Dildo taipuu moneksi


Seksilelut ja seksivälineet by Samuli K., 22.3.2023

Dildot ovat seksileluja, jotka työnnetään emättimeen tai peräaukkoon seksuaalista nautintoa varten. Niitä on monen muotoisia ja kokoisia, ja ne voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista, kuten silikonista, lasista, metallista ja puusta. Dildoja voidaan käyttää myös anaalipenetraatioon.


Dildo taipuu moneksi

Dildoja on ollut olemassa jo vuosisatojen ajan; ensimmäisen kerran dildoa käytti kreikkalainen lääkäri Galenus vuonna 200 eaa. 1700-luvulla dildoja valmistettiin nahasta, metallista ja posliinista, mutta ne olivat usein kalliita ja vaikeasti puhdistettavia. 1900-luvun alussa kumidildot yleistyivät niiden edullisuuden ja helppohoitoisuuden vuoksi. Nykyään markkinoilla on saatavilla monenlaisia dildoja. Silikonidildot ovat suosituin tyyppi; ne ovat pehmeitä mutta lujia, ja ne voidaan steriloida kiehuvassa vedessä tai astianpesukoneessa. Myös lasidildot ovat suosittuja, koska niitä voidaan lämmittää tai jäähdyttää stimulaation lisäämiseksi. Metalliset ja puiset dildot ovat harvinaisempia, mutta ne voivat tarjota erilaisen tunteen kuin silikoni- tai lasidildot.

Dildot imukupilla
Tuotteet‪»Seksilelut ja seksivälineet‪»Dildot‪»
Dildot imukupilla
Kaksipäiset Dildot ja Tupladildot
Tuotteet‪»Seksilelut ja seksivälineet‪»Dildot‪»
Kaksipäiset Dildot ja Tupladildot
Pehmeät Dildot
Tuotteet‪»Seksilelut ja seksivälineet‪»Dildot‪»
Pehmeät Dildot
Lasidildot
Tuotteet‪»Seksilelut ja seksivälineet‪»Dildot‪»
Lasidildot

Dildon valinta

Dildoa valittaessa on tärkeää ottaa huomioon koko, muoto ja materiaali. On myös tärkeää miettiä, millaista stimulaatiota haluat; jotkut ihmiset pitävät mieluummin kuvioiduista pinnoista, kun taas toiset pitävät sileistä pinnoista. Jos olet uusi dildojen käytössä, voi olla hyödyllistä aloittaa pienellä koolla tai yksinkertaisella muodolla.

Dildo on juuri oikea viettelijä huippuluokan orgasmiin ja yksi suosituimmista seksileluista naisille sekä miehille. 

Jännittävällä muodollaan se on mahdollisimman lähellä todenmukaista penistä. Esimerkiksi moderni, huipputekninen silikoni on yksi suosituimmista materiaaleista. Silikoni hellii sinua samettisen pehmeästi ja jäljittelee aidon ihon tunnetta lähes täydellisesti.

Dildo on seuranasi intohimoisimpina hetkinäsi. Se on aina valmiina sinua varten, kun niin vain haluat. Jos haluat sen olevan erityisen realistinen, suoniset luonnolliset dildot ovat sinulle sopiva vaihtoehto.

Voit valita dildon laajasta valikoimastamme erilaisia malleja. Saatavillasi on monia eri kokoja, muotoja ja värejä. Se, haluatko mieluummin ihonvärisiä vai värikkäitä dildoja, on täysin sinun itsesi päätettävissä. Valitse aistillinen kumppanisi sinulle sopivan pituisena ja valitse oikea koko. Ei unohdeta, että dildot ovat myös miehille sopivia seksileluja.

Kannattaa myös kokeilla erilaisia pintoja - esimerkiksi lasisia dildoja, jotka antavat aivan erilaisen tunteen kuin silikoni tai muut materiaalit.

On myös dildoja, joista löydät pullistuvia suonia täydellisenä jäljitelmänä ihanasti erektiossa seisovasta peniksestä, jonka pitäisi tarjota sinulle hauskaa mahdollisimman realistisesti. Ehkä sen pitäisi olla erityisen suuri, kuten yksi jättiläisdildoistamme.

