Tuotteet‪» Seksilelut ja seksivälineet‪» Anaalilelut‪» Anaalitapit ja Anustapit‪» Anaalitapit‪»

Toy Joy Power Plug Prostate Massager - Musta

Toy Joy Power Plug Prostate Massager - Musta

Toy Joy Power Plug Prostate Massager - Musta

Hinta
9,90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Keskusvarasto5 kpl heti
Netistä toimitettavissa5 kpl heti

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

Nyt peräkkäisiä orgasmeja myös miehelle! Ja tietysti superedullisesti! Nyt voit saada todella pitkiä järistyttäviä orgasmeja ilman että edes kosket penikseesi! Lue lisää. Pituus 11cm. Paksuus n. 2-3cm. Muista tilata mukaan myös liukuvoide.

Ihmisen seksuaalisuutta on tutkittu jo pitkään, mutta juuri äskettäin on tehty uusia löytöjä ja tekniikoita. Nyt tämä edullinen anaalin ja sulkijalihaksen kautta ja avulla käytettävällä eturauhasen ja välilihan hierontaan tarkoitettu stimulaattori mahdollistaa täysin uudenlaiset jatkuvat, toistuvat ja voimakkaat orgasmit.

Stimulaattorin toiminta perustuu välilihan ja eturauhasen stimulointiin. Mitään erityistaitoja tai harjoittelua ei tarvita. Se on pääasiassa fyysinen ilmiö, aivan kun nipistäisit itseäsi ja tunnet tällöin kipua. Kun laitat stimulaattorin paikalleen ja supistat sulkijalihasta joko tahallasi tai tahattomasti, tunnet nautintoa ja saavutat orgasmin. Vaikka tuntemusta voidaan vahvistaa mielikuvituksen avulla, voidaan orgasmi kuitenkin saavuttaa vain fyysiselläkin tavalla stimulaattorin avulla. Orgasmi on väistämätön. Harjoitukset johtavat voimakkaaseen orgasmiin, niin kauan kuin niitä suoritetaan. Pystyt kontrolloimaan tätä orgasmia helposti säätämällä stimulaation määrää ja pitkäkestoisia, peräkkäisiä orgasmeja voit saada niin monta kuin haluat. Orgasmien pituus ja vahvuus voimistuvat kun saat lisää harjoitusta.

Lyhyesti sanottuna se on oma unelmaorgasmisi. Muuntamalla sulkijalihaksen liike suoraan stimuloimaan eturauhasta ja välilihaa unelmaorgasmista tulee todellisuutta. Käyttäjät ovat kertoneet saaneensa tunnin aikana jopa kuusi (6) orgasmia, joiden jokaisen kesto vaihteli minuutista kolmeen minuuttiin! Lisäksi taitoja on mahdollista harjoitella ja saada vielä parempia tuloksia. Lisäksi kaikki tämä saavutetaan ilman partneria ja ulkopuolista apua. Sulkijalihaksesi tekee kaiken tarvittavan ja stimulaattori kohdistaa stimuloinnin juuri oikeisiin paikkoihin, saadakseen sinulle aikaan voimakkaimman orgasmin, mitä olet ikinä tuntenut!

Miksi se toimii?
Eturauhanen, väliliha ja sulkijalihas näyttelevät tärkeää roolia orgasmeissa. Stimulaattori stimuloi kaikkia näitä alueita yhtäaikaisesti vapauttaen niiden potentiaalin tuottaa voimakkaita, peräkkäisiä orgasmeja ilman siemensyöksyä.

Tärkeät hermot, jotka kontrolloivat sukupuolielimiä, myös hermot, jotka kontrolloivat erektiota, orgasmia ja ejakulaatiota yhtyvät eturauhasen ja välilihan alueella. Juuri tästä syystä eturauhasen ja välilihan hieronta ovat olleet tehokkaita tapoja terveellisempiin ja voimakkaampiin seksuaalisiin toimintoihin jo aikojen alusta. Useimmille miehille nämä alueet eivät ole olleet suoran stimulaation kohteena orgasmin saamiseksi. Tällä alueella olevat hermot ovat tavoittamattomissa syvällä vartalon sisällä tähän päivään asti.

