Tuotteet‪» Seksilelut ja seksivälineet‪» Vibraattorit‪» Silikonivibraattorit‪»

Satisfyer Partner Plus Parivibraattori

Satisfyer Partner Plus Parivibraattori

Satisfyer Partner Plus Parivibraattori
Satisfyer Partner Plus Parivibraattori
Satisfyer Partner Plus Parivibraattori
Satisfyer Partner Plus Parivibraattori
Satisfyer Partner Plus Parivibraattori
Satisfyer Partner Plus Parivibraattori

Hinta
44,90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl
Keskusvarasto0 kpl
Netistä toimitettavissa0 kpl


Voit tilata tuotetta korkeintaan varastossa ja saapumassa olevan määrän.
Saatavuus
Arviolta 60 - 90 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Uusi kauko-ohjattava pariskuntavibraattori tarjoaa ainutlaatuisia nautinnon hetkiä

Uusi kauko-ohjattava pariskuntavibraattori on saapunut markkinoille tarjoten ainutlaatuisia nautinnon hetkiä kahdelle. Tämä innovatiivinen seksilelu on suunniteltu erityisesti pariskunnille, jotka haluavat lisätä intiimiyttä ja kokea uudenlaisia tuntemuksia yhdessä. Kauko-ohjattava toiminto mahdollistaa etäkontrollin, jolloin toinen osapuoli voi hallita vibraattorin värinää ja voimakkuutta missä tahansa tilanteessa. Pariskuntavibraattorin ainutlaatuiset ominaisuudet takaavat täysin räätälöitävän kokemuksen, joka sopii juuri kyseisen pariskunnan tarpeisiin. Nyt on aika astua uuden sukupolven teknologian maailmaan ja nauttia helppokäyttöisestä käyttökokemuksesta, joka vie intiimin kanssakäymisen aivan uudelle tasolle.

Kauko-ohjattava toiminto

Kauko-ohjattava pariskuntavibraattori tarjoaa täysin uudenlaisen tavan hallita nautintoa. Sen etäkontrollitoiminnon ansiosta kumppanit voivat kokea jännitystä ja intiimiä yhteyttä missä tahansa tilanteessa. Kaukosäätimen avulla toinen osapuoli voi säätää vibraattorin värinän voimakkuutta ja rytmiä, luoden näin juuri halutunlaisen stimulaation molemmille osapuolille. Tämä antaa mahdollisuuden leikkiä valtapyramidilla tai antaa täyden kontrollin toiselle – vain mielikuvitus on rajana. Kauko-ohjattava toiminto tuo uutta jännitystä makuuhuoneeseen ja luo ainutlaatuisia hetkiä, joita ei ole aiemmin koettu.

Pariskuntavibraattorin ainutlaatuiset ominaisuudet

Tämä uusi pariskuntavibraattori tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia nautinnon ja intiimiyden lisäämiseen. Sen ergonominen muotoilu takaa miellyttävän käyttökokemuksen molemmille osapuolille. Vibraattorissa on erilaisia värinäohjelmia ja intensiteettitasoja, joiden avulla voi luoda juuri halutunlaisen stimulaation. Lisäksi sen hiljainen moottori varmistaa huolettoman käytön niin kotona kuin matkoillakin. Pariskuntavibraattorissa on myös vedenkestävä rakenne, joten se voidaan ottaa mukaan kylpyhetkiin tai suihkuun. Tämän vibraattorin ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan pariskunnille, jotka haluavat tutkia uusia tapoja nauttia toistensa seurasta.

Nautinnon hetket kahdelle

Tämä uusi kauko-ohjattava pariskuntavibraattori tarjoaa unohtumattomia nautinnon hetkiä kahdelle. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet ja monipuoliset värinäohjelmat takaavat intensiivisen ja räätälöidyn kokemuksen molemmille osapuolille. Voitte yhdessä tutkia erilaisia värinän voimakkuuksia ja rytmejä, luoden juuri teidän tarpeisiinne sopivan stimulaation. Kaukosäätimen avulla voitte myös ottaa etäkontrollin käyttöön ja antaa toiselle täyden hallinnan nautintonne tahtiin. Nämä intiimit hetket luovat syvempää yhteyttä ja lisäävät intohimoa suhteeseen. Pariskuntavibraattorilla pystytte jakamaan intiimejä hetkiä missä tahansa tilanteessa, olipa kyse sitten romanttisesta illallisesta tai jännittävästä seikkailusta ulkona.

Uuden sukupolven teknologia

Tämä kauko-ohjattava pariskuntavibraattori edustaa uuden sukupolven teknologiaa, joka vie intiimin kanssakäymisen aivan uudelle tasolle. Sen kehittyneet ominaisuudet ja innovatiivinen suunnittelu tekevät siitä täydellisen valinnan moderneille pariskunnille. Vibraattorissa hyödynnetään langatonta yhteyttä, joka mahdollistaa helpon etäkontrollin ja saumattoman kommunikaation kumppaneiden välillä. Lisäksi se on yhteensopiva älypuhelinten ja tablettien kanssa, mikä avaa ovet lukemattomiin mahdollisuuksiin. Voitte ladata erilaisia sovelluksia, jotka tarjoavat lisää värinän säätömahdollisuuksia tai jopa synkronoida vibraattorin musiikin rytmiin. Uuden sukupolven teknologia tuo seksuaaliseen nautintoon uusia ulottuvuuksia ja antaa teille vapauden luoda juuri sellainen kokemus kuin haluatte.