Erittäin suosittuja ovat dildot, joissa on pidennykset. Pääosan lisäksi näissä on myös lisästimulaattoreita, jotka antavat klitorikselle ja peräaukolle erityisen kiihottavia hetkiä samanaikaisesti. Jos haluat dildosi erityisesti stimuloivan G-pistettä, kannattaa sinun valita G-pisteen dildo.

Kun haluat suoraviivaista tyydytystä, valintasi on dildo. Se on täydellinen lisä yksin- ja paripeliin ja dildot ovatkin erittäin monipuolisia seksileluja. Saatavana useissa eri väreissä, muodoissa ja koossa, dildot on suunniteltu tarjoamaan ylivertainen nautinto.

5 syytä, miksi sinun pitäisi käyttää dildoa

On monia syitä käyttää dildoa, ja tässä on vain viisi niistä!

1. G-pisteen tai P-pisteen stimulointiin

Dildot sopivat erinomaisesti G-pisteen tai P-pisteen (eturauhasen) kohdentamiseen ylimääräisten nautinnollisten tuntemusten saamiseksi. Jos haluat tutkia G-pistettäsi, kaareva dildo on ihanteellinen, sillä sen avulla pääset helpommin tälle herkälle alueelle. Eturauhasen stimulaatioon ohuempi dildo on usein parempi, jotta nautintosi olisi mahdollisimman maksimaalinen.

2. Kokeilla eri kokoja ja muotoja

Yksi dildojen hienoista puolista on, että niitä on kaikenlaisia eri kokoja ja muotoja, joten voit kokeilla, mistä pidät eniten. Jos et ole varma, mistä aloittaisit, valitse keskikokoinen dildo, jonka pituus on noin 18cm. Siitä voit siirtyä suurempiin tai pienempiin kokoihin tai kokeilla erilaista muotoa, kuten sipulimaista tai juomutettua dildoa.

3. Lisätäksesi vaihtelua seksielämääsi

Jos seksielämästäsi on tullut hieman arkipäiväistä, dildon tuominen mukaan voi todella piristää asioita! Käytitpä sitä sitten yksin tai kumppanisi kanssa, dildon lisääminen seksielämääsi on loistava tapa lisätä jännitystä ja nautintoa.

4. Saadaksesi tuplasti hauskempaa!

Monet pariskunnat nauttivat dildojen käytöstä seksin aikana, sillä se tarjoaa molemmille kumppaneille ylimääräistä stimulaatiota ja voi johtaa erittäin voimakkaisiin orgasmeihin! Jos haluat saada dildoleikistäsi tuplasti hauskempaa, harkitse investoimista strap on valjaisiin, joiden avulla voit harrastaa vaikka aina vain suositumpaa peggingiä.

5. Ne ovat vain yksinkertaisesti hauskoja!

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, yksi parhaista syistä käyttää dildoa on yksinkertaisesti se, että ne ovat hauskoja! Niitä voi käyttää niin monella eri tavalla ja ne tarjoavat loputtomasti mahdollisuuksia seksuaaliseen tutkimiseen. Joten miksi et kokeilisi yhtä jo tänään?

Karuselli: ID:llä "0" ei löytynyt riviä taulusta tuote (välimuistitettu): Tuote, id 'Tuoteryhma'

 

Miten valita sinulle sopiva dildo

Dildon valinnassa on monia huomioon otettavia tekijöitä. Mikä on budjettisi? Mikä on kokemuksesi taso? Mitkä ovat mieltymyksesi koon, muodon ja materiaalin suhteen?

Tässä käymme läpi sinulle sopivan dildon valintaprosessin. Aloitamme keskustelemalla markkinoilla saatavilla olevista erityyppisistä dildoista. Sitten puhumme tekijöistä, jotka sinun tulisi ottaa huomioon päätöstä tehdessäsi. Tämän tekstin loppuun mennessä tiedät tarkalleen, mitä dildolta kannattaa odottaa ja miten löydät tarpeisiisi sopivan dildon.

