Dildon valintaopas - Mikä dildo sopii minulle parhaiten?


Seksilelut ja seksivälineet by Samuli K., 28.8.2023
Dildo on yksi suosituimmista seksileluista, ja sen avulla voi kokea nautintoa niin yksin kuin kumppaninkin kanssa. Dildoja on monenlaisia eri muotojen, kokojen ja materiaalien mukaan, joten niiden valitseminen voi olla haastavaa. Tässä artikkelissa käymme läpi joitakin vinkkejä dildon valintaan, jotta löydät juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Ensimmäinen asia, jonka kannattaa ottaa huomioon dildoa valittaessa, on sen koko. Dildoja on saatavilla pienistä ja ohuista malleista aina isoihin ja paksuihin versioihin asti. Jos olet vasta aloittelemassa dildon käyttöä tai haluat jotain kevyempää stimulaatiota varten, kannattaa aloittaa pienemmällä koolla. Toisaalta, jos kaipaat täyttävää tunnetta tai olet tottunut suurempiin kokoisiin leluihin, voit harkita isompaa dildoa.

Seuraavaksi tulee harkita dildon muotoa. Dildoja on saatavilla monenlaisilla muodoilla ja tekstuureilla. Jotkut ovat sileitä ja suoria, kun taas toiset voivat olla kaarevia tai varustettu erilaisilla ulokkeilla stimulaation tehostamiseksi. Jos tiedät, millainen stimulaatio sinua eniten kiihottaa, voit valita dildon sen mukaan. Esimerkiksi g-pisteen stimulointiin sopii hyvin kaareva dildo, kun taas klitoriksen hierontaan voi olla parempi valita dildon varustettu erilaisilla nystyröillä tai juomuilla.

Materiaali on myös tärkeä tekijä dildoa valittaessa. Yleisimpiä materiaaleja ovat silikoni, PVC, elastomeerit ja lasi. Silikonista valmistetut dildot ovat pehmeitä ja joustavia sekä turvallisia käyttää. Ne myös lämpenevät nopeasti kehon lämpötilaan ja tuntuvat miellyttäviltä iholla. Lasista tai metallista valmistetut dildot puolestaan tarjoavat erilaisen tuntemuksen ja mahdollisuuden lämmittää tai viilentää niitä veden alla ennen käyttöä. Elastomeeristä valmistetut dildot ovat taasen ällistyttvän aidon tuntuisia, eivätkä ne sisällä lateksia tai ftalaatteja. 

Dildon puhdistettavuus on myös tärkeää ottaa huomioon. Useimmat silikoniset, lasiset ja metalliset dildot voidaan pestä saippuavedellä tai seksilelujen puhdistusaineella helposti. On kuitenkin hyvä muistaa tarkistaa aina tuotteen mukana tulevat ohjeet puhdistukseen liittyen.

Lopuksi kannattaa harkita myös hintaluokkaa. Dildoja on saatavilla eri hintaluokissa, ja halvemmat vaihtoehdot voivat olla hyvä valinta aloittelijoille tai niille, jotka eivät halua sijoittaa suuria summia seksileluihin. Nykypäivän dildojen laatu on erittäin hyvällä tasolla myös edullisemmissa hitnaluokissa. Toisaalta, arvokkaammata dildot saattavat tarjota parempaa kestävyyttä ja käyttökokemusta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että dildon valitseminen on henkilökohtainen prosessi, joka riippuu omista mieltymyksistä ja tarpeista. On tärkeää ottaa huomioon koko, muoto, materiaali, puhdistettavuus sekä budjetti dildoa valittaessa. Kokeilemalla erilaisia vaihtoehtoja voi löytää juuri itselleen sopivan dildon ja nauttia täysin siemauksin sen tuomasta nautinnosta.

Dildot Dildot imukupilla Strap On Dildot ja Strap On valjaat Isot Dildot Pehmeät Dildot

Dildojen materiaalit ja koot?

Dildot ovat seksileluja, jotka on suunniteltu stimuloimaan ja tuottamaan sinulle nautintoa. Niitä käytetään sekä yksin että kumppanin kanssa ja ne voivat tarjota monenlaista nautintoa ja tyydytystä.

Dildojen valikoima on nykyään hyvin laaja, ja niitä löytyy erilaisia materiaaleja ja kokoja. Yksi tärkeimmistä tekijöistä dildoa valittaessa on sen materiaali. Erilaiset materiaalit tarjoavat erilaisia tuntemuksia ja ominaisuuksia. Yleisimpiä dildoissa käytettyjä materiaaleja ovat silikoni, lasi, elastomeerit, muovi ja PVC.

Silikoni on suosituin dildomateriaali sen pehmeyden ja joustavuuden vuoksi. Silikonidildot tuntuvat miellyttäviltä ihoa vasten eivätkä aiheuta ärsytystä tai allergisia reaktioita useimmille ihmisille. Ne ovat myös helppo puhdistaa saippualla ja vedellä tai seksilelujen puhdistusaineella.

Lasidildot ovat kiinteitä ja jäähdytettyinä tai lämmitettyinä ne voivat tarjota erityisen nautinnollisia tuntemuksia. Lasidildoilla voi myös leikitellä lämpötiloilla esimerkiksi upottamalla ne kuumaan veteen ennen käyttöönottoa. Lasidildot ovat kestäviä ja helppoja puhdistaa, mutta ne voivat olla hieman raskaampia kuin muut materiaalit.

