Seksiasento, jossa naisen orgasmin saaminen helpottuu


Seksi ja nauttiminen, Parisuhteet by Hotlips.fi, 18.12.2023
Naisen orgasmin saaminen seksin aikana on usein monimutkaisempaa kuin miehillä. Tämä johtuu biologisista, hormonaalisista ja psykologisista syistä. Onneksi on olemassa seksiasentoja, jotka voivat helpottaa naisen orgasmin saavuttamista. Tässä artikkelissa käsitellään yhtä tällaista asentoa ja annetaan vinkkejä sen tehostamiseen.

CAT-tekniikka: Avain naisen nautintoon

CAT (Coital Alignment Technique) on seksiasento, joka on suunniteltu erityisesti naisen orgasmin helpottamiseen. Tämä tekniikka korostaa klitoriksen stimulaatiota yhdynnän aikana, mikä on olennaista useimmille naisille orgasmin saavuttamiseksi.

CAT (Coital Alignment Technique) - Ohjeet

CAT (Coital Alignment Technique) on seksiasento, joka on suunniteltu parantamaan klitoriksen stimulaatiota ja helpottamaan naisen orgasmia yhdynnän aikana. Se muistuttaa perinteistä lähetyssaarnaaja-asentoa, mutta siinä keskitytään enemmän kehon asettelun hienosäätöön ja liikkeeseen.

Helpot CAT-tekniikan oheet:
 1. Aloitusasento: Aloittakaa perinteisessä lähetyssaarnaaja-asennossa, jossa mies on naisen päällä.

 2. Oikea asento: Miehen tulisi siirtyä hieman ylemmäs kuin normaalissa lähetyssaarnaaja-asennossa. Tavoitteena on saada miehen lonkkaluun yläosa (häpyluu) linjaan naisen klitoriksen kanssa.

 3. Liike: Sen sijaan, että mies liikkuisi perinteisesti edestakaisin, hänen tulisi keskittyä enemmän pystysuuntaiseen liikkeeseen. Tämä tarkoittaa kevyttä liikettä ylös ja alas, mikä saa aikaan painetta ja hankausta klitorikseen.

 4. Naisen rooli: Nainen voi osallistua aktiivisesti asentoon kietomalla jalkansa miehen ympärille tai pitämällä ne tiiviisti yhdessä. Tämä lisää kitkaa ja stimulaatiota.

 5. Kommunikaatio on avain: Puhukaa toisillenne. Naisen on hyvä kertoa, tuntuuko asento hyvältä ja onko klitoriksen stimulaatio riittävää. Miehen on tärkeää olla herkkä näille ohjeille ja säätää liikkeitään sen mukaisesti.

 6. Hidastaminen ja keskittyminen: CAT-tekniikka ei ole nopeiden liikkeiden asento. Hidas ja keskittynyt liike auttaa molempia kumppaneita tuntemaan ja säätämään stimulaation tasoa.
Lisävinkkejä CAT-Tekniikan tueksi
 • Kokeilkaa eri variaatioita: Voitte kokeilla erilaisia jalkojen asentoja tai tyynyjen käyttöä naisen lantion alla paremman kulman saavuttamiseksi.

 • Seksilelut mukaan: Jos haluatte lisätä stimulaatiota, voitte kokeilla klitorista stimuloivia seksileluja asennon aikana.

 • Muistakaa hengittää: Hengityksen synkronointi voi lisätä intiimiyttä ja parantaa kokemusta molemmille osapuolille.

CAT on enemmän kuin pelkkä seksiasento

Se on yhteistyöhön ja kommunikaatioon perustuva tekniikka, joka vaatii kokeilua ja sopeutumista kumppaneilta. Muistakaa, että jokainen pari on erilainen, ja mikä toimii toisille, ei välttämättä toimi teille. Avoin mieli ja kärsivällisyys ovat avainasemassa tämän tekniikan onnistumisessa.

Tutkimus tukee CAT-tekniikkaa

Tutkimuksen mukaan CAT-tekniikka voi olla tehokas keino edistää naisen orgasmin saavuttamista. Se tarjoaa paremman fyysisen kontaktin ja keskittyy alueisiin, jotka ovat olennaisia naisen seksuaaliselle nautinnolle.

