Mikä on paras liukuvoide?


Seksi ja nauttiminen, Liukuvoiteet by Hotlips.fi, 18.10.2023
Liukuvoide on yksi niistä tuotteista, joita käytetään intiimialueiden kosteutukseen ja liukastamiseen seksuaalisen kanssakäymisen aikana. Se myös auttaa vähentämään kitkaa ja epämukavuutta, mikä tekee kokemuksesta huomattavasti nautinnollisemman ja miellyttävämmän.

Markkinoilla on monia erilaisia ​​liukuvoiteita, joten valitseminen voi olla haastavaa. Jotkut ovat vesipohjaisia, toiset silikonipohjaisia ​​ja jotkut taas öljypohjaisia. Jokaisella näistä vaihtoehdoista on omat etunsa ja haittansa, joten paras liukuvoide riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä ja tarpeista.

Vesipohjaiset Liukuvoiteet ovat yleisin vaihtoehto markkinoilla. Ne ovat turvallisia käyttää kaikkien kondomien kanssa eivätkä vahingoita lateksin tai silikonin kaltaisia ​​materiaaleja. Vesipohjainen liukuvoide ei myöskään tahraa lakanoita tai muita tekstiilejä helposti, mikä tekee siitä helpon puhdistaa.

Toisaalta vesipohjainen liukuvoide voi kuivua nopeasti pitkän ajan kuluessa, mikä saattaa vaatia uudelleen levitystä kesken toiminnan. Ne eivät myöskään ole yhtä liukkaita kuin silikonipohjaiset vaihtoehdot, joten ne eivät ehkä sovi kaikille.

Silikonipohjainen liukuvoide on erittäin liukas ja kestää pitkään ilman uudelleen levitystä. Se ei kuivu yhtä nopeasti kuin vesipohjainen vaihtoehto, mikä tekee siitä ihanteellisen pitkiin sessioihin tai veden alla käytettäväksi. Silikonipohjaiset liukuvoiteet voivat kuitenkin vahingoittaa joitain seksileluja, joten sen käyttöön on syytä kiinnittää huomiota.

Öljypohjaiset liukuvoiteet ovat toinen vaihtoehto, mutta niitä ei suositella käytettäväksi kondomien kanssa. Öljypohjaiset tuotteet voivat heikentää lateksia ja aiheuttaa sen rikkoutumisen. Niitä voidaan kuitenkin käyttää esimerkiksi masturbaation aikana tai seksilelujen kanssa, jotka eivät ole lateksista valmistettuja.

Paras liukuvoide riippuu siis henkilökohtaisista mieltymyksistä ja tarpeista. Vesipohjainen vaihtoehto on yleensä turvallisin valinta, kun taas silikonipohjainen tarjoaa pidemmän keston ja öljypohjaisia ​​voidaan käyttää tietyissä tilanteissa. On myös hyvä ottaa huomioon allergiat tai herkkyys tietyille ainesosille, joten tuotteen koostumus kannattaa tarkistaa ennen ostamista.

Lopuksi, paras liukuvoide on se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiin ja antaa miellyttävän ja nautinnollisen kokemuksen intiimialueiden kanssa.

Testissä 3 liukuvoidetta. Mikä oli paras liukuvoide?

Liukuvoiteet ovat tärkeä osa monien ihmisten seksuaalista nautintoa ja mukavuutta. Ne auttavat huomattavasti vähentämään kitkaa, lisäämään liukkautta ja tehostamaan intiimiä kokemusta. Markkinoilla on lukuisia erilaisia ​​liukuvoiteita, joten voi olla vaikea valita sopiva vaihtoehto. 

Testasimme sokkotestinä kolme suosittua liukuvoidetta selvittääksemme, mikä niistä oli paras liukuvoide. Testaajat eivät siis tienneet mikä tuote oli milloinkin käytössä. He eivät myöskään olleet tietoisia, että ryhmässä oli myös muita testaajia. 

Testin havainnot

Ensimmäinen testattu liukuvoide oli ID Lubes ID Free Vesipohjainen Liukuvoide. Tämän liukuvoiteen luvataan olevan maailman paras ja pitkäkestoisin vesipohjainen liukuvoide. Testiryhmämme huomasi heti tämän liukuvoiteen silkkisen sileyden ja sen ylellisen pehmeyden. Se tarjosi erinomaisen liukkauden ilman tahmaisuutta tai ärsytystä. Monet testaajat pitivät myös sen puhdasta koostumusta erittäin tärkeänä.