Ensimmäinen askel dildon valinnassa on päättää, minkälaista materiaalia haluat. Dildoja valmistetaan erilaisista materiaaleista, kuten silikonista, lateksista, PVC ja jopa lasista tai metallista. Jokaisella materiaalilla on omat ainutlaatuiset etunsa ja haittansa. Esimerkiksi silikoni on erittäin turvallinen ja helppo puhdistaa, eikä se ole enää edes kallista. PVC Jelly on edullisempi, mutta se ei ole yhtä ylrllisen tuntuinen kuin silikoni. TPR ja TPE dildot ovat nykyään ylivoimaisesti suosituimpia dildoja. Niiden tuntuma on todella aito ja realistinen. Molemmat materiaalit ovat erittäin turvallisia, eivätkä ne sisällä lateksia. Ftalaatteja ei nykypäivänä löydy yhdestäkään laadukkaasta dildosta. Lasi- tai metallidildot tarjoavat ainutlaatuisia tuntemuksia, mutta eivät ehkä ole ihanteellisia aloittelijoille.

Kun olet päättänyt materiaalin, on aika alkaa miettiä kokoa. Dildoja on kaiken muotoisia ja kokoisia, pienistä ja huomaamattomista leluista suuriin ja mahtipontisiin. On tärkeää valita koko, joka on sinulle mukava ja joka sopii hyvin muiden lelujen tai tarvikkeiden kanssa, joita aiot käyttää sen kanssa. Jos olet epävarma siitä, minkä kokoinen valitse, on aina parasta olla varovainen ja valita mieluummin pienempi lelu kuin suurempi.

Nyt kun olet pohtinut materiaalia ja kokoa, on aika miettiä muotoa. Dildot voivat olla suoria tai kaarevia; joissakin on harjanteita tai kuoppia, kun taas toiset ovat sileitä; jotkut on suunniteltu G-pisteen tai eturauhasen stimulointiin, kun taas toiset eivät. Jälleen kerran on tärkeää valita muoto, joka on sinulle mukava ja joka sopii hyvin muiden lelujen tai tarvikkeiden kanssa, joita aiot käyttää sen kanssa. Jos olet epävarma siitä, mikä muoto sopii sinulle, kysy itseltäsi, millaista tuntemusta etsit: haluatko jotain, joka tuntuu tunkeutumiselta? Vai jotain, joka hankaa G-pistettä tai eturauhasta? Kun tiedät, millaista tuntemusta haluat, oikean muotoisen dildon löytäminen on paljon helpompaa.

Viimeinen asia, jota kannattaa harkita dildoa valitessasi, on se, haluatko sellaisen, jossa on imukuppipohja. Imukuppialustan avulla voit kiinnittää dildon mille tahansa tasaiselle pinnalle - kuten seinään tai lattiaan - ja pitää hauskaa ilman käsiä. Kaikissa dildoissa ei ole imukuppialustaa, joten jos tämä kiinnostaa sinua, varmista että imukuppi dildostasi löytyy.

Kuinka käyttää dildoa maksimaaliseen nautintoon

Dildo on seksilelu, jota voidaan käyttää emättimen tai peräaukon stimulointiin. Sitä voidaan käyttää myös suuseksissä. Dildoja on eri muotoisia, kokoisia ja värisiä. Ne voidaan valmistaa eri materiaaleista, kuten silikonista, TPE elastomeeristä tai vaikka polyvinyylistä.

Ensimmäiseksi sinun on päätettävä, minkä kokoisen, muotoisen ja materiaalisen dildon haluat. On tärkeää valita dildo, joka on oikean kokoinen sinulle. Jos olet aloittelija, on suositeltavaa aloittaa pienemmällä dildolla. Kun olet tottunut tunteen tunkeutumisesta, voit siirtyä suurempaan dildoon.

Muodon suhteen on saatavilla monia erilaisia dildoja. Jotkut ovat suoria, kun taas toiset ovat kaarevia. Joissakin on harjanteita tai kuoppia, kun taas toiset ovat sileitä. Sinun täytyy kokeilla ja löytää muoto, joka tuottaa sinulle eniten nautintoa.

Materiaalin osalta silikoni tai elastomeerit (TPE & TPR) ovat paras valinta, koska ne ovat hygieenisiä ja helppo puhdistaa.

