Orgasmiopas: Vinkkejä ja tekniikoita täydellisen nautinnon saavuttamiseksi


Seksi ja nauttiminen, Seksilelut ja seksivälineet, Parisuhteet by Samuli K., 19.5.2024

Orgasmiopas: Vinkkejä ja tekniikoita täydellisen nautinnon saavuttamiseksi

Orgasmi on yksi elämän suurimmista nautinnoista, mutta sen saavuttaminen ei aina ole yksinkertaista. Jokaisen ihmisen keho ja mieli ovat erilaisia, joten täydellisen nautinnon löytäminen voi vaatia aikaa ja kokeilua. Tämä orgasmiopas tarjoaa kattavan katsauksen eri tekniikoihin ja vinkkeihin, joiden avulla voit parantaa seksuaalista hyvinvointiasi ja löytää juuri sinulle sopivat tavat saavuttaa huippuhetket. Kirjoituksen eri osat käsittelevät esileikin merkitystä, erilaisten orgasmien tyyppejä, miesten ja naisten eroavaisuuksia sekä monia muita aiheita, jotka auttavat sinua ymmärtämään paremmin omaa kehoasi ja tarpeitasi. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut konkari, tämä opas tarjoaa hyödyllistä tietoa kaikille matkalla kohti täydellistä nautintoa.

Esileikin tärkeys

Esileikki on usein aliarvostettu, mutta se on yksi tärkeimmistä tekijöistä nautinnollisen seksuaalisen kokemuksen saavuttamisessa. Esileikki ei ainoastaan valmistele kehoa fyysisesti, vaan myös luo emotionaalista yhteyttä kumppanien välille. Tämä vaihe voi sisältää monenlaisia toimintoja, kuten suudelmia, koskettelua, hyväilyä ja eroottisia keskusteluja. Esileikin avulla keho tuottaa enemmän luonnollisia liukasteita ja lisää verenkiertoa genitaalialueille, mikä tekee itse yhdynnästä miellyttävämpää ja helpommin nautittavaa.

Lisäksi esileikki antaa mahdollisuuden tutustua paremmin omaan ja kumppanin kehoon sekä löytää uusia erogeenisiä alueita. Tämä voi johtaa syvempiin ja intensiivisempiin orgasmeihin. On tärkeää muistaa, että esileikin ei tarvitse olla kiireinen prosessi; päinvastoin, sen tulisi olla rauhallinen ja huolellinen hetki keskittyen molempien osapuolten tarpeisiin ja toiveisiin.

Esileikin aikana kommunikaatio on avainasemassa. Puhuminen siitä, mikä tuntuu hyvältä tai mitä haluaisi kokeilla seuraavaksi, voi tehdä kokemuksesta entistä palkitsevamman molemmille osapuolille. Muista siis ottaa aikaa esileikille – se on investointi parempaan seksuaaliseen hyvinvointiin ja syvempiin nautinnon hetkiin.

Erilaisten orgasmien tyypit

Orgasmeja on monenlaisia, ja niiden kokeminen voi vaihdella suuresti henkilöstä toiseen. Ymmärtämällä eri orgasmityyppejä voit oppia tunnistamaan omat mieltymyksesi ja löytää uusia tapoja nauttia seksuaalisuudestasi. Tässä muutamia yleisimpiä orgasmityyppejä:

 • Klitorisorgasmi: Tämä on yksi yleisimmistä orgasmeista, erityisesti naisilla. Klitorisrgasmi saavutetaan stimuloimalla kliitorista joko käsin, suulla tai seksilelujen avulla. Klitoris on erittäin herkkä alue, jossa on tuhansia hermopäätteitä, mikä tekee sen stimuloinnista usein erittäin nautinnollista.

 • Vaginaalinen orgasmi: Vaginaalinen orgasmi syntyy yleensä emättimen sisäisen stimulaation kautta, erityisesti G-pisteen alueelta. Tämä orgasmityyppi voi tuntua syvemmältä ja intensiivisemmältä kuin kliitoriorgasmi ja se saattaa vaatia enemmän aikaa ja keskittymistä saavuttaakseen.

