Tuotteet‪» Kondomit‪» Lateksittomat kondomit‪»

Uniq Condoms Multi Lateksiton Kondomi 3 kpl

Uniq Condoms Multi Lateksiton Kondomi 3 kpl


Hinta
6,90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Keskusvarasto10 kpl heti
Netistä toimitettavissa10 kpl heti

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
Uniq Condoms Multi Lateksiton Kondomi - Ohut, vahva ja ylivertainen tuntuma muihin kondomeihin verrattuna

Haluatko kokea täysin uudenlaisen kondomielämyksen? Uniq Condoms Multi Lateksiton Kondomi on juuri sinulle! Tämä kondomi tarjoaa poikkeuksellisen ohuen, mutta silti supervahvan ja kestävän suojan. Unohtakaa vanhat lateksikondomit, sillä tämä innovatiivinen tuote on valmistettu lateksittomasta materiaalista.

Kun puhutaan ohuudesta, Uniq Condoms Multi Lateksiton Kondomi vie voiton kaikista kilpailijoista. Sen seinämän paksuus tai oikeastaan ohuus on uskomattomat 0.01 mm – se on niin ohut, että et edes huomaa sen olemassaoloa! Voit siis nauttia täydellisestä tuntumasta ilman ylimääräistä kerrosta välissänne.

Tämän kondomin anatomisesti muotoiltu design takaa täydellisen istuvuuden jokaiselle käyttäjälle. Ei enää liian tiukkoja tai löysiä kondomeja – Uniq Condoms Multi Lateksiton Kondomi mukautuu juuri sinun tarpeisiisi. Sen helppo asettaminen paikalleen tekee kokemuksesta vaivattoman ja miellyttävän.

Mutta miten tämä kondomi eroaa muista lateksittomista vaihtoehdoista? No, sen ylivertainen tuntuma on vertaansa vailla. Voit unohtaa kaikki ne kondomit, jotka tekevät seksistä kuin muovipussin kanssa harrastettua toimintaa. Uniq Condoms Multi Lateksiton Kondomi tarjoaa luonnollisen ja intiimin kokemuksen, joka saa sinut unohtamaan käyttäväsi kondomia ollenkaan.

Uniq Condoms Multi Lateksiton Kondomin läpinäkyvyys takaa sen huomaamattomuuden. Et joudu keskeyttämään intiimiä hetkeänne miettimällä, näkyykö se kumppanillesi liikaa tai ei tarpeeksi. Voitte keskittyä täysin toisiinne ilman turhia häiriötekijöitä.

Mutta miksi valita juuri Uniq Condoms Multi Lateksiton Kondomi? Sen lisäksi, että se tarjoaa kaikki edellä mainitut upeat ominaisuudet, se on myös erittäin turvallinen vaihtoehto. Lateksiallergiasta kärsivät voivat vihdoin nauttia huolettomasta seksistä tämän tuotteen avulla.

Uniq Condoms Multi Lateksiton Kondomi on myös ympäristöystävällinen valinta. Se on valmistettu kestävästä materiaalista ja sen pakkausmateriaali on kierrätettävä. Voit siis nauttia intohimoisesta hetkestänne tietoisena siitä, että olet tehnyt ympäristöystävällisen valinnan.

Joten, jos haluat kokea täysin uudenlaisen kondomielämyksen, valitse Uniq Condoms Multi Lateksiton Kondomi. Sen ohut, vahva ja kestävä rakenne tarjoaa sinulle ylivertaisen tuntuman ja täydellisen istuvuuden. Unohtumattomat hetket odottavat – tartu tilaisuuteen ja tee elämänmuutos jo tänään!

Tuoteominaisuudet
  • Yksi maailman ohuimmista kondomeista
  • Erittäin kestävä
  • Lateksiton - sopii kaikille
  • Ylivertainen tuntuma paksumpiin kondomeihin verrattuna
  • Materiaali: lateksiton AT-10 polyetyleeni
  • Myrkytön ja turvallinen
  • CE merkitty
  • Pituus 170 mm -180 mm
  • Leveys noin 60 mm
  • Turvallinen säilytettäväksi myös lompakossasi

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 80 x 105 x 20 mm.


Paino
0,02 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Blogi

Vinkit kondomin ostamiseen

Kondomit ovat yksi tärkeimmistä ehkäisykeinoista ja suojaavat sukupuoliteitse tarttuvilta taudeilta. Siksi on tärkeää tietää, miten kondomeja voi ostaa netistä. Tässä käsittelemme verkkokaupassa saatavilla olevia kondomityyppejä, mistä niitä voi ostaa ja miten valita oikea koko. ...