Tuotteet‪» TENS laitteet‪»

Tenscare Perfect PFE Woman Lantionpohjan lihasten harjoittaja

Tenscare Perfect PFE Woman Lantionpohjan lihasten harjoittaja

Tenscare Perfect PFE Woman Lantionpohjan lihasten harjoittaja
Tenscare Perfect PFE Woman Lantionpohjan lihasten harjoittaja

Hinta
139,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.


Määrä
kplVarastossa
Keskusvarasto11 kpl heti
Netistä toimitettavissa11 kpl heti

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

Tenscare Perfect PFE Woman Lantionpohjan Lihasten Harjoittaja

Satunnaista virtsankarkailua? Ylikireät lantionpohjan lihakset? Haluaisit enemmän seksuaalista nautintoa?

Jo kymmenet tuhannet suomalaiset ovat saaneet Perfect PFE Woman -lantionpohjan harjoittajasta apua lantionpohjan vahvistamiseen ja virtsanrkailun hoitoon. 

Tutustu nyt Tenscare Perfect PFE Woman -laitteeseen, joka on suunniteltu erityisesti naisten lantionpohjan lihasten tehokkaaseen ja turvalliseen harjoittamiseen. Tämä edistyksellinen laite hyödyntää EMS-teknologiaa (elektroninen lihasstimulaatio) aktivoimaan ja vahvistamaan lantionpohjalihaksiasi. Kliinisesti testattuna, tämä laite on osoittautunut tehokkaaksi työkaluksi lantionpohjan terveyden ylläpidossa ja parantamisessa.
 • Aktivoi ja vahvistaa lantionpohjaasi
  Laitteen EMS-teknologia ei ainoastaan aktivoi lihaksia, vaan myös rentouttaa ylikireää lantionpohjaa, auttaen lievittämään epämukavuutta ja kipua. Tämä on erityisen hyödyllistä vulvodyniaa sairastaville naisille, joilla on kroonisia kipuja lantion alueella.

 • Ehkäisee virtsankarkailua
  Tenscare Perfect PFE Woman on suunniteltu auttamaan naisten yleisessä terveysongelmassa: virtsankarkailussa. Säännöllisellä käytöllä voit vähentää ja jopa ehkäistä virtsankarkailun ilmenemistä.

 • Nopeat tulokset
  Käyttäjät ovat raportoineet nopeita ja huomattavia tuloksia jo muutamassa viikossa. Säännöllinen käyttö voi tuoda merkittäviä parannuksia lantionpohjan lihasten voimassa ja kontrollissa.

 • Seksuaalisen nautinnon lisääntyminen
  Hyvinvoivat lantionpohjalihakset eivät ainoastaan tue terveyttäsi, vaan myös parantavat seksuaalista nautintoasi. Tenscare Perfect PFE Woman auttaa sinua saavuttamaan täydemmän ja tyydyttävämmän seksielämän.

 • Viisi erilaista hoito-ohjelmaa
  Valitse viidestä esiohjelmoidusta hoito-ohjelmasta itsellesi sopivin. Jokainen ohjelma on suunniteltu eri tarpeisiin, varmistaen, että löydät juuri sinulle sopivan tavan käyttää laitetta.

 • Hellävarainen ja miellyttävä
  Laitteen stimulaatio on suunniteltu olemaan hellävarainen, mutta tehokas. Voit säätää stimulaation voimakkuutta oman mukavuutesi mukaan.

 • Käyttäjien ylistämä
  Tenscare Perfect PFE Woman on kerännyt kiitosta ja kehuja käyttäjiltään, jotka ovat kokeneet sen tuovan merkittävää hyötyä heidän elämäänsä.

 • Kahden vuoden takuu
  Laitteen mukana tulee kahden vuoden takuu, mikä kertoo valmistajan luottamuksesta tuotteensa laatuun ja kestävyyteen.

 • Huomaamaton toimitus ja helppo maksu
  Tilaa tuote huomaamattomasti lähimpään postiin tai pakettiautomaattiin. Osta nyt ja maksa pienissä osissa myöhemmin. Voit alkaa saavuttaa tuloksia jo ennen kuin olet maksanut euroakaan.

Seksuaalisen nautinnon lisääntyminen Tenscare Perfect PFE Woman laitteen avulla

Tenscare Perfect PFE Woman -laitteen käyttö voi merkittävästi parantaa seksuaalista nautintoa. Tämä johtuu siitä, että laite keskittyy lantionpohjan lihasten vahvistamiseen ja aktivoimiseen, mikä on olennainen osa seksuaalista terveyttä ja hyvinvointia.

Lantionpohjan lihasten merkitys seksuaalisessa nautinnossa
 1. Lisääntynyt kontrolli ja tuntemukset: Vahvat lantionpohjan lihakset lisäävät herkkyyttä ja tuntemuksia seksin aikana, mikä yleensä johtaa voimakkaampiin ja tyydyttävämpiin orgasmeihin. Tämä johtuu siitä, että lantionpohjan lihasten vahvistaminen parantaa genitaalialueen verenkiertoa, mikä lisää herkkyyttä ja vahvistaa tuntemuksia.

 2. Orgasmin laadun parantuminen:  Kymmenet miljoona naiset ovat raportoineet orgasmiensa voimakkuuden ja laadun parantumisesta lantionpohjalihasten harjoittelun myötä. Lihasten vahvistuminen voi tehdä orgasmeista intensiivisempiä ja tyydyttävämpiä.