 • Anaaliorgasmi: Anaalialueella on myös paljon hermopäätteitä, jotka voivat tuottaa voimakkaita nautinnon tunteita oikeanlaisen stimulaation avulla. Anaaliorgasmit voivat olla hyvin intensiivisiä ja ne voidaan saavuttaa esimerkiksi anaaliseksin tai erilaisten anaalilelujen avulla.

 • Sekaorgasmi: Sekaorgasmeja tapahtuu silloin kun useampaa erogeenistä aluetta stimuloidaan samanaikaisesti. Esimerkiksi yhdistelmä klitoriksen ja vaginan yhtäaikaisesta stimulaatiosta voi johtaa erittäin voimakkaaseen orgasmiin.

 • Mentaalinen orgasmi: Mielen voima ei ole aliarvioitava seksuaalisessa nautinnossa. Jotkut ihmiset pystyvät saavuttamaan orgasmin pelkästään mentaalisen kiihottumisen kautta ilman fyysistä kosketusta ollenkaan. Tämä vaatii usein syvää rentoutumista ja kykyä keskittyä omiin fantasioihin tai eroottisiin ajatuksiin.

Näiden lisäksi on olemassa monia muita variaatioita orgasmeista, kuten nännien stimuloinnin kautta saavutettavat orgasmit tai jopa unien aikana koetut niin sanotut "märät unet". Jokainen keho reagoi eri tavoin erilaisiin ärsykkeisiin, joten rohkeasti kokeilemalla voit löytää juuri sinulle sopivat tavat kokea täydellistä nautintoa.

Miesten ja naisten orgasmien eroavaisuudet

Miesten ja naisten orgasmikokemukset voivat erota toisistaan merkittävästi, mikä johtuu sekä fysiologisista että psykologisista tekijöistä. Ymmärtämällä näitä eroavaisuuksia voit paremmin navigoida omassa seksuaalisuudessasi ja parantaa myös kumppanisi nautintoa.

 • Fysiologiset erot: Miesten orgasmi on usein suoraviivaisempi prosessi, joka huipentuu siemensyöksyyn. Useimmilla miehillä orgasmi saavutetaan peniksen stimulaation kautta, joko käsin, suulla tai yhdynnän aikana. Miehillä on yleensä yksi selkeä kliimaksihetki, jonka jälkeen he tarvitsevat jonkin aikaa palautuakseen ennen kuin voivat kokea uuden orgasmin.

  Naisilla sen sijaan orgasmikokemus voi olla monimuotoisempi. Naiset voivat kokea useita peräkkäisiä orgasmeja ilman tarvetta pitkälle palautumisajalle. Lisäksi naisilla on useampia erogeenisiä alueita, kuten kliitoris, G-piste ja jopa kohdunkaulan alueet, jotka kaikki voivat tuottaa erilaisia orgasmityyppejä.

 • Psykologiset erot: Psykologisesti miesten ja naisten kiihottuminen voi tapahtua eri tavoin. Miehet saattavat reagoida nopeammin visuaalisiin ärsykkeisiin ja suoraviivaiseen stimulaatioon. Naiset puolestaan saattavat tarvita enemmän emotionaalista yhteyttä ja esileikkiä päästäkseen samaan kiihottumisen tilaan.

Nämä erot eivät kuitenkaan ole ehdottomia; jokainen ihminen on yksilöllinen ja heidän seksuaaliset mieltymyksensä vaihtelevat suuresti. On tärkeää kommunikoida avoimesti kumppanin kanssa omista tarpeistaan ja toiveistaan sekä olla valmis kokeilemaan uusia asioita yhdessä.

Lopuksi on hyvä muistaa, että vaikka miesten ja naisten orgasmikokemukset voivat erota toisistaan, molempien sukupuolten edustajat voivat saavuttaa syvää nautintoa oikeanlaisella stimulaatiolla ja keskinäisellä ymmärryksellä. Keskittyminen molempien osapuolten hyvinvointiin tekee seksuaalisesta kokemuksesta palkitsevamman kaikille osapuolille.

Kommunikaation merkitys

Kommunikaatio on avainasemassa seksuaalisen nautinnon ja tyydytyksen saavuttamisessa. Avoin ja rehellinen keskustelu omista toiveista, rajoista ja mieltymyksistä voi merkittävästi parantaa seksuaalista kokemusta sekä sinulle että kumppanillesi. Hyvä kommunikaatio auttaa luomaan turvallisen ja luottamuksellisen ilmapiirin, jossa molemmat osapuolet voivat tuntea olonsa mukavaksi ja rentoutuneeksi.

