Tuotteet‪» Feromonit miehille ja naisille‪» Feromonit miehille‪»

Human Pheros Feromoni miehille

Human Pheros Feromoni miehille

Human Pheros Feromoni miehille

Hinta
29,90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl
Keskusvarasto0 kpl
Netistä toimitettavissa0 kpl


Voit tilata tuotetta korkeintaan varastossa ja saapumassa olevan määrän.
Saatavuus
Arviolta 1 - 15 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus

Human Pheros Feromoni - Tehokas keino houkutella naisia

Oletko kyllästynyt siihen, että et saa naisten huomiota? Haluaisitko moninkertaistaa houkuttelevuutesi heidän keskuudessaan? Etsitkö jotain tehokasta ja huomaamatonta tapaa herättää kiinnostusta vastakkaisen sukupuolen edustajissa? Human Pheros Feromoni on täällä auttamassa sinua!

Tämä ainutlaatuinen tuote on suunniteltu erityisesti miehille, jotka haluavat tulla huomatuiksi ja herättää kiinnostusta naisissa. Sen avulla voit nostaa itseluottamuksesi uudelle tasolle ja tehdä itsestäsi naisten huomion keskuksen.

Yksi Human Pheros Feromonin parhaista ominaisuuksista on sen tehokkuus. Sen ainutlaatuinen koostumus sisältää ainesosia, jotka stimuloivat naisten aisteja ja herättävät heissä alitajuisen vetovoiman tunteen. Voit siis olla varma siitä, että tämän feromonin avulla saat aikaan haluttuja reaktioita vastakkaisessa sukupuolessa.

Toinen merkittävä etu on sen huomaamattomuus. Human Pheros Feromoni ei jätä mitään jälkiä tai tuoksua ihollesi, joten voit käyttää sitä normaalin parfyymisi tapaan. Voit käyttää myös normaalia parfyymiasi sen kanssa. Kukaan ei tule huomaamaan, että käytät tätä salaisuutta houkutellaksesi naisia. Voit siis olla täysin rento ja luottavainen tilanteessa kuin tilanteessa.

Tämän tuotteen avulla voit myös moninkertaistaa houkuttelevuutesi naisten keskuudessa. Sen vaikutus on niin vahva, että naiset eivät voi vastustaa vetovoimaasi. Voit unohtaa ne päivät, jolloin olit huomaamaton ja et saanut haluamaasi huomiota. Human Pheros Feromoni tekee sinusta miehen, joka erottuu joukosta ja herättää kiinnostusta.

Kun käytät Human Pheros Feromonia, voit olla varma siitä, että sinusta tulee naisten unelmien kohde. Tämä tuote antaa sinulle sen ylimääräisen itsevarmuuden, jota tarvitset menestykselliseen deittailuun tai seurusteluun. Et enää tarvitse turhia yrityksiä tai epäonnistuneita lähestymisyrityksiä – tämän feromonin avulla naiset tulevat luoksesi.

Ja mikä parasta, tämän tuotteen käyttö on äärimmäisen helppoa! Levitä sitä ihollesi samalla tavalla kuin levität parfyymiäsi ja anna sen tehdä taikojaan. Voit käyttää sitä niin arjessa kuin erityistilanteissakin. Olitpa sitten menossa treffeille, juhliin tai vaikkapa töihin, tämä feromoni auttaa sinua herättämään kiinnostusta ympärilläsi olevissa naisissa.

Joten jos haluat moninkertaistaa houkuttelevuutesi naisten keskuudessa ja tehdä itsestäsi naisten huomion keskuksen, Human Pheros Feromoni on valintasi. Se on tehokas, huomaamaton ja helppokäyttöinen tapa herättää kiinnostusta vastakkaisen sukupuolen edustajissa. Ole rohkea ja anna tämän feromonin tehdä taikojaan – et tule pettymään!

Pullokoko 15 ml.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 30 x 80 x 30 mm.


Paino
0,06 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Lisää kommentti

Liity Hot Lips -nautintopiiriin!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin sähköpostiisi.