Eturauhas stimulaattorin innovatiivinen muotoilu mahdollistaa tehokkaan yhtäaikaisen hieronnan juuri tälle hermojen yhtymäkohta-alueelle. Se mahdollistaa voimakkaiden orgasmien saamisen ilman ulkoisten sukupuolielimien koskettelua tai kiihottamista. Ja tämä tunne on todella voimakas ja jotain mitä ei ole ennen voitu tuntea! Tämä johtaa ajatukseen, että on olemassa muita tekijöitä, jotka erottavan tämän normaalista orgasmista. Normaalisti kun aivoja stimuloidaan, joko fyysisesti (koskettelemalla esim. penistä.) tai henkisesti, lähettävät aivot ärsykkeitä orgasmeja kontrolloiviin hermoihin. Stimulaattori vapauttaa nuo hermot aivojen kontrollista ja stimuloi hermoja suoraan aiheuttaen täydellisen orgasmin. Ja näitä orgasmeja voi saada useita peräkkäin. Vielä jos tämä kiihotus yhdistetään mielen kiihoittamiseen, tuntemus vahvistuu entisestään.

Myös sulkijalihas näyttelee tärkeää roolia orgasmissa. Sulkijalihas supistelee orgasmin aikana. Ilman supistuksia orgasmien teho heikentyy. Voimakkaammilla supistuksilla saavutetaan voimakkaampia orgasmeja. Tämä johtuu siitä että, samat hermot jotka ovat peräaukon alueella jatkuvat myöskin ulkoisiin sukupuolielimiin. Itse asiassa on henkilöitä, jotka pystyvät saamaan orgasmin vain supistelemalla sulkijalihastaan, mutta ilman apuvälineitä se on äärimmäisen harvinaista ja vaikeaa.

Mitä voit odottaa?
- Herkempiä tuntemuksia peniksessä, reisien sisäpinnoilla ja nänneissä

- Pistäviä, mutta todella nautinnollisia tuntemuksia koko peniksessä.

- Lisääntynyttä mielihyvää peniksessä ilman sen koskettamista.

- Nautinnollisia ja vahvoja tuntemuksia kapeilla kaistaleilla peniksessä ja reisien sisäpinnoilla.

- Pistäviä, mutta nautinnollisia tuntemuksia eturauhasen pinnalla.

- Erittäin nautinnollisia tuntemuksia syvällä eturauhasen ja välilihan hermojen akupunktio alueella.

- Peräsuolessa lämmin tunne.

- Sykkiviä, kiemurtelevia tuntemuksia peräsuolen seinämissä.

- Apua erektioihin eturauhasen hermoihin kohdistuvan stimulaation vuoksi.

Sinun nautintosi takia.
Tämä stimulaattori mahdollistaa miehille peräkkäisiä ja vahvoja orgasmeja kiihoittaessaan sulkijalihasta, välilihaa ja eturauhasta samanaikaisesti.
TULOSTA ITSELLESI ALLA OLEVAT KÄYTTÖOHJEET:

Valmistelu:

- Varmistaaksesi hygieenisen toiminnan, huolehdi suolen huuhtelusta. Suoli on normaalisti tyhjä, mutta suosittelemme suolen huuhtelua apteekista saatavalla suolihuuhtelu ruiskulla.

- Käy makuulle kyljellesi ja taivuta polvet mahaasi vasten. Tällöin rentoudut ja saat laitteen asetumaan oikein eturauhasen kohdalle.

- Käytä reilusti liukuvoidetta asentaessasi laitetta paikalleen.

Vaihe 1. Rentoutuminen ja keskittyminen

- Aseta stimulaattori siten, että ylöspäin oleva "koukku" tulee asettumaan välilihan kohdalle. Ohuempi spiraalin muotoinen osa tulisi osoittaa selkäsi puolelle.

- Työnnä laite hitaasti puoliväliin asti anukseen, jolloin laite vetäytyy itsestään loppumatkan oikealle kohdalle. "Koukku" asettuu jämäkästi välilihan johdalle ja nyt se hieroo samanaikaisesti kaikkia tarvittavia alueita. Tällöin, jotkut henkilöt voivat tuntea tarvetta virtsaamiseen. Se on täysin normaalia.

- Varmistaaksesi oikean paikan, voit spiraalikahvasta säätää laitteen asentoa, jotta koukku asettuu oikein välilihan kohdalle.

- Pidä välilihan alue kuivana, jottei laite lipsu.

Kun laite on paikallaan, tunnet sen paineen anuksen alueella. Nyt on aika rentoutua. Normaalisti se kestää 10-20 minuuttia. Tällä välin voit tehdä hengitysharjoituksia.