Kun olet valinnut dildosi, on aika ryhtyä hommiin! Aloita levittämällä runsaasti laadukasta liukuvoidetta dildoosi ja kehoosi. Tämä auttaa vähentämään kitkaa ja tekee käytöstä miellyttävämpää. Työnnä dildo aluksi hitaasti ja varovasti sisään, kunnes totut tunteeseen.

Voit sitten lisätä nopeutta ja syvyyttä mieltymystesi mukaan. Kokeile erilaisia kulmia ja nopeuksia, kunnes löydät sen, mikä tuntuu sinulle parhaalta. Muista pitää kommunikointi avoimena kumppanisi kanssa, jotta hän tietää, mikä tuntuu sinusta hyvältä.

Orgasmin saavuttamiseksi jotkut naiset suosivat klitorisstimulaatiota dildon emättimen penetraation lisäksi. Voit käyttää käsiäsi tai vibraattoria klitoriksellasi samalla, kun tunkeudut samanaikaisesti dildolla itsesi sisään maksimaalisen nautinnon saamiseksi.

Katso verkkokaupan parhaat tarjoukset:

5 markkinoiden parasta dildoa

Markkinoilla on paljon erilaisia dildoja, joten voi olla vaikea päättää, mikä niistä sopii sinulle. Jotta päätöksesi olisi helpompi, tässä on viisi markkinoiden parasta dildoa:

1. Dildo Michalis

On yksi markkinoiden parhaista dildoista. Erittäin aidon näköinen ja materiaaliltaan todella miellyttävä dildo, joka sopii myös useimpiin strap-on valjaisiin. Sopii täydellisesti vaikka pegging-leikkeihin. Voimakkaan imukupin ansiosta pysyy jämäkästi lähes millä tahansa tasaisella pinnalla. Ei sisällä lateksia tai ftalaatteja.

2. Dildo Sliding Skin Dual Layer Dong 17.5 cm

Nyt on kuulkaa varmasti kyseessä maailman yksi aidoimman tuntuisista dildoista. Ainutlaatuisella tekniikalla valmistettu herkullinen dildo, jonka nahka liikkuu sen päällä aivan kuin aidossa herkullisessa kullissakin. 

3. Dr.Skin Plus Dildo 9 tuumaa Vaalea

On aika siirtyä aitouden tunteessa täysin uusille urille. Ainulaatuinen tinkimättömän insinöörityön tulos on nyt valmis nautittavaksi. Näin lähelle aitoa kokemusta eivät muut valmistajat pääse edes lähelle. Dildo on yhteensopiva lähes kaikkien markkinoilla myytävien strap on valjaiden kanssa ja voimakkaan imukupin avulla nautit sen upeasta kosketuksesta myös ilman kiinnipitämistä.

4. Dildo Au Naturel Mr Perfect Mocha

Etsitkö kauniisti muotoiltua ja häkellyttävän aidon tuntuista dildoa? Ainutlaatuisella kaksikerrostekniikalla valmistettu käsittämättömän aidon tuntuinen dildo imukupilla Dildo Au Naturel Mr. Perfect on eittämättä yksi maailman aidoimman tuntuisia dildoja

5. Bend Over Boyfriend Strap-On

Strap On Dildo ilman remmejä. Dildon lyhyempi osa laitetaan joko vaginaan tai anukseen ja se pysyy napakasti paikoillaan. Tätä remmitöntä strap-on dildoa voivat käyttää sekä naiset, että miehet. Mahdollistaa myös ns. tuplapanon kun mies käyttää sitä.

Dildot: Aloittelijan opas

Dildo on seksilelu, jonka ulkonäkö on usein selvästi fallosmainen ja joka on tarkoitettu seksuaaliseen kiihottamisen tai muuhun seksuaaliseen toimintaan itsetyydytyksen aikana tai seksikumppanin kanssa. Dildot voidaan valmistaa useista eri materiaaleista ja ne voidaan muotoilla erektiossa olevan ihmisen peniksen muotoisiksi. Dildon ensisijainen tarkoitus on stimuloida emätintä tai peräaukkoa joko työnnettäessä tai klitorista stimuloimalla. Monet naiset käyttävät dildoja emättimen penetraatioon yksin ollessaan sekä kumppaninsa kanssa. Jotkut miehet käyttävät dildoja anaaliseen penetraatioon joko kumppanin kanssa tai ilman.

