Tuotteet‪» Seksilelut‪» Klitoriskiihottimet‪» Tehokkaat värinäkuulat‪»

Uniq Lilo Ylellinen Värinäkuula

Uniq Lilo Ylellinen Värinäkuula

Uniq Lilo Ylellinen Värinäkuula
Uniq Lilo Ylellinen Värinäkuula
Uniq Lilo Ylellinen Värinäkuula
Uniq Lilo Ylellinen Värinäkuula
Uniq Lilo Ylellinen Värinäkuula
Uniq Lilo Ylellinen Värinäkuula

Hinta
16,90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Keskusvarasto10 kpl heti
Netistä toimitettavissa10 kpl heti

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

Uniq Lilo Ylellinen Värinäkuula - Upeaa Nautintoa ja Ylellisyyttä intiimeihin hetkiin

Haluatko kokea jotain todella ainutlaatuista ja äärimmäisen nautinnollista? 

Uniq Lilo Ylellinen Värinäkuula on juuri sinulle, joka haluat nauttia ylellisestä ja hienostuneesta intiimihetkestä. Tämän tuotteen upea ulkomuoto ja tehokas moottori takaavat unohtumattoman kokemuksen.

Uniq Lilo Ylellinen Värinäkuula on varustettu 10 erilaisella värinäohjelmalla, jotka tarjoavat monipuolisia nautinnon lähteitä. Voit valita juuri sinulle sopivan ohjelman tunnelman mukaan – olipa se sitten hellää hyväilyä tai intensiivistä stimulaatiota. Tämän värinäkuulan avulla voit löytää uusia tapoja nauttia omasta kehostasi.

Yksi tämän tuotteen parhaista ominaisuuksista on sen hiljainen käyntiääni. Voit siis rentoutua täysin ja keskittyä nautintoon ilman häiriötekijöitä. Samettisen sileällä pinnallaan Uniq Lilo Ylellinen Värinäkuula tuntuu miellyttävältä ihoa vasten, mikä lisää entisestään kokemuksesi ylellistä tunnetta.

Tämän värinätuotteen roisketiivis rakenne tekee siitä erityisen käytännöllisen ja helppohoitoisen. Voit nauttia sen tarjoamasta ilosta myös suihkussa tai kylvyssä, mikä lisää intiimihetkesi monipuolisuutta.

Uniq Lilo Ylellinen Värinäkuula on varustettu kahden vuoden takuulla, joten voit huoletta keskittyä täysin nautintoon. Lisäksi tarjoamme nopean ja huomaamattoman toimituksen, jotta saat tuotteesi mahdollisimman pian ja voit aloittaa ainutlaatuisen matkan kohti nautinnon huippua.

Haluamme tehdä ostokokemuksestasi mahdollisimman vaivattoman. Siksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden maksaa tuotteesi myöhemmin. Voit siis ensin kokeilla Uniq Lilo Ylellistä Värinäkuulaa ja päättää vasta sitten, haluatko pitää sen.

Lopeta tylsät hetket ja astu ylellisyyden maailmaan Uniq Lilo Ylellisen Värinäkuulan avulla! Tämän tuotteen upea ulkomuoto, tehokas moottori, hiljainen käyntiääni sekä samettisen sileä pinta takaavat unohtumattomia kokemuksia. 

Tarjoamme sinulle takuun laadusta sekä nopean ja huomaamattoman toimituksen. Tilaa nyt ja anna itsellesi lupa nauttia ylellisyydestä ja intiimistä ilosta!

Tuoteominaisuudet
  • Ylellinen ja tehokas värinäkuula
  • Moottorissa 10 erilaista värinää
  • Silkinsileä pinta
  • Helppokäyttöinen
  • Hienostunut käyntiääni
  • Ladattava akku säästää rahaa ja luontoa
  • Pituus 11.8 cm
  • Paksuus 3.5 cm

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 70 x 130 x 35 mm.


Paino
0,05 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,08 kg)


Takuu
24 kk


Kommentit
Lisää kommentti