- Hengitä rauhallisesti sisään, pidätä hengitystä ja hengitä ulos. Rentoudu ja keskity tuntemuksiin anuksen alueella. Oudon esineen tunne häviää ja anus tottuu laitteeseen.

Vaihe 2. Supistusharjoitukset

- Nyt kun olet täysin rentoutunut ja saat uusia tuntemuksia anaalistasi voit aloittaa supistusharjoitukset.

- Jatka hengittämistä rauhallisesti ja syvään. Supista sulkijalihasta sisäänhengityksen aikana ja rentouta se uloshengittäessä.

- Toista harjoitus 20-30 kertaa ja vartalosi on valmiina vastaanottamaan täysin uudenlaisen orgasmin.

- Nyt voit aloittaa hyväilyn haluamallasi tuntoherkällä alueella. Vältä kuitenkin koskemasta penikseesi, koska se voi johtaa ejakulatioon.

- Keskity eturauhaseesi. Supista hitaasti sulkijalihastasi noin puoleen väliin jä pidä jännitys yllä. Anuksen lihaksen voivat alkaa vapisemaan ja supistelemaan tahattomasti. Tämä on täysin normaalia ja johtuu tahdottomien ja tahdonalisten lihasten yhteistyöstä. Se on tärkeää orgasmin saavuttamiseksi.

- Sulkijalihaksen rauhallinen supistelu johtaa varmimmin anaaliorgasmiin kun taas voimakas supistelu johtaa eturauhasorgasmiin tai tai sekoitukseen molempia.

Vaihe 3. Nautinnon pitkittäminen

- Kun stimulaattori vie sinut pisteseen, että ejakulaatio tuntuu väistämättömältä, yritä pysyä siinä kontrolloimalla sulkijalihaksen supistuksia. Syvä tunne vahvistuu ja lähestyt huippua. Vartalosi lihakset jännityvät ja alkavat täristä voimakkaan ejakuloimattoman orgasmin voimasta. Orgasmi jatkuu aaltomaisena uudestaan ja uudestaan. Orgasmin kesto on luultavasti pidempi (yli 2 minuuttia.) ja vahvempi kuin normaali ejakulaatio-orgasmi. Koko ruumiisi valmistautuu ejakuloimaan mutta sitä ei tapahdu. Se on uusi ja upea tunne!

- Hienoa on myös orgasmin hallittavuus. Voit itse säädellä orgasmia ja saada niitä useita peräkkäin kontrolloimalla sulkijalihastasi. Myöskin, toisin kuin ejakulaatio-orgasmissa, jokainen saamasi orgasmi tuntuu erilaiselta. Laite on helppo hallita, käännät sen "off" asentoon vain rentouttamalla sulkijalihaksen ja taas "on" asentoon jännittämällä sulkijalihaksen. Näin on mahdollista saavuttaa jättimäisiä peräkkäisiä ja lomittaisia orgasmeja.

Vaihe 4. Peniksen kiihottaminen

- Nyt voit myös kiihottaa penistäsi. Tämä vie sinut ejakulaation partaalle. Kun tunnet ejakulaation olevan väistämätöntä, lopeta peniksen kiihoittaminen välittömästi ja supista sulkijalihastasi ja erektiota kontrolloivia lihaksiasi. Jännitä näitä lihaksia niin voimakkasti kuin pystyt. Tämä lisää veren määrää paisuvaiskudoksessa ja peniksestä tulee muhkeampi. Tämä on erittäin hyvä harjoitus

Nyt peräkkäisiä orgasmeja myös miehelle! Ja tietysti superedullisesti! Nyt voit saada todella pitkiä järistyttäviä orgasmeja ilman että edes kosket penikseesi! Lue lisää. Pituus 11cm. Paksuus n. 2-3cm. Muista tilata mukaan myös liukuvoide.
Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 140 x 210 x 30 mm.


Paino
0,12 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Palautusprosentti
0.00


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Blogi

Mikä on paras liukuvoide anaaliseksiin?

Paras liukuvoide anaaliseksiin? Anaaliseksi on yksi seksuaalisen nautinnon muodoista, joka voi tarjota paljon iloa ja tyydytystä. Anaaliyhdyntä vaatii kuitenkin erityistä huomiota ja valmistelua, jotta se olisi miellyttävää ja turvallista molemmille osapuolille. Yksi tärkeimmi...

Liity Hot Lips -nautintopiiriin!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin sähköpostiisi.