Tuotteet‪» BDSM‪» Bondage‪» Kahleet‪» Kahleet käsiin ja ranteisiin‪»

Pehmustetut Käsikahleet musta

Pehmustetut Käsikahleet musta

Pehmustetut Käsikahleet musta
Pehmustetut Käsikahleet musta
Pehmustetut Käsikahleet musta
Pehmustetut Käsikahleet musta
Pehmustetut Käsikahleet musta

Hinta
11,90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Keskusvarasto7 kpl heti
Netistä toimitettavissa7 kpl heti

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

Pehmustetut Käsikahleet Musta - Kokeile jotain uutta, jännittävää ja erilaista!

Haluatko lisätä ripauksen jännitystä makuuhuoneeseesi? Kaipaatko jotain uutta ja erilaista kumppanisi kanssa ja haluat samalla tuntea olosi mukavaksi? Etsitkö tyylikkäitä ja monipuolisia käsikahleita, jotka sopivat lähes kaikenkokoisille?

Meillä on ratkaisu sinulle - Mustat Pehmustetut Käsikahleet!  Nämä käsikahleet eivät ole vain käytännölliset, vaan myös erittäin tyylikkäät. Voit nauttia BDSM-leikeistäsi samalla kun tunnet olosi mukavaksi pehmustettujen kahleiden ansiosta.

Käsikahleiden säädöt ovat todella monipuoliset, joten voit löytää juuri sinulle sopivan koon. Riippumatta siitä, oletko aloittelija vai jo pidemmälle edennyt BDSM-harrastaja, nämä käsikahleet tarjoavat täydellisen istuvuuden.

Mukavuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Siksi näissä pehmustetuissa käsikahleissa on sisällään miellyttävä pehmustus. Voit nauttia leikeistänne ilman epämukavaa puristusta tai painetta ranteissasi.

Käsikahleiden välissä on ketju pikalukoilla, joka tarjoaa sinulle helpon ja nopean pääsyn käsikahleisiin. Voit unohtaa aikaa vievät solmimiset ja keskittyä täysin nautintoon.

Haluatko hankkia nämä upeat käsikahleet heti, mutta et halua maksaa heti? Ei hätää! Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ostaa nyt ja maksaa myöhemmin. Voit siis saada käsiisi nämä upeat käsikahleet heti ja maksaa ne myöhemmin sopivissa erissä.

Toimituksemme on nopea ja huomaamaton. Ymmärrämme, että yksityisyys on tärkeää, joten pakettimme toimitetaan huomaamattomassa pakkauksessa ilman merkintöjä sisällöstä. Voit siis tilata tuotteemme huoletta tietäen, että yksityisyytesi säilyy turvassa.

Tiesitkö muuten, että näiden pehmustettujen käsikahleiden avulla voit luoda hauskaa tunnelmaa makuuhuoneeseesi? Voitte esimerkiksi leikkiä poliisia ja rosvoa tai vaikkapa vangita toisenne eroottiseen seikkailuun. Vain mielikuvitus on rajana!

Osta Pehmustetut Käsikahleet Musta jo tänään ja lisää ripaus jännitystä makuuhuoneeseesi! Näillä käsikahleilla voit kokea uusia ja erilaisia hetkiä kumppanisi kanssa. Älä jää paitsi tästä mahtavasta kokemuksesta - tilaa nyt!

Tuoteominaisuudet
  • Monikäyttöiset pehmeustetut käsikahleet
  • Välissä ketju pikalukoilla
  • Materiaali tekonahkaa
  • Halkaisija välillä 5 cm  - 7 cm

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 60 x 25 x 30 mm.


Paino
0,2 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Lisää kommentti