimaisen nautinnollinen kokemus. Tämä huipputekninen laite ylpeilee tyylikkäällä ja ergonomisella muotoilulla, mikä tekee siitä helpon käsitellä ja käyttää. Se on varustettu ultratehokkaalla moottorilla, joka tarjoaa säädettäviä työntönopeuksia, mahdollistaen käyttäjien mukauttaa kokemustaan heidän mieltymystensä mukaan.

Lisäksi The Milker sisältää vaihdettavia holkkeja, jotka on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten silikonista tai realistisista ihoa jäljittelevistä materiaaleista, varmistaen eläväisen tuntuman käytön aikana. Nämä holkit ovat myös helposti irrotettavissa puhdistusta varten, lisäten mukavuutta kokonaiskäyttäjäkokemukseen.

Teknisiltä tiedoiltaan tämä deluxe Stroker-kone on noin 10 tuumaa eli 25.4 cm pitkä ja 6 tuumaa, eli 15.2 cm leveä, mikä tekee siitä kompaktin säilytykseen tai matkustamiseen. Se toimii verkkovirralla, joten nautinto ei koskaan lopu kesken. 

Vaikuttavalla ominaisuuksien ja teknisten tietojen valikoimallaan Lovebotz The Milker Automatic Deluxe Stroker Machine erottuu huipputuotteena aikuisten lelujen markkinoilla

Kuinka se toimii

Lovebotz The Milker Automatic Deluxe Stroker Machine on suunniteltu tarjoamaan täysin automaattinen ja vaivaton nautintokokemus. The Milkerin käyttäminen on yksinkertaista ja suoraviivaista, varmistaen, että käyttäjät voivat keskittyä nautintoonsa ilman häiriötekijöitä.

The Milkerin käyttöönotto alkaa valitsemalla haluamasi holkki ja kiinnittämällä se turvallisesti laitteeseen. Levitä seuraavaksi vesipohjaista liukuvoidetta sekä itsellesi että holkille optimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi. Kun kaikki on valmista, käynnistä kone painamalla virtapainiketta.

The Milker tarjoaa säädettäviäviä nopeuksia, joiden avulla voit löytää täydellisen rytmin, joka vastaa mieltymyksiäsi. Kokeile eri nopeuksia, kunnes löydät sen, mikä tuo sinulle eniten nautintoa.

Kun The Milker automaattisesti liikkuunautinnollisesti, se simuloi realistista tuntemusta, joka jäljittelee ihmisen liikkeitä. Tämä innovatiivinen teknologia takaa intensiivisen ja tyydyttävän kokemuksen joka kerta.

Käytön jälkeen irrota holkki The Milkerista helpottaaksesi puhdistusta. On suositeltavaa puhdistaa laite huolellisesti lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla tai erityisesti aikuisten leluille suunnitellulla puhdistusaineella.

Lovebotz The Milker Automatic Deluxe Stroker Machine tarjoaa vaivattoman tavan saavuttaa mielettömän nautinnon sen käyttäjäystävällisen toiminnan ja edistyneen työntömekanismin ansiosta.

Käyttäjäkokemukset ja arvostelut

Lovebotz The Milker Automatic Deluxe Stroker Machine on kerännyt positiivista palautetta käyttäjiltä, jotka ovat kokeneet sen vallankumoukselliset kyvyt tuottaa nautintoa. Monet käyttäjät ylistävät laitteen tehokasta moottoria, joka tarjoaa intensiivisiä ja tyydyttäviä työntöaistimuksia.

Käyttäjät arvostavat myös The Milkerin muokattavia ominaisuuksia, kuten säädettäviä työntönopeuksia ja vaihdettavia holkkeja. Nämä vaihtoehdot mahdollistavat yksilöiden muokata kokemustaan mielensä mukaan, mikä johtaa korotettuun nautintoon ja tyytyväisyyteen.

The Milkerin täysin automaattinen toiminta on toinen seikka, jonka käyttäjät kokevat miellyttäväksi. Se mahdollistaa heidän rentoutumisensa ja uppoutumisen nautintoon ilman manuaalista stimulaatiota. Tämä ominaisuus tekee käyttökokemuksesta erityisen mukavan ja nautinnollisen, sillä käyttäjät voivat keskittyä täysin omiin tuntemuksiinsa ilman tarvetta fyysiseen ponnisteluun.

