Tuotteet‪» Seksilelut ja seksivälineet‪» Vibraattorit‪» Sovelluksella Ohjattavat Vibraattorit‪»

Svakom Ava Neo Interactive Thrusting Vibrator

Svakom Ava Neo Interactive Thrusting Vibrator

Svakom Ava Neo Interactive Thrusting Vibrator
Svakom Ava Neo Interactive Thrusting Vibrator
Svakom Ava Neo Interactive Thrusting Vibrator
Svakom Ava Neo Interactive Thrusting Vibrator
Svakom Ava Neo Interactive Thrusting Vibrator
Svakom Ava Neo Interactive Thrusting Vibrator
Svakom Ava Neo Interactive Thrusting Vibrator

Hinta
79,90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.


Määrä
kplVarastossa
Keskusvarasto2 kpl heti
Netistä toimitettavissa2 kpl heti

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

Tutustu Svakom Ava Neo Interactive Thrusting Vibrator -vibraattoriin, joka on mullistanut käsityksen nautinnollisesta itsetyydytyksestä.

Tämä ylellinen, silkinsileästä silikonimateriaalista valmistettu seksilelu tarjoaa ennenkokemattoman kokemuksen sen innovatiivisen työntävän liikkeen ja tehokkaan värinämoottorin ansiosta. Svakom Ava Neo on suunniteltu niille, jotka etsivät maksimaalista tyydytystä ja haluavat tutkia seksuaalisuutensa syvempiä ulottuvuuksia.

Yhdistä teknologia ja nautinto

Svakom Ava Neossa yhdistyvät taidokkaasti viisi erilaista työntötapaa ja viisi erilaista värinätapaa, jotka voit säätää toisistaan erikseen, luoden näin täysin personoitavan nautintokokemuksen. Sen kaunis muotoilu, kätevyys ja taipuisuus takaavat, että se mukautuu täydellisesti vartalosi muotoihin, tarjoten syvää sisäistä stimulaatiota ja intensiivisiä orgasmeja.

Ohjaa nautintoa mistä päin maailmaa tahansa

Vallankumouksellisella ilmaisella sovelluksellaan Svakom Ava Neo mahdollistaa ohjauksen mistä päin maailmaa tahansa, tuoden uuden ulottuvuuden etäsuhteisiin. Olipa kumppanisi lähellä tai kaukana, voit jakaa intiimejä hetkiä reaaliajassa. Interaktiivinen videotoiminto lisää kokemukseen visuaalisen elementin, tehostaen tunnetta yhteydestä ja läheisyydestä.

Ylivertaiset ominaisuudet ja edullisuus

Huolimatta sen monipuolisista ja edistyneistä ominaisuuksista, Svakom Ava Neo tarjoaa ylivertaista laatua edulliseen hintaan. Tämä tekee siitä houkuttelevan valinnan niille, jotka haluavat laadukasta seksuaalista nautintoa ilman, että se rasittaa lompakkoa. Lisäksi kahden vuoden takuu ja nopea sekä huomaamaton toimitus takaavat, että kokemuksesi on miellyttävä alusta loppuun.

Osta nyt, maksa myöhemmin

Svakom Ava Neo tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutkia ja laajentaa seksuaalisia rajojasi uudella ja jännittävällä tavalla. "Osta nyt, maksa myöhemmin" -vaihtoehdon ansiosta voit nauttia välittömästä tyydytyksestä ilman välitöntä taloudellista sitoutumista. Älä odota enää, vaan koe, kuinka Svakom Ava Neo voi mullistaa nautintosi.

Tuoteominaisuudet:
 • Sovelluksella ohjattavuus: Mahdollistaa lelun ohjauksen mistä tahansa maailmassa ilmaisen sovelluksen kautta, tuoden uuden ulottuvuuden etäsuhteisiin ja intiimeihin hetkiin.

 • Nautinnollinen työntävä liike: Tarjoaa viisi erilaista työntötavan asetusta, jotka jäljittelevät aitoa tunnetta, tarjoten syvää sisäistä stimulaatiota.

