Durex


Durex on maailman johtava kondomi

Durexilla on yli 90 vuoden kokemus laadukkaiden kondomien valmistamisesta. Durex kondomien laatu täyttää kirkkaasti kaikki laatuvaatimukset, joita eri puolilla maailmaa käytetään. Durex kondomi on aina turvallinen valinta, johon voit luottaa kaikissa olosuhteissa. 

Durex on heti ensimmäisistä hetkistä lähtien käyttänyt kondomeissaan vain parhaita ja laadukkaimpia kondomien raaka-aineita ja valmistusmenetelmiä. Laadusta ei tingitä milliäkään, missään valmistusprosessin kohdassa.

Jokainen Durex kondomi testataan elektronisesti. Siis ihan jokainen. Näin varmistetaan kondomien ehdottoman korkea laatu verrattuna kilpailijoihin.

Durexin ja ilman muuta myös meidän mielestämme hyvä ja nautinnollinen seksi on ihmisen perusoikeus. Ja hyvää seksiä ei voi koskaan olla liikaa. 

Durex kondomit ovat tarkoitettu kaikille, jotka haluavat nauttia turvallisesta ja nautinnollisesta seksistä. Iällä, sukupuolella seksuaalisella suuntautumisella ei ole mitään merkitystä, sillä juurihan sanoimme, että nautinnollinen seksi on yksi ihmisten perusoikeuksista. Hyvä seksi kuuluu kaikille!

Kaikki Durex kondomit ovat myös dermatologisesti testattu, eli ne ovat testattu ihotautilääkärin toimesta ja siten todettu erinomaisen turvallisiksi käyttää.

Kysymyksiä ja vastauksia Durex kondomeista.

Miksi valita juuri Durex Kondomi?

Durex on valmistanut kondomeja jo yli 90:n vuoden ajan. Tämä kokemus ja tinkimätön tarkoin valvottu valmistusprosessi takaavat tuotteiden laadukkuuden. Lisäksi Durex käyttää suuren osan budjetistaan myös tuotekehitykseen. Durex kondomit ovat helppoja ja ne tuntuvat hyvältä käytössä.

Miten Durex testaa kondomien laadun?

Tinkimättömästi. Jokainen, siis jokainen kondomi testataan elektronisesti, jotta kondomin laadusta voidaan olla täysin varmoja. Jokaisesta valmistuserästä valitaan myös täysin sattumanvaraisesti yksittäisiä kondomeja huomattavasti vaativimpiin testeihin. 

Näissä kondomin paksuus ja pituus mitatataan, jonka jälkeen ne altistetaan ilmatäyttötestaukseen. Jokaisen kondomin on pystyttävä ottamaan sisäänsä 40 litraa ilmaa puhkeamatta. Vaikuttavaa. Todella vaikuttavaa.  

Lisäksi kondomeille tehdään vesitestejä, joissa kondomit täytetään vedellä ja niitä roikutetaan minuutti imupaperin päällä, jotta voidaan tarkistaa mahdolliset vuotokohdat.

Durex suorittaa noin 2 miljoonaa vesitestiä joka kuukausi. Ja jos yksikin kondomi reputtaa, koko erä hylätään ja hävitetään. Vain näin voidaan varmistaa niiden laatu. 

Millaiset laatuvaatimukset Durex kondomit täyttävät?

Käytännössä kaikki. Ja kirkkaasti, sillä Durex kondomit ylittävät kaikki maailmalla käytetyt kansainväliset vaatimukset isolla marginaalilla.

Voiko Durex kondomia käyttää anaaliseksissä

Ilman muuta voi. Mutta muistakaa huolehtia hygieniasta ja käyttäkää riittävästi laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta. Myös silikonipohjaista liukuvoidetta voi käyttää durex kondomien kanssa.

Älä kuitenkaan koskaan käytä öljypohjaisia liuvoiteita tai muita tuotteita minkään kondomimerkin kanssa. 

Nautinnollisia hetkiä Durex Kondomien parissa!

Tuotemerkin kaikki tuotteet

Liity Hot Lips -nautintopiiriin!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin sähköpostiisi.