Testissä Trinity Vibes Dual Vibrating Cock Teaser Kivesrenkaalla


Seksilelujen testit by Samuli K., 29.1.2024
Lähdin testaamaan tätä tuotetta, koska minulla oli jo kokemusta vastaavanlaisesta kahden kuulan penisvibraattorista (Hot Octopuss Miesten Vibraattori Jett Bass & Treble). Hot Octobus oli melko painava ja vaikkakin istuu hienosti terskan reunaan, tunne varsinkin kostumisen jälkeen on se, että se tipahtaa pois paikaltaan koska tahansa. Trinityssä pisti heti silmään, että siinähän on kivesrengas ja päättelin, että ei ainakaan tipahda kyydistä. Se on muutenkin huomattavasti kevyempi.

Trinity Vibes Dual Vibrating Cock Teaser Kivesrenkaalla

Paketti saapui ja ensisilmäyksellä se näytti ulkoa melko tavanomaiselta konstailemattomalta peruspaketilta. Ei siis antanut minkäänlaisia luksusviboja. No paketti auki, paristot sisään ja testaamaan.

Peniksen päälle sen sai helposti, sillä se on erittäin joustavaa materiaalia. Saisi olla hiukan jämäkämpikin, varsinkin kivesrengasosa; pakkaisi paremmin veren penikseen. Seuraavaksi koitin päästä jyvälle värinöistä. Hetken piti käydä nappeja läpi; niitä kaikkia kahta, mistä toinen osoittautui on/off napiksi ja toisella selattiin läpi värinäohjelmia. Aluksi luulin, että jokaisella luvatulla 17 värinäohjelmalla on 3 eri voimakkuustasoa ja näitä yritin metsästää. Ensimmäisellä kerralla en ohjelmista vielä päässyt jyvälle, sillä fokus oli enemmän tuntemuksissa.

Värinät olivat ehkä liiankin korkeataajuiset, ottaen huomioon, että molemmat värinäkuulatkin sijoittuvat melko kauaksi herkimmistä alueista eli peniksen kärjestä, terskan reunasta ja sen alapinnasta. Matalampi murina toimisi ehdottomasti paremmin. Lisäksi kuulissa on sama värinä kummassakin, joten niiden välille ei synny kutkuttavaa eriparista resonointia kuten Hot Octobuksessa. Yritin myös käännellä ”sukkaosaa” niin, että värinäkuula olisi osunut terskan alapintaan, mutta ei auttanut. Orgasmi jäi saavuttamatta ja puolen tunnin testailun jälkeen värinät olivat muutenkin turruttaneet testikaverini pahasti. Mainittakoon kuitenkin, että kiimalimat lähtivät erittymään voimakkaasti.

Seuraavan testiin otin puolisoni mukaan. Nyt selvitimme myös värinäkuvioiden mysteerin. Eli aluksi tulee tasainen värinä kolmella eri voimakkuudella ja tämän jälkeen 17 eri värinäohjelmaa. Ensi kerralla kannattaa siis tutustua laitteen toimintoihin, ENNEN varsinaista testiä.

Kokeilimme hiukan luovempia ratkaisuja lelun kanssa. Kuulat toimivat sellaisenaan klitoriksen kiihottamiseen ja toisen voi sujauttaa vaikka emättimeen sisälle. Testasimme myös vetää ”sukkaosa” aivan penikseni juureen yhdynnän aikana. Asetuimme siten, että toinen kuulista värisi klitoriksella ja toinen välilihan puolella samalla kun liikutin penistäni edestakaisin hänen sisällään. Tämä toimi puolisoni mielestä oikeinkin hyvin. Lopuksi pyrin vielä handsfreeorgasmiin, mutta ainakin itselläni se vaati pientä runkkausliikettä lähelle laukeamista. Tämän pisteen jälkeen kliimaksin saavuttaminen tapahtui kiduttavasti voimistuen ja olihan orgasmi lopulta jäätävän hyvä. Tämä olikin paras anti, mitä se minulle peniksellisenä tarjosi.

Kaikillahan on omat mieltymyksensä, mutta tämä kokeilu vahvisti omalla kohdallani käsitystäni siitä, että penikseni kaipaa ennemmin liikettä, kuin värinää.

Parannusehdotukset:
  • Jämäkämpi materiaali kivesrenkaassa.
  • Matalammat ja eri aikaiset värinät kuulissa ja kuulat lähemmäksi peniksen päätä. (Tuli jopa villi ajatus siitä, että terskan reunan kohdalle voisi asentaa värisevän renkaan kuulien sijaan)
  • Ladattava akku paristojen sijaan.
Plussaa:
  • Kivesrenkaasta, mikä varmistaa laitteen pysymisen paikallaan.
Tutustu tuotteeseen tästä:
Trinity Vibes Dual Vibrating Cock Teaser Kivesrenkaalla
 
Tuotteet‪»Seksilelut ja seksivälineet‪»Masturbaattorit‪»Tekopillut ja tekovaginat‪»
Trinity Vibes Dual Vibrating Cock Teaser Kivesrenkaalla
34,90 €
(1)
Heti saatavilla

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Satisfyer Pro 2 Generation 3 Liquid Air - Testiryhmän arvio

Testissä: Satisfyer Pro 2 Generation 3 Liquid Air Kaiken kaikkiaan erinomainen tuote, maineensa veroinen ja edeltäviä versioitakin parempi. Tähdet: 4.5/5 tähteä, nirsolta testaajalta. Tuote oli pakattu sinetöityyn pahvirasiaan, joka oli tyylikäs ja hillitty. Pakkauksessa oli k...

Liity Hot Lips Testiryhmään – Arvostele ja Vaikuta!

Hei kaikki nautinnollisen elämän ystävät! Etsimme Innokkaita testaajia uusille tuotteillemme ja tuotesarjallemme. Onko sinulla silmää uusille, jännittäville seksileluille? Haluatko olla ensimmäisten joukossa kokeilemassa uusimpia tuotteitamme? Jos vastasit kyllä, meillä on ilo...

Sinafil X kapselit - testiraportti

Taustatiedot: Mies 48 vuotta Naimisissa Normaalit elämäntavat - ei tupakoi Testijakso 1 kuukausi Tuote: Saatu palaute: "Saadessani tuotteen olin kohtalaisen skeptinen, mutta toiveikas. Olin lukenut Sinafil X tuotteesta arvosteluja, jotka vaihtelivat yl...

Liity Hot Lips -nautintopiiriin!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin sähköpostiisi.