ID Free Liukuvoide täytti kaikki lupauksensa. Se tarjoaa erinomaisen liukuvuuden, kestävyyden ja sopii erinomaisesti herkälle iholle. Tuotetta suositellaan erityisesti niille, jotka etsivät hypoallergeenista ja hajusteetonta liukuvoidetta, joka tarjoaa miellyttävän ja häiriöttömän intiimikokemuksen.

Toinen testattu liukuvoide oli Waterglide Liukuvoide Feel 300ml. Tämän tuotteen luvataan olevan korkeimman luokan raaka-aineista valmistettu vesipohjainen huippuliukuvoide Testiryhmämme totesi tämän liukuvoiteen olevan erittäin liukas ja pitkäkestoinen.

Lainaus testaajan raportista:

"Olen erityisen vaikuttunut tämän liukuvoiteen kestävyydestä. Sitä tarvitsee käyttää vain vähän kerrallaan, ja se kestää pitkään. Se säilyttää liukuvuutensa ilman tarvetta lisätä enempää. Todellinen plussa, sillä se säästää tuotetta ja rahaa pitkällä aikavälillä."

Se tarjosi hyvän liukkauden ilman tahmaisuutta tai ärsytystä. Liukuvoide ei kuitenkaan kaikilla käyttäjillä yltänyt ihan kirkkaimpaan kärkeen, mutta jokainen testaaja hyväksyisi Waterglide liukuvoiteen osaksi omaa valikoimaansa. Waterglide sai erityisesti kiitosta riittoisasta ja rikkaasta koostumuksestaan, joka pysyy täydellisesti siellä missä sitä tarvitaan, eikä valu pitkin poikin. 

Kolmas testattu liukuvoide oli EasyGlide Vesipohjainen liukuvoide Tämän tuotteen luvataan olevan "täydellinen valinta sinulle!"  Testiryhmämme huomasi heti tämän liukuvoiteen pehmeän ja laadukkaan koostumuksen, joka levittyi helposti iholle. Se tarjosi erinomaisen liukkauden ilman tahmaisuutta tai ärsytystä. Useat testaajat pitivät myös sen laadukkaasta tuntumasta ja tuoksuttomuudesta.

Ote Easyglide liukuvoiteen testiraportista:

"Kolmannen liukuvoiteen koostumus oli meille juuri sopiva, ei liian tahmeaa eikä liian nestemäistä. Se tuntui luonnolliselta ja miellyttävältä ihoa vasten. Liukuvuus kestää pitkään. Itseasiassa pidempään, kun meillä oli tarvetta :)"

Tulokset:

Kaikki kolme testattua liukuvoidetta olivat hyviä vaihtoehtoja, mutta yksi niistä nousi ylitse muiden. Testiryhmämme enemmistö valitsi vesipohjaisen ID Free liukuvoiteen testin parhaaksi vaihtoehdoksi sen erinomaisen liukkauden, helpon levittyvyyden ja täydellisesti sopivan ylellisen koostumuksen ansiosta.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että jokaisella ihmisellä on omat mieltymyksensä ja tarpeensa, kun kyseessä on liukuvoide. Jotkut saattavat pitää enemmän vesipohjaisista vaihtoehdoista, kun taas toiset suosivat silikonipohjaisia liukuvoiteita. On myös tärkeää ottaa huomioon mahdolliset allergiat tai herkkyys tietyille ainesosille.

Lopullinen päätös siitä, mikä liukuvoide on paras, riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä ja tarpeista. Suosittelemme kokeilemaan erilaisia ​​liukuvoiteita ja löytämään itselleen sopivan vaihtoehdon. Muista myös lukea tuotteen käyttöohjeet ja noudattaa niitä turvallisuuden varmistamiseksi.

Tästä löydät kaikki testatut liukuvoiteet:

ID Lubes ID Free Vesipohjainen Liukuvoide
 
Tuotteet‪»Liukuvoiteet‪»Vesipohjaiset Liukuvoiteet‪»
ID Lubes ID Free Vesipohjainen Liukuvoide
alkaen 13,99 €
(2)
Heti saatavilla
Waterglide Liukuvoide Viilentävä 300ml.
 
