Liukuvoide on avain nautinnollisempaan seksiin


Liukuvoiteet by Samuli K., 23.2.2023
Liukuvoiteet

Etsitkö keinoa tehdä seksielämästäsi nautinnollisempaa? Laadukas liukuvoide on avain tämän tavoitteen saavuttamiseen! Tämä vallankumouksellinen tuote on suunniteltu tarjoamaan pariskunnille helppo ja mukava tapa kokea nautinnon uusi taso.

Laadukas liukuvoide on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista ja suunniteltu maksimaalista nautintoa varten. Sen luoman uuden miellyttävyyden ja liukuominaisuuksiensa avulla rakastavaiset voivat liikkua vapaasti säilyttäen samalla kontaktin toisiinsa, mikä luo intiimimmän kokemuksen. Pehmeä tuntuma auttaa myös vähentämään kitkaa yhdynnän aikana, mikä tekee siitä helpompaa ja nautinnollisempaa molemmille osapuolille.

Liukuvoiteet sopivat täydellisesti niille, jotka haluavat lisätä hieman maustetta makuuhuoneen rutiineihinsa. Sitä voidaan käyttää useissa eri tarkoituksissa. Seksin aikana, seksilelujen kanssa, helpottamaan anaaliseksiä tai vaikkapa tuomaan lisää nautintoa masturbaatioon. Etsitpä sitten jotain uutta tai haluat vain nostaa seksielämääsi pykälän verran, anna liukuvoiteen nostaa nautintosi täysin uusille lukemille. Et tule katumaan sitä!

Mikä on paras liukuvoide anaaliseksiin?

Mikä on paras liukuvoide anaaliseksiin? Anaaliseksi on suosittu seksuaalinen aktiviteetti, josta monet parit nauttivat. Se voi kuitenkin olla epämiellyttävää tai jopa kivuliasta, jos sitä ei tehdä oikein. Siksi on tärkeää käyttää oikeaa ja laadukasta liukuvoidetta anaaliseksiin.

Kun valitset liukuvoidetta anaaliseksiin, kannattaa etsiä jotain, joka kestää pitkään ja liukuu tasaisesti. Vesipohjaisia liukuvoiteita pidetään yleensä parhaana vaihtoehtona, koska niitä on turvallista käyttää kondomien kanssa eivätkä ne aiheuta ihoärsytystä tai -vaurioita. Laadukas liukuvoide anaaliseksiin on koostumukseltaan, eli viskositeetiltään paksumpi ja tekee kokemuksesta entistä nautinnollisemman.

Silikonipohjaiset liukuvoiteet ovat myös erinomainen valinta, sillä ne tarjoavat lisää liukuvuutta eivätkä kuivu lainkaan kuten jotkut vesipohjaiset liukuvoiteet. Niitä ei kuitenkaan tulisi käyttää silikonilelujen kanssa, sillä ne voivat ajan myötä vaurioittaa materiaalia.

On myös tärkeää välttää öljypohjaisten liukuvoiteiden, kuten vaseliinin, vauvaöljyn tai mineraaliöljyn, käyttöä kondomien kanssa, sillä ne voivat vahingoittaa lateksikondomeja ja lisätä kondomin rikkoutumisen riskiä. Lisäksi joillakin ihmisillä voi esiintyä allergisia reaktioita, kun he käyttävät tietyntyyppisiä liukuvoiteita, joten on parasta kokeilla pientä määrää iholla ennen kuin levität sitä koko kehollesi.

Riippumatta siitä, minkälaisen liukuvoiteen valitset, varmista, että käytät sitä runsaasti ennen anaalileikkejä. jotta kaikki liukuu sujuvasti ja mukavasti, ei liukuvoiteen kanssa kannata pihistellä. Voi myös auttaa pitämään taukoja koko istunnon ajan, jos asiat alkavat tuntua jossain vaiheessa liian voimakkailta tai epämukavilta. Asianmukaisella valmistautumisella ja kumppaneiden välisellä viestinnällä anaaliseksi on uskomattoman nautinnollinen kokemus kaikille osapuolille!

Mikä liukuvoide sopii seksilelujen kanssa?

Seksilelut ovat loistava tapa lisätä maustetta ja vaihtelua seksielämääsi. On kuitenkin tärkeää varmistaa, että käytät seksilelujen kanssa oikeanlaista ja laadukasta liukuvoidetta, jotta ne pysyvät turvallisina ja hygieenisinä. Markkinoilla on saatavilla monenlaisia liukuvoiteita, joten voi olla vaikeaa tietää, mikä niistä sopii parhaiten seksileluille.

Kun valitset liukuvoidetta seksilelujen kanssa käytettäväksi, on tärkeää ottaa huomioon lelun materiaali. Eri materiaalit saattavat vaatia erityyppisiä liukuvoiteita, jotta niistä saadaan maksimaalinen nautinto.

Esimerkiksi silikonipohjaiset liukuvoiteet eivät yleensä sovellu käytettäväksi silikonisten seksilelujen kanssa, sillä ne voivat vahingoittaa tai hajottaa materiaalia ajan myötä. Laadukaan silikonipohjaisen liukuvoiteen tunnistat mahdollisimman lyhyestä raaka-aineiden määrästä. Yleensä kaksi tai kolme rakaa-ainetta takaavat erittäin laadukkaan silikonipohjaisen liukuvoiteen,

Vesipohjaisia voiteluaineita pidetään yleensä turvallisempina ja yhteensopivampina useimpien seksileluissa käytettävien materiaalien, kuten silikonin, lasin, metallin ja kumin kanssa. Ne ovat myös yleensä helpompia puhdistaa kuin silikonipohjaiset liukuvoiteet.

