Seksilelutesti - Satisfyer Pro 3 +Vibration


Seksilelut ja seksivälineet, Seksilelujen testit by Hotlips.fi, 8.2.2023

Tällä kertaa Amandan testiin pääsi suosittu Satisfyer pro 3+ vibraattori

Eräänä iltana pitkäveteisen työpäivän jälkeen ajattelin, että miksipä en kokeilisi tilata itselleni jotain uutta mukavaa tuomaan kiihkeyttä ja värinää syksyn pimeneviin yksinäisiin koti-iltoihini. Ystäväni suosittelivat minua kokeilemaan Satisfyer pro 3+ vibraattoria. Lueskelin tuotetietoja sekä arvosteluja ja skeptisenä ihmisenä ajattelin niitä lukiessani että joopajoo, ” Peräkkäisiä, voimakkaita ja nautinnollisia orgasmeja jo muutamassa minuutissa”. Ystävieni suosituksesta päätin kuitenkin tilata tämän paljon puhutun ja kehutun vibraattorin.

HotLipsin verkkokaupan valikoimasta löytyvä Satisfyer 3+ Pro vibraattori

Satisfyer Pro 3 + Vibration
 
Tuotteet‪»Seksilelut ja seksivälineet‪»Klitoriskiihottimet‪»Imevät klitoriskiihottimet‪»
Satisfyer Pro 3 + Vibration
49,90 €
(25)
Heti saatavilla


Satisfyer pro 3+ vibraattori saapui minulle nopeammin kuin osasin odottaa. Heti laitteen saatuani päätin laittaa sen testiin. Laite oli ulkomuodoltaan erittäin elegantti ja ergonomisesti muotoiltu. Se oli pieni ja siro, ja sen laadukkaan ja pehmeän materiaalin pystyin tuntemaan jo ensimmäisellä käden kosketuksella. Akku oli valmiiksi ladattu ja käyttöohjeet olivat yksinkertaiset. Siitä sitten vain surruttelemaan, ajattelin. Kun tästä ajatuksesta oli kulunut noin viisi minuuttia, olin kerennyt saada useita, peräkkäisiä ja erittäin voimakkaita orgasmeja. Lopulta nautinto ja meininki olivatkin yltyneet aivan uusiin sfääreihin.

Ensimmäisen käytön jälkeen laite on ollut minulla käytössä niin monta kertaa, että olen tipahtanut jo laskuista. Satisfyer pro 3+ on täysin vesitiivis, joten olen saanut nauttia sen antamasta mielettömästä nautinnosta myös kylpyammeessa, vaahtokylvyssä maatessani. Satisfyer pro 3+ laitteen käyttö tuntuu erittäin miellyttävältä ja intiimiltä. Laitteessa voi napeista säätämällä valita värinän tai imun erikseen tai niitä voi käyttää yhtä aikaa. Valittavana on 11 kappaletta erilaisia paineaaltoja sekä 10 erilaista värinävaihtoehtoa! Vibraattorissa on kolme säätönappia, joita painelemalla voi valita ja säätää itselleen sopivimman värinän ja paineaallon. Parasta oli se, että paineaaltoja ja värinöitä pystyi säädellä erikseen siten, että loppujen lopuksi laite tarjoaa yhteensä 110 erilaista värinän ja paineaallon yhdistelmää, joista voi valita mieleisensä! Välillä kokeilin laitetta ainoastaan kevyellä värinällä, jonka jälkeen lisäsin värinän voimakkuutta ja valitsin tähän sopivan paineaallon. 

Laite yhdistää intensiivisen klitorisstimulaation paineaalloilla ilman kosketusta ja intohimoisesti värisevän suuttimen. Silikonirenkaan sisäpuoli antoi jopa suuseksiä muistuttavan tunteen, joka vaihtelee nopeasti imun ja alipaineen välillä 11 eri paineen intensiteetillä ja 10 värinänopeudella.

Molempien ominaisuuksien säätämiselle laitteessa on omat napit, joista kerran painamalla laite säätää ominaisuuden voimakkuutta. Paineaaltoja ja värinää pystyi säädellä ja vaihtaa käytön aikana äärimmäisenkin nautinnon hetkellä helposti, sillä säätönapit laitteessa ovat helposti käden ulottuvilla.

Vibraattoria oli erittäin helppo käyttää ja sitä oli helppo ohjailla juuri sinne missä sen kosketus tuntui kaikkein parhaimmalta. Vaikka moottori vibraattorissa tuntui ja onkin erittäin voimakas, vibraattorista lähtevä ääni oli lähes olematon! Lisäksi laite on helppo ja erittäin nopeasti ladattavissa USB-portista laitteen mukana tulevalla magneettisesti kiinnittyvällä latausjohdolla.  

Sanonpa vain, että satisfyer pro 3+ ei pettänyt odotuksiani vaan päinvastoin ylitti ne kaikki! Suosittelen laitetta kaikille, koska kukapa ei haluaisi kokea ja tuntea tajunnan räjäyttävän, ennalta vierailemattomissa sfääreissä leijuskelevan nautinnon tunteen! Sen laite teille tarjoaa.
 
Tyydyttynein terkuin

Amanda

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Miehen penislukko ja penislukon vaikutukset parisuhteeseen

Penislukko, joka tunnetaan myös nimellä Male chastity device on laite, jota käytetään seksuaalisen kontrollin ja dominanssin välineenä BDSM-yhteyksissä. Sen käyttö voi olla osa alistamista tai seksuaalisen itsehillinnän harjoittamista. Nyt tarkastelemme penislukon vaikutusta pari...

Masturbaattori - Miehen intiimi nautinnollinen kumppani

Masturbaattori on yksi moderneista seksivälineistä, joka on suunniteltu tarjoamaan miehille intensiivistä ja yksilöllistä nautintoa. Se on innovatiivinen väline, joka tarjoaa vaihtelua ja stimulaatiota yksinäisille hetkille tai kumppanin kanssa jaettavaksi. Teknologian kehityksen...

Miksi seksi vanhemman naisen kanssa kiinnostaa nuorempia miehiä?

Seksuaalisuus on monimuotoinen ja monisyinen ilmiö, joka kattaa laajan kirjon erilaisia mieltymyksiä, fantasioita ja suhteita. Yksi tällainen ilmiö, joka on herättänyt keskustelua ja uteliaisuutta, on nuorempien miesten kiinnostus vanhempia naisia kohtaan. Nyt tutustumme aiheesee...

Liity Hot Lips -nautintopiiriin!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin sähköpostiisi.