Elastomeereistä TPE ja TPR valmistetut dildot ovat todella aidon tuntuisia dildoja. Niiden keinohimateriaali jäljittelee oikeaa ihoa todella tarkasti ja myös aidon peniksen tuntuma on saatu todella aidoksi uusien monikerroksiseen rakenteeseen pystyvien valmistustekniikoiden ansiosta. Dildo on pinnaltaan pehmeä ja sisältä jämäkämpi. Aivan kuin oikea esikuvansakin. 

PVC dildot ovat yleensä huomattavasti edullisempia kuin muut markkinoilla olevat dildot. Ne ovat kuitenkin nykyään erittäin miellyttävän tuntuisia, ehdottoman hygieenistä ja lisäksi myös turvallisia käyttää. PVC dildo on oikeastaan aina varma valinta, kun etsit hieman edullisempaa vaihtoehtoa.

Katso 4 verkkokaupan eniten myytyä dildoa:
Dildo on monipuolinen seksilelu

Dildo on monipuolinen seksilelu, joka tarjoaa käyttäjälleen lukemattomia mahdollisuuksia nautinnon ja kiihottumisen lisäämiseen. Dildot ovat olleet osa ihmisten seksuaalista kulttuuria jo tuhansien vuosien ajan, ja niitä on käytetty eri tarkoituksiin ympäri maailmaa.

Dildon suosio perustuu sen kykyyn tarjota stimulaatiota ja tyydytystä sekä miehille että naisille. Sen avulla voidaan simuloida penistä ja siten tarjota nautintoa, kun oikeaa partneria ei ole saatavilla tai halutaan lisätä kiihotusta esileikin aikana. Dildo voi myös toimia apuvälineenä pariskunnille, jotka haluavat kokeilla uusia asentoja tai lisätä vaihtelua makuuhuoneeseensa.

Yksi dildon suurimmista eduista on sen monipuolisuus. Niitä löytyy eri muodoissa, ko'oissa ja materiaaleissa, joten jokainen voi löytää itselleen sopivan vaihtoehdon omien mieltymystensä mukaan. On olemassa realistisia dildomalleja, jotka pyrkivät jäljittelemään penistä mahdollisimman tarkasti ulkonäöltään ja tunnultaan. Toisaalta on myös fantasiadildoja, jotka voivat olla värikkäitä, kuvioituja tai jopa muodoltaan epätavallisia.

Dildon materiaalivalikoima on laaja. Silikoni on yleisesti suosittu vaihtoehto, koska se tuntuu miellyttävältä ihoa vasten ja on helppo puhdistaa. Lisäksi silikonista valmistetut dildot voivat taipua ja venyä hieman, mikä lisää käyttömukavuutta. On myös muita vaihtoehtoja, kuten lasi- tai metallidildot, jotka tarjoavat erilaisia tuntemuksia ja mahdollistavat lämpötilan vaihtelun.

Dildojen käyttö voi olla sekä yksinään että pariskunnan kesken tapahtuvaa. Monet naiset käyttävät niitä itsetyydytykseen saadakseen orgasmin helpommin tai moninkertaistamaan sen intensiteettiä. Dildo voi myös auttaa miehiä kehittämään kestävyyttään sängyssä harjoittelemalla ejakulaation hallintaa.

Vaikka dildot ovatkin suosittuja seksileluja, on tärkeää muistaa hygienia-aspektit niiden käytössä. Niitä tulisi aina puhdistaa huolellisesti ennen ja jälkeen käytön vedellä ja miedolla saippualla tai erityisillä seksilelujen puhdistuaineella kuten esimerkiksi: EasyGlide Puhdistusaine Seksileluille 150ml

Lisäksi kondomin käyttö dildon kanssa voi auttaa vähentämään mahdollisia infektioriskejä.

Dildojen suosio ja hyväksyntä ovat kasvaneet viime vuosina, kun seksuaalisuutta ja seksilelujen käyttöä koskevat tabut ovat murtuneet. Yhä useammat ihmiset löytävät niistä iloa ja tyydytystä omassa seksielämässään. Dildot tarjoavat monipuolisen vaihtoehdon nautinnon lisäämiseksi, olipa kyseessä sitten yksinolo tai pariskunnan intiimi hetki.

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Womanizer Seksilelu Katy Perryn uudella musiikkivideolla

Popmusiikin supertähti Katy Perry on jälleen kerran herättänyt keskustelua ja rikkonut rajoja uudella musiikkivideollaan, jossa esiintyy rohkea ja yllättävä elementti: Womanizer-seksilelu. Tämä valinta ei ole pelkästään provokatiivinen, vaan se heijastaa myös syvällisempiä teemo...

Monipuolinen seksileluopas: Löydä oikea väline jokaiseen tarpeeseen

Seksilelujen maailma on laaja ja monipuolinen, tarjoten jokaiselle jotakin – olitpa sitten vasta-alkaja tai kokenut konkari. Oikean seksilelun löytäminen voi tuoda uutta kipinää niin yksin kuin yhdessä koettuihin hetkiin, parantaen nautintoa ja syventäen intiimiyttä. Tässä oppaas...

Satisfyer Klitoriskiihottimet osto-opas

Satisfyer Klitoriskiihottimet: Löydä Täydellinen Malli Sinulle Satisfyer Klitoriskiihottimet ovat nousseet nopeasti suosituksi valinnaksi naisten keskuudessa, jotka etsivät tehokasta ja nautinnollista tapaa kokea nautinnollisia peräkkäisiä orgasmeja. Näiden innovatiivisten seks...

Liity Hot Lips -nautintopiiriin!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin sähköpostiisi.