 • Tehokas värinämoottori: Viisi erilaista värinätapaa tuottavat intensiivistä ulkoista stimulaatiota, mikä mahdollistaa monipuolisen ja räätälöidyn nautintokokemuksen.
 • Toiminnot ohjattavissa erikseen: Työntö- ja värinätoiminnot voidaan säätää toisistaan erikseen, mahdollistaen täydellisen personoinnin ja ainutlaatuisen nautintokokemuksen.

 • Interaktiivinen videotoiminto: Lisää visuaalisen elementin intiimeihin hetkiin, mahdollistaen yhteyden kumppanin kanssa uudella tasolla.

 • Ylellinen ja silkinsileä silikonimateriaali: Korkealaatuinen, keholle turvallinen silikoni tuntuu miellyttävältä ihoa vasten ja tekee käytöstä turvallista ja nautinnollista.
 • Kaunis muotoilu: Esteettisesti miellyttävä muotoilu ja taipuisa rakenne mukautuvat vartalosi muotoihin, tarjoten maksimaalisen mukavuuden ja tyydytyksen.

 • Ominaisuuksiltaan ylivertainen: Edistyneet toiminnot yhdistettynä ylelliseen materiaaliin ja muotoiluun tekevät tästä vibraattorista markkinoiden kärkituotteen.

 • Edullinen hinta: Huolimatta sen monipuolisista ja edistyneistä ominaisuuksista, vibraattori on hinnoiteltu kilpailukykyisesti, tarjoten ylivertaista laatua edullisesti.

 • Kahden vuoden takuu: Pitkä takuu kuvastaa valmistajan luottamusta tuotteen kestävyyteen ja laatuun, tarjoten ostajalle mielenrauhaa.
  Nopea ja Huomaamaton Toimitus: Varmistaa, että saat tuotteen nopeasti ja yksityisyytesi säilyttäen, olipa toimitusosoite missä päin maailmaa tahansa.

 • Ladattava akku säästää luontoa ja rahaa: Ladattavan akun käyttö Svakom Ava Neo Interactive Thrusting Vibratorissa, on taloudellisesti ja ekologisesti järkevä valinta. Toisin kuin kertakäyttöparistot, ladattava akku vähentää jatkuvaa tarvetta uusien paristojen ostoon, säästäen sekä rahaa että vähentäen jätettä. Tämä ei ainoastaan auta pitämään kustannukset alhaisina pitkällä aikavälillä, vaan myös tukee ympäristön suojelua vähentämällä elektronisen jätteen määrää. Lisäksi ladattava akku tarjoaa käyttömukavuutta, sillä voit helposti ladata laitteen, eikä sinun tarvitse huolehtia paristojen loppumisesta kesken käytön.

 • Osta nyt, maksa myöhemmin vaihtoehto: Tarjoaa joustavuutta maksusuunnitelmaasi, mahdollistaen sinun nauttia tuotteesta heti ilman välitöntä taloudellista sitoutumista.

 • Pituus: 19.6 cm

 • Paksuus: 2.6 cm - 3.2 cm

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 105 x 255 x 60 mm.


Paino
0,146 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,43 kg)


Takuu
24 kk


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Blogi

Massiivinen poistomyynti myymälöissä!

MASSIIVINEN POISTOMYYNTI – Älä missaa vuoden kovimpia tarjouksia! Oletko valmiita hämmästymään? Myymälöissämme tapahtuu suuri valikoimauudistus ja haluamme teidän olevan osa tätä jännittävää muutosta! Meillä on ilo kutsua sinut ja ystäväsi massiiviseen poistomyyntiin, joka saa s...


Vibraattorin valintaopas: Näin löydät juuri sinulle sopivan vibraattorin

Vibraattorin valinta voi olla joskus hankalaa. Anna meidän auttaa sinua löytämään juuri se sinulle parhaiten sopiva malli. Lue lisää!

Liity Hot Lips -nautintopiiriin!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin sähköpostiisi.