Tuotteet‪» Seksilelut ja seksivälineet‪» Masturbaattorit‪» Isot ja aidon kokoiset tekopillut‪»

Kokos Maria OnaHole Real Vagina

Kokos Maria OnaHole Real Vagina

Kokos Maria OnaHole Real Vagina
Kokos Maria OnaHole Real Vagina
Kokos Maria OnaHole Real Vagina
Kokos Maria OnaHole Real Vagina
Kokos Maria OnaHole Real Vagina
Kokos Maria OnaHole Real Vagina
Kokos Maria OnaHole Real Vagina
Kokos Maria OnaHole Real Vagina
Kokos Maria OnaHole Real Vagina
Kokos Maria OnaHole Real Vagina
Kokos Maria OnaHole Real Vagina
Kokos Maria OnaHole Real Vagina
Kokos Maria OnaHole Real Vagina
Kokos Maria OnaHole Real Vagina
Kokos Maria OnaHole Real Vagina
Kokos Maria OnaHole Real Vagina

Hinta
339,90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Keskusvarasto1 kpl heti
Netistä toimitettavissa1 kpl heti


Lisäksi
Tilaa tästä liukuvoide mukaan ja säästä 10%
ID Lubes ID Free Vesipohjainen Liukuvoide
+12,59 €

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

Kokos Maria OnaHole Real Vagina: Avain autenttiseen nautintoon

Tutustu Kokos Maria OnaHole Real Vaginaan – masturbaattoriin, joka on suunniteltu tarjoamaan ylivoimaisen aidonkokoinen kokemus. Tämä mestariteos ylittää kaikki odotukset tarjoten uskomattoman aidontuntuisen kokemuksen, joka kilpailee vahvasti maailman parhaiden joukossa. Sen suunnittelussa ja toteutuksessa on käytetty viimeisintä teknologiaa sekä syvää ymmärrystä aidon ihmiskokemuksen jäljittämisestä. Maria OnaHole tarjoaa paitsi fyysisen myös henkisen tyydytyksen matkan, joka muistuttaa aitoa intiimiä kohtaamista.

Ainutlaatuinen kokemus

Maria OnaHole on kehitetty käyttäen satojen todellisten vaginoiden tarkkoja mallinnuksia, mikä takaa autenttisen ja monipuolisen kokemuksen. Voit valita vaginan ja anuksen välillä - kumpikin vaihtoehto on mallinnettu todella aidosti, jäljitellen tarkasti ihmiskehon tuntoja ja rakenteita. Tämä masturbaattori ei ole vain seksuaalisen tyydytyksen väline; se on portti tutkimusmatkalle, jossa jokainen yksityiskohta on suunniteltu herättämään aistit eloon.

Uskomaton materiaali ja yksityiskohdat

Käyttämällämme erityismateriaalilla on kyky jäljitellä ihmisen ihoa uskomattoman tarkasti, tuoden esille kaikki aistilliset yksityiskohdat. Yli 6 kilon paino lisää entisestään aidon tuntuista kokemusta, ja tarkat yksityiskohdat – kuten herkkä sisärakenne ja luonnolliset muodot – tekevät Maria Onasta erottuvan tuotteen. Materiaali on myös helppo puhdistaa, varmistaen, että tuote on aina valmis käytettäväksi.

Helppous ja mukavuus

Maria OnaHolen suunnittelussa on otettu huomioon käyttömukavuus. Se on helppo puhdistaa, mikä tekee sen ylläpidosta vaivatonta. Lisäksi tuotteella on 2 vuoden takuu, ja sen nopea ja huomaamaton toimitus tarkoittaa, että voit aloittaa nautinnon kokeilemisen mahdollisimman pian.

Osta Nyt - maksa myöhemmin

Kokos Maria OnaHole tarjoaa mahdollisuuden nauttia huippulaadusta heti, maksamisen voit ajoittaa itsellesi sopivaksi. Tämä joustavuus varmistaa, että jokainen voi kokea tämän ainutlaatuisen tuotteen tarjoaman ilon ilman välitöntä taloudellista painetta.

Tuotteen ominaisuudet:
 • Aidontuntuinen kokemus: Hyödyntää satojen aitojen vaginoiden mallinnuksia.
 • Valinnanvapaus: Vagina ja anus vaihtoehdot tarjoavat monipuolisuutta.
 • Tarkat yksityiskohdat: Erityismateriaali ja yli 6 kg paino lisäävät aidontuntuisuutta.
 • Helppo puhdistus: Suunniteltu vaivattomaan ylläpitoon.
 • 2 vuoden takuu: Osoitus tuotteen laadusta ja kestävyydestä.
 • Nopea ja huomaamaton toimitus: Yksityisyytesi on turvattu.
 • Osta Nyt - maksa myöhemmin: Joustavat maksuvaihtoehdot.
Kokos Maria OnaHole Real Vagina ei ole vain tuote, se on investointi omaan hyvinvointiisi ja nautintoosi. Tämän masturbaattorin avulla voit tutkia ja kokea nautintoa uudella, ennenkokemattomalla tavalla. Se on suunniteltu ylittämään odotukset ja tarjoamaan ainutlaatuista tyydytystä, joka on sekä fyysisesti että henkisesti palkitsevaa.

Maria OnaHolen avulla voit ottaa ohjat omiin käsiisi, tutkia omia toiveitasi ja tarpeitasi turvallisessa ja mukavassa ympäristössä. Tämä tuote ei ainoastaan lisää seksuaalista nautintoa, vaan myös edistää itsetuntemusta ja -hyväksyntää. Sen avulla voit kokea intiimiyden ja nautinnon uudella tasolla, rikastuttaen seksuaalista elämääsi.

Kokos Maria OnaHole on enemmän kuin masturbaattori; se on kumppani, joka on aina valmis tarjoamaan lohtua ja nautintoa. Sen huomaamaton toimitus varmistaa, että yksityisyytesi on suojattu, antaen sinulle vapauden tutkia omia halujasi ilman huolia. Tuotteen joustavat maksuvaihtoehdot takaavat, että kuka tahansa voi saavuttaa tämän ainutlaatuisen kokemuksen omassa tahdissaan, ilman taloudellista stressiä.

Valitsemalla Kokos Maria OnaHole Real Vaginan, sijoitat paitsi fyysiseen tuotteeseen, myös omaan seksuaaliseen hyvinvointiisi ja onnellisuuteesi. Se on suunniteltu täyttämään ja ylittämään kaikki odotukset, tarjoten ainutlaatuisen ja unohtumattoman kokemuksen jokaiselle käyttäjälle. Anna itsellesi lupa nauttia ja tutustu Kokos Maria Onan tarjoamaan maailmaan, joka on täynnä mahdollisuuksia ja iloja.

Kokos Maria Ona Hole Real Vagina – masturbaattori muuttaa käsityksesi intiimistä nautinnosta. Sen avulla avaat oven uuteen ulottuvuuteen, jossa mielihyvä ja tyydytys ovat päivän sana. Tervetuloa kokemaan ero itse.

Mitat ja materiaali
 • Materiaali: TPE keinoiho
 • Suositeltu liukuvoide: vesipohjainen
 • Mitat: 35 cm x 16 cm x 16 cm
 • Paino 6.3 kiloa

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 350 x 260 x 150 mm.


Paino
6,3 kg
(myyntipakkauksen kanssa 6,8 kg)


Takuu
24 kk


Valmistusmaa
Etelä-Korea


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Liity Hot Lips -nautintopiiriin!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin sähköpostiisi.