Käyttökokemuksen helppous

Tämän uuden kauko-ohjattavan pariskuntavibraattorin käyttö on äärimmäisen helppoa ja intuitiivista. Sen suunnittelussa on panostettu käyttäjäystävällisyyteen, jotta voitte keskittyä täysin nautintoon. Vibraattorissa on selkeät painikkeet ja näytöt, jotka helpottavat eri toimintojen hallintaa. Kaukosäädin on ergonomisesti muotoiltu ja sen käyttöliittymä on selkeästi jäsennelty. Lisäksi vibraattori ladataan helposti USB-liitännän avulla, mikä tekee sen käytöstä vaivatonta ja ympäristöystävällistä. Voitte siis unohtaa monimutkaiset ohjeet ja keskittyä täysilllä hetken nauttimiseen – tämän pariskuntavibraattorin avulla saatte vaivatta aikaan unohtumattomia intiimejä hetkiänne.

Tutustu Satisfyer Partner Plus -vibraattorin monipuolisiin ominaisuuksiin ja käyttömahdollisuuksiin

Satisfyer Partner Plus -vibraattori tarjoaa ainutlaatuisen ja kiihottavan kokemuksen sekä yksin että kumppanin kanssa. Tämä innovatiivinen seksilelu on suunniteltu erityisesti pariskunnille, jotka haluavat lisätä intiimiyttä ja nautintoa makuuhuoneessa. Sen monipuoliset ominaisuudet mahdollistavat erilaisia stimulaatioita ja sen helppokäyttöisyys tekee siitä täydellisen valinnan niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin käyttäjille. Tutustu tarkemmin Satisfyer Partner Plus -vibraattorin käyttöohjeisiin, turvallisuus- ja hygieniasuosituksiin sekä tyytyväisten asiakkaiden kokemuksiin saadaksesi selville, miksi tämä vibraattori on noussut suosioon ympäri maailman.

Käyttöohjeet ja vinkit

Satisfyer Partner Plus -vibraattorin käyttö on helppoa ja intuitiivista. Ennen käyttöä suosittelemme lataamaan vibraattorin täyteen, jotta voitte nauttia häiriöttömästä nautinnosta. Vibraattorissa on erilaisia värinäohjelmia ja intensiteettitasoja, joita voitte säätää haluamanne mukaan. Kokeilkaa eri asetuksia löytääksenne juuri teille sopivan tason kiihotusta. Lisäksi Satisfyer Partner Plus -vibraattori on vesitiivis, joten voitte ottaa sen mukaan myös suihkuun tai kylpyyn lisätäksenne intiimien hetkienne monipuolisuutta. Muistakaa myös puhdistaa vibraattori huolellisesti käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla sekä säilyttää se puhtaassa ja kuivassa paikassa.

Turvallisuus- ja hygieniasuositukset

Satisfyer Partner Plus -vibraattorin käyttö on turvallista, kun noudatat muutamia tärkeitä suosituksia. Ensinnäkin, varmista ennen käyttöä, että vibraattori on puhtaan ja steriilinä. Puhdista se huolellisesti ennen ensimmäistä käyttökertaa ja aina käytön jälkeen. Käytä lämmintä vettä ja mietoa saippuaa tai seksilelujen puhdistusainetta. Vältä alkoholipitoisten puhdistusaineiden käyttöä, sillä ne voivat vahingoittaa materiaalia. Lisäksi suosittelemme käyttämään vesipohjaista liukuvoidetta Satisfyer Partner Plus -vibraattorin kanssa, jotta saatte parhaan mahdollisen liukkauden ja miellyttävän kokemuksen. Välttääksesi ärsytystä tai allergisia reaktioita, tarkista aina liukuvoiteen yhteensopivuus vibraattorin kanssa. Muistakaa myös säilyttää vibraattori kuivassa ja viileässä paikassa poissa suorasta auringonvalosta sekä lasten ulottumattomissa.

Tyytyväisten asiakkaiden kokemukset

Satisfyer Partner Plus -vibraattori on kerännyt paljon positiivista palautetta tyytyväisiltä asiakkailta ympäri maailman. Monet käyttäjät ovat kiittäneet sen monipuolisia ominaisuuksia ja tehokasta stimulaatiota. Asiakkaat ovat kokeneet, että vibraattori lisää intiimiyttä ja nautintoa heidän seksielämäänsä. Erityisesti pariskunnille suunniteltu muotoilu on saanut kiitosta, sillä se mahdollistaa samanaikaisen stimulaation molemmille osapuolille. Tyytyväiset asiakkaat ovat myös korostaneet Satisfyer Partner Plus -vibraattorin helppokäyttöisyyttä ja sen tarjoamaa voimakasta mutta hiljaista värinää. Monet ovat kertoneet, että vibraattorin avulla he ovat löytäneet uusia tapoja nauttia toistensa seurasta ja syventää intiimiä yhteyttään. Kokeile Satisfyer Partner Plus -vibraattoria itse ja liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon, jotka ovat löytäneet uudenlaisen nautinnon lähteen makuuhuoneeseensa.