On myös tärkeää ottaa huomioon mahdolliset lisäaineet tai hajusteet, joita valitsemassasi liukuvoiteessa voi olla. Jotkin lisäaineet voivat ärsyttää herkkää ihoa tai jopa aiheuttaa allergisen reaktion, joten niitä kannattaa välttää. Samoin jotkin hajusteet voivat sisältää ainesosia, jotka voivat ärsyttää herkkää ihoa tai aiheuttaa allergisen reaktion. Jos olet epävarma tietyn liukuvoiteen etiketissä mainituista ainesosista, on parasta kysyä lääkäriltäsi, ennen kuin käytät sitä itsellesi tai jollekin toiselle. Oikein hyvä tapa testata liukuvoidetta on levittää sitä ensin pienelle alueelle. 

Lopuksi, kun valitset liukuvoidetta seksilelujen kanssa käytettäväksi, varmista, että hankintasi on varmasti laadukas ja puhdas. 

Seksilelut ja liukuvoide liittyvät erottamattomasti toisiinsa, joten huolehdi että käytät vain sinulle parhaiten sopivaa liukuvodetta. Liukuvoiteen laadusta tinkiminen ei missään nimessä kannata. Yksi loistava vaihtoehto seksilelujen kanssa on Just Glide Liukuvoide Seksileluille

Voiko kaikkia liukuvoiteita käyttää kondomin kanssa?

Oikean liukuvoiteen käyttö on tärkeä osa turvallista seksiä ja on tärkeää varmistaa, että käytät tuotetta, joka ei vahingoita kondomia. Valitettavasti kaikki liukuvoiteet eivät sovellu käytettäväksi kondomien kanssa.

Vesipohjaiset liukuvoiteet ovat yleisimpiä liukuvoiteita ja ne ovat turvallisia kondomien kanssa käytettäviksi. Nämä tuotteet on helppo puhdistaa, eivätkä ne jätä jäämiä tai tahraa kankaita. Niitä on myös saatavana eri makuja ja koostumuksia, joten ne ovat hyvä valinta suuseksiin sekä emätin- tai anaaliyhdyntään.

Öljypohjaisia liukuvoiteita, kuten vaseliinia, vauvaöljyä, ruokaöljyjä, hierontaöljyjä tai kosteusvoiteita ei saa koskaan käyttää lateksikondomien kanssa, koska ne voivat haurastuttaa materiaalia ja aiheuttaa kondomien repeämisen tai vuotamisen. 

Jos päätät käyttää öljypohjaista liukuvoidetta polyuretaanikondomin kanssa (joka on valmistettu synteettisistä materiaaleista), varmista, että se ei sisällä mineraaliöljyä tai kasviöljyä; nämä ainesosat voivat myös heikentää kondomin materiaalia ajan myötä.

Silikonipohjaiset liukuvoiteet ovat toinen suosittu vaihtoehto, jota pidetään turvallisena käytettäväksi lateksikondomien kanssa. Silikonipohjaiset liukuvoiteet kestävät yleensä pidempään ilman, että niitä tarvitsee lisätä kesken kaiken. Niitä ei kuitenkaan pitäisi käyttää silikonilelujen kanssa, koska ne voivat ajan myötä haurastuttaa ja vahingoittaa materiaalia.

Jotkut liukuvoiteet, kuten lämmittävät tai viilentävät liukuvoiteet, voivat sisältää ainesosia, jotka voivat ärsyttää herkkää ihoa tai vahingoittaa lateksikondomeja, joten tällaisia tuotteita kannattaa välttää, jos käytät kondomia ehkäisykeinona seksin aikana. 

Lopuksi voidaan todeta, että vaikka kaikkia liukuvoiteita ei voi käyttää turvallisesti kondomien kanssa niiden mahdollisten kondomimateriaaliin kohdistuvien vaikutusten vuoksi, saatavilla on silti runsaasti vaihtoehtoja, jotka pitävät molemmat kumppanit mukavina ja tarjoavat samalla tehokkaan suojan sukupuolitaudeilta ja raskaudelta. Kun olet epävarma siitä, millainen liukuvoide sopii parhaiten tilanteeseesi, tarkista aina etiketti, ennen kuin käytät sitä suoraan kehollesi tai kondomiin!

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Poistotuotteet nyt vähintään -50%

Valikoima uudistuu! Poistotuotteet alennettu vähintään -50%. Älä menetä täydellistä tilaisuutta hankkia nautintoa superhalvalla!

Seksilelut halvalla - tammiale!

Tervetuloa seksilelujen tammialeen!Nyt on täydellinen aika piristää seksielämääsi, sillä tarjoamme paljon huikeita tarjouksia laajasta valikoimastamme. Löydä juuri sinulle sopiva tuote uskomattoman edulliseen hintaan. Olitpa sitten aloittelija tai kokeneempi seksilelujen käyttäjä...

Mikä on paras liukuvoide?

Liukuvoide on yksi niistä tuotteista, joita käytetään intiimialueiden kosteutukseen ja liukastamiseen seksuaalisen kanssakäymisen aikana. Se myös auttaa vähentämään kitkaa ja epämukavuutta, mikä tekee kokemuksesta huomattavasti nautinnollisemman ja miellyttävämmän. Markkinoilla ...

Liity Hot Lips -nautintopiiriin!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin sähköpostiisi.