Tuotteet‪» Seksilelut‪» Anaalilelut‪» Anaalitapit ja Anustapit‪» Anaalitapit‪»

Pumpattava Anaalitappi

Pumpattava Anaalitappi

Pumpattava Anaalitappi
Pumpattava Anaalitappi
Pumpattava Anaalitappi

Hinta
14,90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Keskusvarasto8 kpl heti
Netistä toimitettavissa8 kpl heti

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

Pumpattava anaalitappi - Nautintosi kasvaa kanssasi

Etsitkö uutta tapaa kokea anaalista nautintoa? Haluatko tuotteen, joka tarjoaa sinulle täydellisen mukavuuden ja lisääntyvän stimulaation? Ei hätää, meillä on ratkaisu juuri sinulle - pumpattava anaalitappi!

Tämä ainutlaatuinen tuote on suunniteltu vastaamaan kaikkiin toiveisiisi. Sen kasvava muoto takaa miellyttävän sileän tunteen ja helpon sisäänviennin. Voit aloittaa pienestä koosta ja pumppaamalla saada sen kasvamaan haluamaasi kokoon. Tämä antaa sinulle täyden kontrollin ja mahdollisuuden löytää juuri sopiva koko omalle nautinnollesi.

Turvallisuus on ensisijaisen tärkeää, siksi pumpussa on turvaventtiili. Tämä venttiili varmistaa, että voit aina säädellä painetta turvallisella tavalla. Sinun ei tarvitse huolehtia liian suuresta tai epämukavasta koosta, sillä voit helposti vapauttaa ilmaa venttiilin avulla.

Haluamme tehdä ostokokemuksestasi mahdollisimman vaivattoman, siksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden ostaa nyt ja maksaa myöhemmin. Voit hankkia tämän upean tuotteen heti ja maksaa sen kätevästi myöhemmin. Näin voit keskittyä nautintoon ilman huolta rahasta.

Mutta miksi sinun pitäisi valita juuri meidän pumpattava anaalitappi? Meillä on useita syitä, jotka saavat sinut haluamaan lukea tämän tekstin kokonaan!

Ensinnäkin, tämä tuote on suunniteltu tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen. Sen sileä pinta tuntuu ihanalta iholla ja sen muotoilu tekee sisäänviennistä helppoa ja miellyttävää. Voit unohtaa epämukavat tai vaikeasti käytettävät anaalilelut - meillä saat vain parasta.

Toiseksi, pumpattava anaalitappi antaa sinulle täyden kontrollin nautintoosi. Voit säädellä kokoa juuri haluamallasi tavalla ja löytää sen täydellisen koon, joka saa sinut värähtelemään ilosta. Kokeile erilaisia paineita ja anna itsellesi aikaa tutustua omaan kehoosi - tämän tuotteen avulla voit löytää uusia ulottuvuuksia anaaliseksissä.

Kolmanneksi, turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Siksi olemme varustaneet pumpun turvaventtiilillä, joka takaa turvallisen käytön. Voit rentoutua ja keskittyä täysin nautintoon, kun tiedät että olet hyvissä käsissä.

Ja lopuksi, haluamme tehdä ostokokemuksestasi mahdollisimman vaivattoman. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ostaa tuote heti ja maksaa myöhemmin. Näin voit saada haluamasi tuotteen ilman huolta rahasta ja keskittyä täysin nautintoon.

Joten miksi odottaa? Hanki itsellesi pumpattava anaalitappi jo tänään ja anna itsesi uppoutua uusiin anaalisiin seikkailuihin. Tämä tuote tarjoaa sinulle kaiken mitä voit toivoa - kasvavan muodon, miellyttävän sileän tunteen, helpon sisäänviennin ja turvallisen käytön.

Muista, että paras tapa kokea anaalista nautintoa on avoin mieli ja valmis asenne. Anna itsellesi lupa tutustua uusiin ulottuvuuksiin seksuaalisuudessasi - pumpattava anaalitappi voi olla juuri se väline, joka vie sinut aivan uudelle tasolle!

Tuoteominaisuudet
  • Nautinnollinen pumpattava anaalitappi
  • Silkinsileä pinta
  • Turvallinen muotoilu
  • Paksuus 2.8 cm - 5.4 cm pumpattuna
  • Materiaali: kumi ja silikoni

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 100 x 200 x 60 mm.


Paino
0,15 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Takuu
24 kk


Kommentit
Lisää kommentti

Blogi

Mikä on paras liukuvoide anaaliseksiin?

Paras liukuvoide anaaliseksiin? Anaaliseksi on yksi seksuaalisen nautinnon muodoista, joka voi tarjota paljon iloa ja tyydytystä. Anaaliyhdyntä vaatii kuitenkin erityistä huomiota ja valmistelua, jotta se olisi miellyttävää ja turvallista molemmille osapuolille. Yksi tärkeimmi...