 • Avoimuus: Ole avoin omien tarpeidesi suhteen. Kerro kumppanillesi, mikä tuntuu hyvältä ja mitä haluaisit kokeilla. Tämä ei ainoastaan auta sinua saamaan enemmän nautintoa, vaan myös antaa kumppanillesi mahdollisuuden oppia lisää siitä, miten he voivat tuottaa sinulle mielihyvää.

 • Kysymykset: Älä pelkää kysyä kumppaniltasi heidän toiveistaan ja tuntemuksistaan. Kysymykset kuten "Miltä tämä tuntuu?" tai "Haluaisitko kokeilla jotain uutta?" voivat avata uusia ovia yhteiselle nautinnolle.

 • Kehon kieli: Kommunikointi ei aina tarvitse tapahtua sanallisesti. Kehon kieli voi olla yhtä voimakas viestintäväline makuuhuoneessa. Huomioi kumppanisi kehonkieltä – hengityksen muutokset, äänet ja liikkeet voivat kertoa paljon siitä, mikä heistä tuntuu hyvältä.

Seksin aikana tapahtuva kommunikaatio ei ole ainoa tärkeä asia; jälkipuhe eli keskustelu seksin jälkeen on myös arvokasta. Se tarjoaa tilaisuuden jakaa kokemuksia, antaa palautetta ja suunnitella tulevia seikkailuja yhdessä.

Lopuksi on tärkeää muistaa kunnioitus kaikissa tilanteissa. Jokaisen ihmisen rajat ovat erilaiset, eikä mikään pyyntö tai ehdotus saa ylittää näitä rajoja ilman suostumusta. Kun kunnioitatte toisianne ja pidätte kommunikaatiokanavat avoimina, voitte yhdessä löytää uusia tapoja nauttia toisistanne syvemmin ja täydellisemmin.

Tekniikat ja asennot

Seksuaalinen nautinto voi saada aivan uusia ulottuvuuksia, kun kokeilet erilaisia tekniikoita ja asentoja. Monipuolisuus makuuhuoneessa auttaa pitämään seksielämän jännittävänä ja tyydyttävänä sekä sinulle että kumppanillesi. Tässä muutamia suosittuja tekniikoita ja asentoja, jotka voivat parantaa kokemustasi:

Klassiset asennot: Klassiset seksiasennot, kuten lähetyssaarnaaja, takaapäin (doggy style) ja ratsastusasento (cowgirl), ovat suosittuja syystä. Ne tarjoavat hyvän yhdistelmän läheisyyttä, stimulaatiota ja mukavuutta. Kokeile näitä perusasentoja eri variaatioilla löytääksesi juuri teille sopivimman tavan nauttia.

Syvä penetraatio: Jos haluatte kokea syvempää penetraatiota, kokeilkaa asentoja kuten lusikka-asento tai polvi-istunta (reverse cowgirl). Nämä asennot mahdollistavat syvemmän tunkeutumisen ja voivat tarjota voimakkaampaa stimulaatiota molemmille osapuolille.

Kliitoriksen stimulointi: Monet naiset tarvitsevat kliitoriksen stimulaatiota saavuttaakseen orgasmin. Asennot kuten Yhdysasentoon yhdistetty käsin tai suulla tapahtuva kliitoriksen hyväily voivat olla erittäin tehokkaita. Myös lelujen käyttö voi tuoda lisänautintoa.

Sormitekniikat: Sormien käyttö on monipuolinen tapa tuottaa nautintoa niin naiselle kuin miehellekin. Kokeile erilaisia liikkeitä, painalluksia ja rytmejä löytääksesi sen oikean kombinaation.

Suuseksi: Suuseksissä on tärkeää kuunnella kumppanin reaktioita ja mukauttaa omaa tekniikkaansa sen mukaan. Kieli- ja sormitekniikoiden yhdistäminen voi tuottaa erityisen voimakkaita orgasmeja.

Lopuksi muista aina kuunnella kehoasi sekä kumppanisi toiveita ja tarpeita. Seksuaalisuus on jatkuva oppimisprosessi, jossa avoimuus uusille ideoille voi johtaa entistä parempiin kokemuksiin.

