Tuotteet‪» Hupitavarat ja tuhmat lahjaideat‪»

Peniksen Mallinen Sytytin

Peniksen Mallinen Sytytin


Hinta
5,90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Keskusvarasto1 kpl heti
Netistä toimitettavissa1 kpl heti

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
Peniksen Mallinen Sytytin - tee tyhmästä tavasta hauskempaa

Tupakointi on kiistatta haitallista terveydelle, siitä ei ole epäilystäkään. Tupakin poltto on myös vähän pöljää muutenkin, mutta jos sitä nyt kuitenkin harrastetaan niin, miksi ei tekisi sitä hauskasti?

Esittelemme ylpeänä Peniksen Mallisen Sytyttimen – täydellisen lisän jokaisen tupakoitsijan elämään.

Tämä hilpeä peniksen mallinen päällinen sytkärille tuo hymyn sinun ja ympärillä olevian huulille joka kerta kun otat sen esiin. Sen muotoilu on tarkkaan suunniteltu herättämään iloa ja naurua ympärilläsi olevissa ihmisissä. Se on loistava keskustelunavaaja ja varma tapa saada hymyileviä katseita osaksesi.

Mutta tämän tuotteen hauskuus ei rajoitu pelkkään ulkonäköön. Mukana tuleva sytkäri takaa luotettavan tulen jokaiseen tarpeeseesi. Olipa kyseessä sitten savukkeiden sytyttely tai vaikkapa nuotion tekeminen retkellä, tämän sytyttimen avulla saat aina tulen kätevästi ja nopeasti.

Voit unohtaa tylsät perinteiset sytyttimet ja astua rohkeasti uuteen aikaan – aikaan, jossa sytytin voi olla enemmän kuin vain käytännöllinen väline.

Peniksen Mallisen Sytyttimen avulla voit myös tehdä statementin. Se kertoo muille ihmisille, että et ota itseäsi liian vakavasti ja osaat nauttia elämän pienistä iloista. Tämän sytyttimen avulla voit rikkoa tabuja ja haastaa perinteisiä normeja – samalla kun saat hymyn huulillesi.

Tämän tuotteen hankkiminen tuo mukanaan hauskoja hetkiä ja iloa. Se on varma tapa piristää päivääsi ja yllättää ystäväsi. Voit olla varma, että tämä sytytin herättää keskustelua ja saa muutkin hymyilemään.

Haluatko tehdä tupakoinnista hauskempaa? Haluatko herättää hymyjä ja naurua ympärilläsi? Haluatko astua rohkeasti uuteen aikaan huumorin kautta? Silloin Peniksen Mallinen Sytytin on juuri sinulle sopiva tuote.

Tee tupakoinnista hauskempaa – tilaa oma Peniksen Mallinen Sytytin jo tänään!

Muistutamme edelleen että röökinpoltto ei ole ihan sieltä kaikkein fiksuimmasta päästä oleva harrastus.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 32 x 95 x 30 mm.


Paino
0,038 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Lisää kommentti