Tuotteet‪»Liukuvoiteet‪»Vesipohjaiset Liukuvoiteet‪»
Waterglide Liukuvoide Viilentävä 300ml.
11,90 €
(3)
Heti saatavilla
EasyGlide Vesipohjainen liukuvoide
 
Tuotteet‪»Liukuvoiteet‪»Vesipohjaiset Liukuvoiteet‪»
EasyGlide Vesipohjainen liukuvoide
alkaen 6,90 €
(14)
Heti saatavilla


Ammattilaisen vinkit:

Tässä muutamia asiantuntijamme koostamia vinkkejä liukuvoiteen käyttöön ja valintaan:

1. Kokeile Erilaisia Tuotteita:

On olemassa monia erilaisia liukuvoiteita, kuten vesipohjaisia, silikonipohjaisia ja öljypohjaisia vaihtoehtoja. Jokaisella näistä on omat etunsa ja haittansa. Kokeile erilaisia vaihtoehtoja selvittääksesi, mikä sopii sinulle ja kumppanillesi parhaiten.

2. Lue ainesosaluettelo:

Jos sinulla on allergioita tai herkkyyksiä, lue ainesosaluettelo tarkkaan varmistaaksesi, että liukuvoide ei sisällä aineita, jotka voisivat aiheuttaa reaktioita. Monet liukuvoiteet on suunniteltu herkälle iholle ja ovat hypoallergeenisia.

3. Käytä riittävästi älä säästä väärässä paikassa:

Kun käytät liukuvoidetta, varmista, että käytät tarpeeksi voidetta saadaksesi haluamasi nautinnollisen tuntuman. Liian vähäinen määrä voi aiheuttaa kitkaa, kun taas riittävä määrä tekee kokemuksesta ylivertaisesti miellyttävämmän.

4. Kokeile erilaisissa tilanteissa:

Liukuvoidetta voidaan käyttää erilaisissa tilanteissa, ei pelkästään seksuaalisen kanssakäymisen aikana. Sitä voi käyttää esileikissä, hierontaan aikana ja jopa itsetyydytyksessä. Kokeile erilaisia tapoja hyödyntää liukuvoidetta intiimielämässäsi.

5. Muista puhdistus:

Kun olet valmis, puhdista vartalosi ja intiimialueet huolellisesti vedellä ja miedolla saippualla poistaaksesi liukuvoiteen jäämät. Puhdista myös seksilelut ja muut apuvälineet, joita olet käyttänyt liukuvoiteen kanssa.

6. Kunnioita kumppaniasi:

Muista aina keskustella kumppanisi kanssa ennen liukuvoiteen käyttöä. Kunnioita heidän toiveitaan ja rajojaan. Hyvä viestintä on avain terveeseen ja nautinnolliseen seksuaaliseen kanssakäymiseen.

Oikein käytettynä liukuvoide tekee intiimielämästä entistä nautinnollisempaa ja mukavampaa sekä parantaa yleistä seksuaalista hyvinvointia. Ole avoin kokeilemaan eri tuotteita ja löytämään se, joka sopii sinulle parhaiten. Muista aina lukea käyttöohjeet ja noudattaa niitä tarkasti parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Vesipohjaiset Liukuvoiteet
Tuotteet‪»Liukuvoiteet‪»
Vesipohjaiset Liukuvoiteet
Liukuvoiteet Anaaliseksiin
Tuotteet‪»Liukuvoiteet‪»
Liukuvoiteet Anaaliseksiin
Silikonipohjaiset liukuvoiteet
Tuotteet‪»Liukuvoiteet‪»
Silikonipohjaiset liukuvoiteet

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Anaaliseksi on suositumpaa kuin koskaan ennen

Anaaliseksi on suositumpaa kuin koskaan ennen, ja sen ympärillä käytävä keskustelu on noussut yhä avoimemmaksi ja monipuolisemmaksi. Tämä intiimin seksuaalisen kanssakäymisen muoto, joka aiemmin saattoi olla tabu tai vain harvojen kokeilema, on nyt saanut laajempaa hyväksyntää...

HAWK TUAH! Syljen käyttö liukasteena

"Hawk tuah" on viraali meemi Instagramissa ja TikTokissa, joka jäljittelee sylkemisen ääntä. Hailey Welch, eli "Hawk Tuah Girl", teki ilmiön suosituksi. Tekstissä tarkastellaan syljen käyttöä liukasteena seksissä.

Seksikeinun edut seksielämän parantamisessa

Seksikeinut ovat viime vuosina nousseet suosituksi lisävarusteeksi makuuhuoneessa, ja niiden tarjoamat mahdollisuudet seksielämän parantamisessa ovat monipuolisia. Seksikeinu voi tuoda uutta jännitystä ja vaihtelua intiimeihin hetkiin, tarjoten samalla mukavuutta ja tukea erilais...

Liity Hot Lips -nautintopiiriin!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin sähköpostiisi.