Seksilelujen Käyttö

Seksilelut voivat olla erinomainen lisä seksuaaliseen elämään, tuoden uusia ulottuvuuksia ja intensiivistä nautintoa. Ne voivat auttaa sinua löytämään uusia erogeenisiä alueita, tehostamaan stimulaatiota ja jopa parantamaan läheisyyttä kumppanin kanssa. Tässä muutamia vinkkejä seksilelujen käyttöön:

Vibraattorit: Vibraattorit ovat yksi suosituimmista seksileluista, ja niitä on saatavilla monenlaisia malleja eri tarkoituksiin. Klitorisvibraattorit tarjoavat tarkkaa stimulaatiota klitorikselle, kun taas G-pistevibraattorit on suunniteltu erityisesti emättimen sisäiseen stimulointiin. Voit käyttää vibraattoria yksin tai kumppanin kanssa lisätäksesi nautintoa.

Dildot: Dildot ovat toinen klassinen seksilelu, joka tarjoaa penetraatiostimulaatiota ilman värinää. Niitä on saatavilla eri kokoisina ja muotoisina, joten voit valita juuri sinulle sopivan mallin. Dildoja voidaan käyttää sekä vaginaalisesti että anaalisesti.

Anaalilelut: Anaalitapit ja -helmet ovat suunniteltu erityisesti anaalistimulaatioon. Näiden lelujen avulla voit tutkia anaalialueen herkkyyttä turvallisesti ja miellyttävästi.

Käsiraudat ja kahleet: Jos haluatte kokeilla jotain uutta makuuhuoneessa, käsiraudat tai silkkisiteet voivat tuoda jännitystä leikkeihin. Ne mahdollistavat kevyen bondage-leikin, jossa luottamus ja kommunikaatio ovat avainasemassa.

Lopuksi on tärkeää muistaa hygienia seksileluja käytettäessä. Pese lelut huolellisesti ennen ja jälkeen käytön valmistajan ohjeiden mukaisesti estääksesi bakteerien leviämisen.


Vibraattorit
Tuotteet‪»Seksilelut ja seksivälineet‪»
Vibraattorit
Dildot
Tuotteet‪»Seksilelut ja seksivälineet‪»
Dildot
Klitorisvibraattorit
Tuotteet‪»Seksilelut ja seksivälineet‪»Vibraattorit‪»
Klitorisvibraattorit
G-piste -vibraattorit
Tuotteet‪»Seksilelut ja seksivälineet‪»Vibraattorit‪»
G-piste -vibraattorit
Anaalilelut
Tuotteet‪»Seksilelut ja seksivälineet‪»
Anaalilelut
Bondage
Tuotteet‪»BDSM‪»
Bondage

Seksilelut eivät ole vain apuvälineitä; ne voivat myös olla hauska tapa tutustua omaan kehoon paremmin sekä syventää yhteyttä kumppaniisi.

Mielen ja kehon yhteys

Mielen ja kehon yhteys on keskeinen tekijä seksuaalisen nautinnon saavuttamisessa. Psykologiset tekijät, kuten stressi, ahdistus ja itsetunto, voivat vaikuttaa merkittävästi siihen, miten koet seksuaalista mielihyvää. Tässä muutamia vinkkejä mielen ja kehon yhteyden vahvistamiseen:

Rentoutuminen: Stressi ja jännitys voivat olla suuria esteitä orgasmin saavuttamiselle. Ennen seksuaalista kanssakäymistä kannattaa varata aikaa rentoutumiselle. Tämä voi tarkoittaa lämpimän kylvyn ottamista, meditaatiota tai syvähengitysharjoituksia.

Tietoisuus: Mindfulness eli tietoisuustaidot voivat auttaa sinua olemaan läsnä hetkessä ja tuntemaan kehossasi tapahtuvat asiat intensiivisemmin. Harjoittele keskittymään hengitykseesi ja aistimuksiisi ilman kiirettä tai paineita suorittamisesta.

Kehon hyväksyntä: Itsetunnolla on suuri vaikutus siihen, kuinka nautit seksistä. Hyväksy kehosi sellaisena kuin se on ja keskity sen tuottamiin miellyttäviin tuntemuksiin.