Dildot on yleensä suunniteltu niin, että ne näyttävät ja tuntuvat aidoilta peniksiltä suonineen ja kiveksineen. Joissakin on jopa imukupit pohjassa, jotta voit kiinnittää ne pintoihin ja pitää hauskaa ilman käsiä. Kaikki dildot eivät kuitenkaan ole samanarvoisia: valittavana on monia erilaisia tyyppejä ja materiaaleja, joista jokaisella on omat etunsa ja haittansa. Tässä on aloittelijan opas, joka auttaa sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivan dildon.

Materiaalit

Dildojen yleisin materiaali on silikoni, joka on huokoseton (eli se ei ime nesteitä), kestävä ja helppo puhdistaa. Silikonidildoja on monenlaisia, pehmeistä ja muhkeista koviin ja kiinteisiin. Niitä voidaan käyttää kaikenlaisten liukuvoiteiden kanssa, mutta jos käytät sellaista, johon on liitetty vibraattori, varmista, että myös vibraattori on valmistettu silikonista tai muusta huokosettomasta materiaalista; muuten nämä kaksi ovat vuorovaikutuksessa keskenään ja hajottavat toisensa ajan myötä.

Lasiset dildot ovat toinen suosittu vaihtoehto; ne ovat myös huokoisia ja helppoja puhdistaa, ja niiden lisäetuna on se, että niiden lämpötilaa voidaan muuttaa nopeasti (aja ne vain lämpimän tai kylmän veden alle ennen käyttöä). Lasidildot ovat yleensä sileitä, mutta ne voivat olla myös kuvioituja; joidenkin mielestä lasin kiinteys antaa lisää G-pisteen stimulaatiota. 

Metalliset dildot tarjoavat vielä yhden kiinteysvaihtoehdon: ne ovat yleensä vielä kovempia kuin lasidildot, mutta tarjoavat silti jonkin verran joustavuutta. Lasin tavoin metalli johtaa hyvin lämpöä, joten voit kokeilla lämpötilaleikkejä; ne voivat kuitenkin myös sitoa kehon lämpöä, joten jos haluat metallidildosi mukavan viileäksi (tai lämpimäksi), laita se jääkaappiin (tai mikroaaltouuniin) muutamaksi minuutiksi etukäteen. Metalli ei myöskään ole huokoinen, joten se on helppo pitää puhtaana.

Dildot

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Orgasmiopas: Vinkkejä ja tekniikoita täydellisen nautinnon saavuttamiseksi

Orgasmiopas: Vinkkejä ja tekniikoita täydellisen nautinnon saavuttamiseksi Orgasmi on yksi elämän suurimmista nautinnoista, mutta sen saavuttaminen ei aina ole yksinkertaista. Jokaisen ihmisen keho ja mieli ovat erilaisia, joten täydellisen nautinnon löytäminen ...

Seksiliike Helsingissä - Hot Lips Itäkeskus

Kuuma ilta Itäkeskuksessa: Seikkailu Hot Lips -seksiliikkeessä Kaupungin laidalla, vilkkaan Asiakkaankadun varrella, kohoaa kohde, joka on muuttanut monen pääkaupunkiseutulaisen, sekä myös muualta saapuneiden nautiskelijoiden elämän – Ja tuo kohde on seksilelukauppa Hot Lips Itä...

Massiivinen poistomyynti myymälöissä!

MASSIIVINEN POISTOMYYNTI – Älä missaa vuoden kovimpia tarjouksia! Oletko valmiita hämmästymään? Myymälöissämme tapahtuu suuri valikoimauudistus ja haluamme teidän olevan osa tätä jännittävää muutosta! Meillä on ilo kutsua sinut ja ystäväsi massiiviseen poistomyyntiin, joka saa s...

Liity Hot Lips -nautintopiiriin!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin sähköpostiisi.