Lisäksi käyttäjät mainitsevat usein puhdistuksen helppouden positiivisena aspektina. Irrotettavat holkit tekevät puhdistuksesta kätevää käytön jälkeen, varmistaen hygieenisen leikin joka kerta.

Kokonaisuudessaan käyttäjäarvostelut osoittavat, että Lovebotz The Milker automaattinen Deluxe Stroker -kone tarjoaa poikkeuksellisen nautintokokemuksen sen edistyneen teknologian, muokkausmahdollisuuksien ja käyttäjäystävällisen suunnittelun ansiosta.

Vertailu muihin Stroker-koneisiin

Kun verrataan Stroker-koneita, Lovebotz The Milker Automatic Deluxe Stroker Machine erottuu kilpailijoistaan useilla tavoilla.

Ensinnäkin, sen tehokas moottori ja säädettävät työntönopeudet tarjoavat intensiteettitasoa, joka ylittää monien muiden markkinoilla olevien laitteiden. Käyttäjät ovat raportoineet, että The Milker tarjoaa tyydyttävämpiä ja realistisempia tuntemuksia verrattuna muihin Stroker-koneisiin.

The Milkerin tarjoamat erilaiset vaihtoehdot asettavat sen myös erilleen. Vaihdettavien holkkejen ja erilaisten lisävarusteiden yhteensopivuuden ansiosta käyttäjillä on enemmän joustavuutta henkilökohtaistaa nautintokokemustaan heidän mieltymystensä mukaan.

Käyttäjäkokemuksen osalta The Milkerin käsivapaa toiminta arvostetaan korkealle. Monet muut Stroker-koneet vaativat manuaalista manipulointia, mikä voi olla väsyttävää tai häiritsevää käytön aikana. The Milker mahdollistaa käyttäjien rentoutua ja nauttia stimulaatiosta ilman ylimääräistä vaivannäköä.

Viimeiseksi, puhdistuksen helppous on toinen The Milkerin etu. Joissakin muissa Stroker-koneissa saattaa olla monimutkaisia muotoiluja tai vaikeasti puhdistettavia osia, kun taas The Milkerin irrotettavat holkkit tekevät huollosta vaivatonta.

Yhteenvetona, kun verrataan muihin markkinoilla oleviin Stroker-koneisiin, Lovebotz The Milker automaattinen Deluxe tarjoaa ylivoimaisen tehon, muokkausvaihtoehdot, käyttäjäystävällisyyden ja puhdistuksen helppouden.

Toimitukseen kuuluu:
 • The Milker Automatic Deluxe Stroker Machine
 • 2 letkua
 • 3 letkun päätä
 • 2 sylinteriä
 • säädin
Mitat:
 • Isomman sylinterin pituus 23.50 cm
 • Halkaisija 7.62 cm
 • Sisäänmenon halkaisija ilman venyttämistä 3.8 cm
 • Lyhyemmän sylinterin pituus 8.9 cm
 • Halkaisija 7.62 cm
 • Sisäänmenon halkaisija ilman venyttämistä 3.8 cm

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 370 x 370 x 290 mm.


Paino
7,5 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Takuu
24 kk


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki


The Milker Automatic Deluxe Stroker Machine

Blogi

Massiivinen poistomyynti myymälöissä!

MASSIIVINEN POISTOMYYNTI – Älä missaa vuoden kovimpia tarjouksia! Oletko valmiita hämmästymään? Myymälöissämme tapahtuu suuri valikoimauudistus ja haluamme teidän olevan osa tätä jännittävää muutosta! Meillä on ilo kutsua sinut ja ystäväsi massiiviseen poistomyyntiin, joka saa s...


Panokoneiden ja seksikoneiden valintaopas

ovat viime vuosina nousseet suuren yleisön tietoisuuteen ja sitä kautta muuttuneet erittäin suosituiksi.Näitä laitteita käytetään seksuaalisen nautinnon tuottamiseen ja ne tarjoavat vaihtoehtoisen tavan kokea mielihyvää. Valikoima panokoneita ja seksikoneita on kasvanut merkittä...

Liity Hot Lips -nautintopiiriin!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin sähköpostiisi.