Fantasiat: Seksuaaliset fantasiat ovat luonnollinen osa ihmisen seksuaalisuutta. Anna itsellesi lupa tutkia omia fantasioitasi joko yksin tai kumppanin kanssa keskustellen.

Lopuksi muista kuunnella sekä mieltäsi että kehoasi; ne toimivat parhaiten yhteistyössä.

Mielen hyvinvointi heijastuu suoraan fyysiseen kokemukseen, joten pidä huolta molemmista puolista tasapainoisesti.

Yleisimmät esteet ja niiden voittaminen

Monet ihmiset kohtaavat erilaisia esteitä matkalla kohti täydellistä seksuaalista nautintoa. Nämä esteet voivat olla fyysisiä, psykologisia tai emotionaalisia, mutta onneksi useimpiin niistä löytyy ratkaisuja. Tässä muutamia yleisimpiä esteitä ja vinkkejä niiden voittamiseen:

Stressi ja Ahdistus: Stressi ja ahdistus ovat suuria nautinnon tappajia. Ne voivat estää sinua rentoutumasta ja keskittymästä hetkeen. Kokeile stressinhallintatekniikoita kuten meditaatiota, joogaamista tai syvähengitysharjoituksia ennen seksuaalista kanssakäymistä.

Kehonkuvaongelmat: Itsetunto-ongelmat ja negatiivinen kehonkuva voivat vaikuttaa merkittävästi seksuaaliseen nautintoon. Keskity hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet ja muista, että kumppanisi nauttii läheisyydestäsi juuri sellaisena kuin olet.

Kiputilat: Jos tunnet kipua yhdynnän aikana, se voi johtaa pelkoon ja jännitykseen tulevia kertoja ajatellen. Keskustele lääkärin kanssa mahdollisista fyysisistä syistä kivulle ja kokeile erilaisia asentoja tai liukuvoiteita vähentääksesi epämukavuutta.

Lääkitys: Jotkut lääkkeet voivat vaikuttaa seksuaaliseen haluun tai kykyyn saavuttaa orgasmi. Jos epäilet lääkityksen olevan ongelman taustalla, keskustele asiasta lääkärisi kanssa mahdollisista vaihtoehdoista.

Suhdeongelmat: Parisuhteen ongelmat kuten kommunikaation puute tai luottamuspula voivat heijastua makuuhuoneeseen. Panostakaa avoimeen keskusteluun sekä tarvittaessa pariterapiaan vahvistaaksenne suhdettanne.

Ajanpuute: Kiireinen elämäntyyli voi jättää vähän aikaa intiimille hetkille. Priorisoikaa aikaa toisillenne; jopa lyhyetkin hetket yhdessä ilman häiriötekijöitä voivat tehdä ihmeitä.

Lopuksi on tärkeää muistaa olla kärsivällinen itsensä ja kumppaninsa kanssa; matka kohti parempaa seksielämää on jatkuva prosessi.

Erilaiset Orgasmit: Kuinka löytää sinulle parhaiten sopiva tapa saavuttaa se täydellinen orgasmi

Jokaisen ihmisen keho ja mieli ovat ainutlaatuisia, joten myös orgasmin saavuttaminen voi vaihdella suuresti henkilöstä toiseen. Tärkeintä on löytää juuri sinulle sopivat tavat ja tekniikat, jotka tuottavat parhaan mahdollisen nautinnon. Tässä muutamia vinkkejä, joiden avulla voit löytää itsellesi parhaiten sopivan tavan saavuttaa täydellinen orgasmi:

Tutki itseäsi: Itsetyydytys on erinomainen tapa oppia tuntemaan omaa kehoa ja sen reaktioita. Kokeile erilaisia kosketustekniikoita, rytmejä ja paineita selvittääksesi, mikä tuntuu parhaalta. Käytä aikaa tutkiaksesi eri erogeenisiä alueitasi.

Kokeile erilaisia seksileluja: Seksilelut voivat tarjota uusia tapoja stimuloida itseäsi tai kumppaniasi. Vibraattorit, dildot ja muut lelut voivat auttaa sinua löytämään uusia nautinnon lähteitä.

Seksiasennot: Erilaiset seksiasennot tarjoavat erilaisia tuntemuksia ja stimulaatiota. Kokeilemalla eri asentoja voit löytää ne, jotka tuottavat sinulle eniten nautintoa.