 3. Lisääntynyt itsevarmuus ja mielihyvä: Lantionpohjan lihasten hallinta voi myös lisätä itsevarmuutta makuuhuoneessa. Tietoisuus ja kyky hallita näitä lihaksia parantaa huomattavasti seksuaalista kokemusta sekä henkilökohtaista mielihyvääsi.
Siispä tilaa omasi heti!

Jos et tilaa Tenscare Perfect PFE Woman -laitetta, saatat menettää mahdollisuuden parantaa lantionpohjan lihastesi kuntoa ja terveyttä. Tämä voi johtaa jatkuvien virtsankarkailuongelmien säilymiseen, heikentyneeseen seksuaaliseen nautintoon ja orgasmin laatuun, sekä kroonisen alavatsan alueen kivun ja epämukavuuden mahdolliseen jatkumiseen. Lisäksi ilman laitteen tarjoamaa tukea, lantionpohjalihasten heikkous voi pahentua ajan myötä, aiheuttaen lisää terveysongelmia.

Hankkiessasi Tenscare Perfect PFE Woman -laitteen, elämäsi laatu kohentuu huomattavasti. Laitteen säännöllinen käyttö vahvistaa lantionpohjan lihaksia, mikä auttaa vähentämään virtsankarkailua, lisäten päivittäistä mukavuutta ja itseluottamusta. Tämä myös parantaa huomattavasti seksuaalista nautintoasi ja orgasmiesi laatua, lisäten intiimien hetkien iloasi. Lantion alueen kipujen ja epämukavuuden lievittyminen tuo yleistä helpotusta ja parantaa fyysistä hyvinvointia. Laitteen käytöstä saatava itsetietoisuus ja -varmuus heijastuvat positiivisesti monille elämäsi osa-alueille, lisäten kokonaisvaltaista tyytyväisyyttä ja elämänlaatua.

Älä siis odota enää.
Paranna elämänlaatuasi ja vahvista lantionpohjan lihaksiasi Tenscare Perfect PFE Woman -laitteella. Tilaa omasi nyt ja koe sen tuomat edut omassa elämässäsi!

Tuoteominaisuudet
 • Huomattavia tuloksia jo 3-4 viikon harjoitelulla
 • Vaivaton ja tehokas tapa harjoittaa lantionpohjan lihaksiasi
 • Ei todettuja sivuvaikutuksia
 • Tutkitusti tehokas menetelmä

 • Pakkauksen sisältö:
  • Tenscare Perfect PFE Woman Lantionpohjan lihasten harjoittaja
  • 1 x Elektrodijohto
  • 1 x Liberty Loop emätinelektrodi
  • 2 x AA paristo
  • Vyöpidike
  • Suomenkieliset käyttöohjeet
  • Ilmainen säilytyspussi
Varoitukset ja huomiot
 • Älä käytä laitetta, jos et saa asetettua elektrodia kunnolla paikalleen. Jos sinulla on vakava laskeuma tai elektrodin paikalleen asettaminen aiheuttaa lievääkin kipua, keskustele lääkärisi kanssa ennen laitteen käyttöä.
 • Älä käytä laitetta diagnosoimattoman kivun lievittämiseen tai peittämiseen. Kivun peittäminen saattaa viivästyttää jonkin etenevän sairauden diagnosointia
 • Älä käytä laitetta, jos sinulla on tai epäillään olevan syöpäkasvain hoitoalueella tai jos sinulla on diagnosoimatonta kipua ja aiemmin hoidettu syöpä.
 • Älä käytä laitetta, jos olet tai saatat olla raskaana.
 • Älä käytä laitetta lisävarusteena saatavilla olevien itsekiinnittyvien elektrodien kanssa, jos sinulle on asennettu sydämentahdistin (tai kärsit rytmihäiriöistä) tai jokin muu elektroninen lääketieteellinen laite.
 • Älä käytä laitetta leikatulla alueella ensimmäisten kuuden viikon aikana alatiesynnytyksen tai lantion alueen leikkauksen jälkeen.
 • Älä käytä laitetta, jos tuntoaistisi lantionpohjan alueella on puutteellinen.
 • Varovaisuutta tulee noudattaa, jos sinulla on tai epäillään olevan epilepsia, koska stimulaatio saattaa madaltaa kohtauskynnystä.
 • Laitteen mukana tulevat johto sekä emätinelektrodi eivät kuulu laitteen 2 vuoden takuuseen, sillä ne ovat kuluvia osia. Johto ja emätinelektrodi suositellaan vaihdettavaksi uuteen noin 6kk välein. Emätinelektrodin vaihtaminen säännöllisin väliajoin on suositeltavaa myös hygieniasyistä.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 200 x 250 x 50 mm.

Huomattava parannus seksilämään! En olisi uskonut, että yksi laite voisi vaikuttaa näin paljon seksielämääni. Käytön myötä olen kokenut orgasmeja voimakkaammin ja useammin. Olen myös huomannut, että tunnen itseni itsevarmemmaksi makuuhuoneessa. Tenscare Perfect PFE Woman on ehdottomasti investoinnin arvoinen


Sukupuoli
Nainen


Virtalähde
Paristot


Paino
0,378 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,45 kg)


Takuu
24 kk


Valmistusmaa
Iso-Britannia


Kommentit
Nimimerkki Susa76 17.3.2024
Kolmatta viikkoa käytössä ja nyt jo tullut tuloksia. Suosittelen.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Perfect PFE Woman lantionpohjan harjoittaja – Lantionpohjan vahvistamiseen ja virtsankarkailuun

Liity Hot Lips -nautintopiiriin!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin sähköpostiisi.