Tuotteet‪» Peniksen pidentäjät‪»

Peniksensuurennin Jes Extender Titanium

Peniksensuurennin Jes Extender Titanium

Peniksensuurennin Jes Extender Titanium
Peniksensuurennin Jes Extender Titanium
Peniksensuurennin Jes Extender Titanium
Peniksensuurennin Jes Extender Titanium
Peniksensuurennin Jes Extender Titanium
Peniksensuurennin Jes Extender Titanium
Peniksensuurennin Jes Extender Titanium

Hinta
199,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Keskusvarasto3 kpl heti
Netistä toimitettavissa3 kpl heti

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Maailman myydyin peniksen pidennyslaite. Myyty yli 450.000 kpl maailmanlaajuisesti.

Jes-Extender on kliinisesti testattu peniksensuurennuslaite. Tuotteella on CE-sertifikaatti ja sen toiminta on tutkittu lääketieteellisissä tutkimuksissa. Laitteen avulla on mahdollista kasvattaa penistä ja korjata peniksen käyryyttä. Laitteella on yli 250.000 tyytyväistä asiakasta ympäri maailmaa. 


 • Pysyvä peniksen kasvu


 • Peniksen käyryyden korjautuminen


 • Itsetunnon kasvu


 • Helppo ja turvallinen käyttää


 • Kliinisesti testatut tulokset


Menetelmä ei ole millään tavoin kivulias. Koska venytys tapahtuu vähitellen, penis sopeutuu siihen kivutta. Jes-Extender on helppo käyttää, kivuton ja sitä voidaan huomaamatta käyttää löysien housujen alla.
 
Jes-Extender on kliinisesti testattu arvostettujen lääkäreiden ja kirurgien valvonnassa. Laitteella on eurooppalainen CE-sertifikaatti, joka myönnetään vain Euroopan Unionin tiukkojen laatustandardien mukaan valmistetuille tuotteille. Laite on luokiteltu I-tyypin lääketieteelliseksi laitteeksi, joka varmistaa tuotteen olevan laadukas, tehokas ja turvallinen. Voit siis tilata sen täysin turvallisin mielin!


Kliinisesti tutkittu tehokas ja turvallinen tapa kasvattaa peniksen kokoa

Kliinisissä tutkimuksissa on voitu todeta Jes-Extenderin kasvattaneen koehenkilöiden penistä keskimäärin 24 prosenttia. Osalla testihenkilöistä kasvua tapahtui jopa yli 40 prosenttia. Tutkimus esiteltiin ensimmäisessä kansainvälisessä sukuelinten rekonstruktiivisen kirurgian symposiumissa (the 1st International Interdisciplinary Symposium on Genitourinary Reconstructive Surgery). Jes-Extenderin on kliinisesti todistettu kasvattavan penistä jopa 8 senttimetriä ja lisäävän myös paksuutta.

Käyttämällä laitetta saat kaikki nämä edut: • pidempi, paksumpi ja suurempi penis myös lepotilassa


 • pysyvä kasvu turvallisesti ja kivuttomasti


 • peniksen käyryyden korjautuminen


 • seksin laadun huomattava paraneminen


 • itsetunnon kasvu


 • seksuaalivietin kasvu
Jes-Extender on arvostettujen lääkäreiden ja kirurgien suorittamissa kliinissä tutkimuksissa testattu. Tuotteella on myös Euroopan Unionin CE-merkki, joka myönnetään ainoastaan EU:n tiukat turvallisuusstandardit täyttäville tuotteille. Tuote on arvioitu ensiluokkaiseksi lääketieteelliseksi laitteeksi, joten tämä korkealaatuinen ja tehokas tuote ei todistetusti vaaranna terveyttä millään tavalla.

Kliinisesti todistetut tulokset

Seuraavassa on yhteenveto ensimmäisessä, Barcelonassa 6.-8.4.1998 pidetyssä, kansainvälisessä sukuelinten rekonstruktiivisen kirurgian symposiumissa (the 1st International Interdisciplinary Symposium on Genitourinary Reconstructive Surgery) esitellystä tutkimusraportista (Tractive Elongation of the Penis by Means of Stretching by Jørn Ege Siana, MD, Scandinavian Clinic of Plastic Surgery, Copenhagen).

Jes-Extender-hoidon keskimääräiset tulokset:

- erektiopituudessa kasvua 2,8 cm 1100 tunnin (1200 g) vetohoidon jälkeen
- kasvua lepopituudessa 1,9 cm.
- keskimääräinen viikottainen kasvu oli 1,9 mm
- komplikaatioita ei havaittu

 
Hoitomuoto myös käyrälle penikselle!

Kärsitkö käyrästä peniksestä? Jes-Extender on ratkaisu ongelmaan. Lukuisat miehet kärsivät käyrän peniksen aiheuttamasta huonosta itsetunnosta. Niiden yli kymmenen vuoden aikana kun Jes-Extenderiä on valmistettu, peniksen käyryyttä on tuotteen avulla todistetusti voitu korjata. Tulokset ovat todistettu lääkäreiden valvomissa kliinisissä testeissä.

Altistamalla penis vetovoimalle aikaansaadaan käyryyden korjautuminenAltistamalla penis vetovoimalle aikaansaadaan käyryyden korjautuminen. Joissakin tapauksissa peniksen käyryys estää sukupuoliyhteyden harjoittamisen. On perusteltua olettaa Jes-Extender®in aikaansaaman vetovoiman vähentävän sidekudoksisten kyhmyjen ja plakkien määrää. Jes-Extender®in avulla peniksen käyryyttä voidaan hoitaa. 

Erikoislääkärit suosittelevat peniksen kasvattamista Jes-Extender laitteen avullaJes-Extender™in toiminta oli ensimmäisessä, Barcelonassa vuonna 1998 pidetyn kansainvälisen sukuelinten rekonstruktiivisen kirurgian symposiumissa (the 1st International Interdisciplinary Symposium on Genitourinary Reconstructive Surgery) esitellyn tutkimuksen aiheena. Kööpenhaminalaisen Plastiikkakirurgiaklinikan tohtorin, Jørn Ege Sianan, toteuttama tutkimus oli nimeltään Tractive Elongation of the Penis by Means of Stretchin.

Monet urologit ja plastiikkakirurgit pitävät laitetta niin tehokkaana, että he käyttävät sitä edelleen klinikoillaan ja sairaaloissaan. Nyt laite on myös laajan yleisön saatavilla. Jes-Extender on arvostettujen lääkäreiden ja kirurgien suorittamissa kliinissä tutkimuksissa testattu. Tuotteella on myös Euroopan Unionin CE-merkki, joka myönnetään ainoastaan EU:n tiukat turvallisuusstandardit täyttäville tuotteille.

Tuote on arvioitu ensiluokkaiseksi lääketieteelliseksi laitteeksi, joten tämä korkealaatuinen ja tehokas tuote ei todistetusti vaaranna terveyttä millään tavalla.


Kommentit
Lisää kommentti

Liity Hot Lips -nautintopiiriin!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin sähköpostiisi.