Mentaliteetti: Mielen rentoutuminen ja avoimuus ovat avainasemassa orgasmin saavuttamisessa. Anna itsellesi lupa nauttia hetkestä ilman suorituspaineita.

Kommunikaatio kumppanin kanssa: Avoin keskustelu kumppanin kanssa omista toiveistasi ja mieltymyksistäsi voi johtaa syvempään yhteisymmärrykseen ja parempaan seksuaaliseen kokemukseen molemmille osapuolille.

Lopuksi muista olla kärsivällinen; täydellisen orgasmin löytäminen voi vaatia aikaa ja kokeiluja.

Löytämällä juuri sinulle sopivat tavat kokea orgasmia voit rikastuttaa seksielämääsi merkittävästi.

Suositut Seksilelut Räjähtäviin Orgasmeihin

Seksilelujen maailma on laaja ja monipuolinen, tarjoten lukemattomia mahdollisuuksia lisätä nautintoa ja löytää uusia tapoja kokea orgasmeja. Tässä muutamia suosituimpia seksileluja, jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan räjähtäviä orgasmeja:

 • Klitorisvibraattorit: Klitorisvibraattorit ovat erityisen suosittuja niiden tehokkaan stimulaation vuoksi. Niitä on saatavilla eri muotoisina ja kokoisina, joten voit valita juuri sinulle sopivan mallin. Esimerkiksi bullet-vibraattorit ovat pieniä ja diskreettejä, mutta erittäin voimakkaita.

 • G-pistevibraattorit: G-pistevibraattorit on suunniteltu erityisesti emättimen sisäiseen stimulointiin G-pisteen alueella. Näissä vibraattoreissa on usein kaareva muotoilu, joka mahdollistaa tarkan stimulaation oikeaan kohtaan.

 • Dildot: Dildot tarjoavat penetraatiostimulaatiota ilman värinää. Ne ovat loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat nauttia tunkeutumisen tunteesta ilman ylimääräistä värähtelyä.

 • Anaalitapit: Anaalitapit ovat erinomainen tapa tutkia anaalialueen herkkyyttä turvallisesti ja miellyttävästi. Niitä on saatavilla eri kokoisina ja muotoisina aloittelijoista kokeneempiin käyttäjiin.

 • Magic Wand: eli wand-vibraattorit ovat suurikokoisia vibraattoreita, jotka tarjoavat voimakasta ulkoista stimulaatiota. Ne soveltuvat erinomaisesti kliitoriksen tai muiden erogeenisten alueiden hierontaan.

Lopuksi muista aina huolehtia lelujen hygieniasta; puhdista ne ennen ja jälkeen käytön valmistajan ohjeiden mukaisesti.

Oikean seksilelun löytäminen voi viedä seksuaalisen nautinnon uudelle tasolle.

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Womanizer Seksilelu Katy Perryn uudella musiikkivideolla

Popmusiikin supertähti Katy Perry on jälleen kerran herättänyt keskustelua ja rikkonut rajoja uudella musiikkivideollaan, jossa esiintyy rohkea ja yllättävä elementti: Womanizer-seksilelu. Tämä valinta ei ole pelkästään provokatiivinen, vaan se heijastaa myös syvällisempiä teemo...

Anaaliseksi on suositumpaa kuin koskaan ennen

Anaaliseksi on suositumpaa kuin koskaan ennen, ja sen ympärillä käytävä keskustelu on noussut yhä avoimemmaksi ja monipuolisemmaksi. Tämä intiimin seksuaalisen kanssakäymisen muoto, joka aiemmin saattoi olla tabu tai vain harvojen kokeilema, on nyt saanut laajempaa hyväksyntää...

Monipuolinen seksileluopas: Löydä oikea väline jokaiseen tarpeeseen

Seksilelujen maailma on laaja ja monipuolinen, tarjoten jokaiselle jotakin – olitpa sitten vasta-alkaja tai kokenut konkari. Oikean seksilelun löytäminen voi tuoda uutta kipinää niin yksin kuin yhdessä koettuihin hetkiin, parantaen nautintoa ja syventäen intiimiyttä. Tässä oppaas...

Liity Hot Lips -nautintopiiriin!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin sähköpostiisi.