Tuotteet‪» Seksilelut‪» Anaalilelut‪» Anaalitapit ja Anustapit‪» Eturauhasen Kiihottimet ja stimulaattorit‪»

3 eturauhasen stimulaattoria

3 eturauhasen stimulaattoria

3 eturauhasen stimulaattoria
3 eturauhasen stimulaattoria
3 eturauhasen stimulaattoria
3 eturauhasen stimulaattoria
3 eturauhasen stimulaattoria
3 eturauhasen stimulaattoria
3 eturauhasen stimulaattoria

Hinta
39,90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Keskusvarasto24 kpl heti
Netistä toimitettavissa24 kpl heti

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

3 eturauhasen stimulaattoria nyt superhintaan!

Eturauhasen stimulaattorit ovat suosittuja seksileluja, jotka tarjoavat miehille uudenlaisia ja intensiivisiä nautinnon hetkiä.

Näissä tuotteissa yhdistyvät laadukas silikonimateriaali, innovatiivinen muotoilu ja monipuoliset ominaisuudet, jotka takaavat unohtumattomia kokemuksia.

Ensinnäkin, nämä eturauhasen stimulaattorit tarjoavat miehille peräkkäisiä orgasmeja. Niiden ainutlaatuinen muotoilu mahdollistaa välilihan ja eturauhasen samanaikaisen stimuloinnin, mikä voi johtaa voimakkaisiin ja uskomattoman pitkään kestäviin orgasmeihin. Tämän tuotteen avulla voit kokea mielihyvää jatkuvasti ilman keskeytyksiä.

Toiseksi, nämä stimulaattorit on valmistettu hygieenisestä ja laadukkaasta silikonimateriaalista. Silikoni on eräs maailman turvallisimmista materiaaleista, sillä se on hypoallergeeninen eikä sisällö mitään haitallisia aineita. Lisäksi se tuntuu kimmoisalta ja miellyttävältä.

Kolmanneksi, näiden tuotteiden helppo puhdistettavuus tekee niistä erityisen miellyttäviä käyttää. Voit helposti pestää ne lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla, jolloin ne ovat valmiita seuraavaan käyttökertaan. Tämä ominaisuus on erityisen tärkeä hygienian kannalta, sillä intiimialueiden puhtaus on aina ensisijainen asia.

Nämä eturauhasen stimulaattorit tarjoavat myös pitkän takuun, mikä kertoo niiden laadusta ja kestävyydestä. Voit luottaa siihen, että tuote toimii moitteettomasti vähintään kahden vuoden ajan. Tämän ansiosta voit nauttia huolettomasta käytöstä ja keskittyä täysin nautintoon.

Ja mikä parasta, voit tilata nämä upeat tuotteet heti ja maksaa vasta myöhemmin. Tämän avulla voit saada haluamasi eturauhasen stimulaattorin ilman välittömiä taloudellisia huolia. Näin voit antaa itsellesi luvan kokea unohtumattomia nautinnon hetkiä ilman kompromisseja.

Nämä eturauhasen stimulaattorit tarjoavat miehille ainutlaatuisia kokemuksia ja intensiivisiä orgasmeja. Niiden hygieeniset materiaalit, helppo puhdistettavuus ja pitkät takuut tekevät niistä luotettavia vaihtoehtoja. Tilaa omasi jo tänään ja anna itsellesi lupa nauttia täysin siemauksin!

Tuoteominaisuudet
  • 3 erikokoista eturauhasen stimulaattoria superhintaan
  • Nautinnollinen muotoilu
  • Ensiluokkainen silikonimateriaali
  • Kimmoisa ja taipuisa
  • Pituudet: 11 cm - 12 cm - 15 cm 
  • Käyttöpituudet: 7.5 cm - 9 cm - 11 cm
  • Paksuudet: 2.7 cm - 3.2 cm 3.7 cm
  • Materiaali: lääketieteellisen tason 100% silikoni

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 150 x 220 x 55 mm.


Paino
0,205 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,28 kg)


Takuu
24 kk


Kommentit
Lisää kommentti

Blogi

Eturauhasen nautinnollinen stimulointi - Täydellinen opas nautinnolliseen kokemukseen

Eturauhanen on pieni rauhanen, joka sijaitsee miesten virtsarakon alapuolella. Vaikka eturauhanen tunnetaan pääasiassa siemennestettä tuottavana elimenä, se voi myös tarjota miehille uskomattoman nautinnollisia kokemuksia seksuaalisen stimulaation kautta.Eturauhasen stimulointi v...


Mikä on paras liukuvoide anaaliseksiin?

Paras liukuvoide anaaliseksiin? Anaaliseksi on yksi seksuaalisen nautinnon muodoista, joka voi tarjota paljon iloa ja tyydytystä. Anaaliyhdyntä vaatii kuitenkin erityistä huomiota ja valmistelua, jotta se olisi miellyttävää ja turvallista molemmille osapuolille. Yksi tärkeimmi...