 • Kaksi väkivahvaa moottoria.
 • Langaton Radio-ohjattu säätö
 • Voidaan käyttää myös ilman kaukosäädintä
 • IPX7 Vesitiivis
 • Kauko-ohjaimen paristo 1 x CR2032
 • 0 erilaista värinäohjelmaa
 • Valmistettu puhtaasta ja laadukkaasta 100% silikonista
 • Lisää nautintoa yhdyntään
 • Helpompi orgasmi
 • Tekee vaginasta tiukemman
 • Helppokäyttöinen
 • Ladattava akku säästää luontoa ja rahaa
 • Huomaamaton lähetys
 • Tilaa nyt ja maksa myöhemmin

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 110 x 150 x 75 mm.


Paino
0,24 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Takuu
180 kk


Palautusprosentti
3.03


Kommentit
vii...@...om vahvistettu ostaja, 31.5.2023
Helppo käyttöinen ja miellyttävän tuntuinen. Erilaiset ohjelmat tuovat vaihtelua ja kaukosäädin helpottaa ohjelmien vaihtoa. Akun lyhyt kesto negatiivinen asia.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 31.5.2023
Yleisarvosana
Pysyy napakasti paikoillaan ja vibra on erittäin voimakas. Kaukosäädin on tähän vielä mahtava lisäys. Helppo ladata ja puhdistaa. Ei ole edes hirveän kovaääninen,
hel...@...om vahvistettu ostaja, 31.5.2023
Yleisarvosana
Ainakin eka kerralla vaikeahko käyttää, mulle ok mutta mies ei ymmärtänyt ideaa ollenkaan :joy:...
jen...@...fi vahvistettu ostaja, 31.5.2023
Yleisarvosana
Vaikea saada sisään - ennen tai jälkeen peniksen. Ja jos saa sisään, niin painaa ikävästi. Mutta toki riippuu paljon ihmisten fyysisistä ominaisuuksista :sunglasses:
mar...@...fi vahvistettu ostaja, 31.5.2023
Yleisarvosana
Harjoittelua vaatii
Anonyymi vahvistettu ostaja, 31.5.2023
Yleisarvosana
Näppärä radio-ohjattavuuden osalta. Miehelle ei aiheuta ihmeellistä nautintoa, mutta tukee hyvin toimintaa. Naiselle erilaiset värinät ovat mukava lisä.
ida...@...om vahvistettu ostaja, 31.5.2023
Vibraarottori asettui hyvin paikalleen ja värinä tuntui meistä kummastakin hyvälle. Kauko-ohjain kiva lisä. Mutta kun vibraattori ei pysynyt paikallaan loppuun saakka, sillä vaistomaisesti alan ponnistamaan jossain vaiheessa ja sitten, kun joutuu sormin pitämään paikallaan, virtanappi on juuri siinä kohdassa ja vibraattori sammuu juuri kriittisellä hetkellä.
emm...@...om vahvistettu ostaja, 31.5.2023
Yleisarvosana
Toimii kiusaamiseen hyvin, mutta orgasmin saaminen oli hieman hankalaa, mutta sekin onnistui. Vibra saisi olla kuitenkin voimakkaampi. Lelu on varmaan yhdynnän aikana käytettäväksi suunniteltu vähän väljemmälle tavaralle, koska tämmöiselle 22v synnyttämättömälle lelun lisäksi miehellä meni yksi sormi sisään, eikä viitsi alkaa venyttelemään. Sopii kuitenkin hyvin esimerkiksi kauppareissulle tai muuten kiusaamaan.
tat...@...om vahvistettu ostaja, 31.5.2023
Kiva kontrolloida tyttöystävää baarissa. Tärinä ehkä vähän liian voimakas.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 31.5.2023
Yleisarvosana
Liian äänekäs
Näytä kaikki (33) Lisää kommentti

Tuotemerkki


Blogi

Amandan testissä: Satisfyer pariskuntavibraattori

Onko täydellinen pariskuntavibraattori?Amanda kertoo mitä mieltä on tuotteesta:Salilta tullessani puhelimeen pompahti saapumisilmoitus, ja ei kun postipakettia noutamaan, niin pääsee ottamaan uudet lämpät! ;) Kotiin päästessäni ja päällimmäisen paketin aukaistuani kiinnitin ensi...


Vibraattorin valintaopas: Näin löydät juuri sinulle sopivan vibraattorin

Vibraattorin valinta voi olla joskus hankalaa. Anna meidän auttaa sinua löytämään juuri se sinulle parhaiten sopiva malli. Lue lisää!

Liity Hot Lips -nautintopiiriin!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin sähköpostiisi.