CAT-tekniikka on yksinkertainen, mutta tehokas tapa edistää naisen orgasmia seksin aikana. Se ei vaadi erityisiä taitoja tai välineitä, vaan perustuu oikeanlaiseen asettelun ja liikkeen ymmärtämiseen. Seksilelujen lisääminen voi parantaa kokemusta entisestään. Muista, että jokainen nainen on yksilöllinen, ja kommunikaatio kumppanin kanssa on avain molempien nautinnon maksimoimiseen.

Tärkeintä on muistaa, että seksin tulisi olla hauskaa, turvallista ja nautinnollista molemmille osapuolille. Kokeilu ja avoin keskustelu kumppanin kanssa ovat avainasemassa löytäessäsi parhaita tapoja tuottaa nautintoa. CAT-tekniikka on yksi monista keinoista, joka voi auttaa saavuttamaan tämän tavoitteen.

CAT-tekniikka ja liukuvoiteen käyttö

CAT-tekniikka (Coital Alignment Technique) on suosittu seksiasento, joka keskittyy parantamaan klitoriksen stimulaatiota ja naisen orgasmin saamista seksin aikana. Liukuvoiteen käyttö CAT-tekniikan yhteydessä voi lisätä mukavuutta, nautintoa ja tehdä kokemuksesta miellyttävämmän molemmille osapuolille.

Miksi Liukuvoidetta kannattaa käyttää CAT-tekniikan kanssa?

 • Lisää mukavuutta: CAT-tekniikka vaatii tarkkaa asettelua ja toistuvaa hankausta, joka voi joskus aiheuttaa epämukavuutta. Liukuvoide vähentää kitkaa, tekee liikkeistä sulavampia ja vähentää mahdollista ärsytystä.

 • Parantaa stimulaatiota: Korkealuokkainen ja laadukas liukuvoide voi tehostaa klitoriksen stimulaatiota, mikä on keskeistä CAT-tekniikassa. Se voi tehdä klitoriksen herkemmäksi ja lisätä seksuaalista nautintoa.

 • Soveltuu erilaisiin olosuhteisiin: Joissakin tilanteissa, kuten stressin, hormonaalisten muutosten tai riittämättömän esileikin vuoksi, luonnollinen kosteus voi olla vähäistä. Liukuvoide auttaa tällöin ylläpitämään mukavuutta ja nautintoa.

Miten ja mitä liukuvoidetta on hyvä käyttää CAT-tekniikan yhteydessä

Valitse Oikea Liukuvoide
Levitä liukuvoidetta etukäteen: Levitä liukuvoidetta sekä miehen penikselle että naisen vulvan ulkoisille alueille, erityisesti klitorikseen.

Kokeile eri määriä: Aloita pienellä määrällä liukuvoidetta ja lisää tarvittaessa. Liian paljon liukuvoidetta voi vähentää tarvittavaa kitkaa ja tuntoa.
Muista Ylläpitää Liukuvoiteen Kosteutta:

Pitkäkestoisen seksin aikana liukuvoide saattaa kuivua tai imeytyä ihoon. Lisätkää liukuvoidetta tarvittaessa säilyttääksenne hyvän liukuvuuden.

Liukuvoiteen käyttö CAT-tekniikan yhteydessä voi merkittävästi parantaa seksuaalista kokemusta. Se lisää mukavuutta, vähentää kitkaa ja voi tehostaa klitoriksen stimulaatiota, mikä on olennaista tässä tekniikassa. Kommunikaatio ja kokeilunhalu ovat avainasemassa liukuvoiteen oikeanlaisessa käytössä, jotta löydätte juuri teille sopivan tavan nauttia tästä tekniikasta.

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Tehokkaat vinkit pitkäkestoisemman orgasmin saavuttamiseksi seksilelujen avulla

Lue asiantuntijavinkit, miten saavuttaa pidempi ja voimakkaampi orgasmi seksilelujen avulla. Tutustu parhaisiin tekniikoihin, oikean lelun valintaan, ja vinkkeihin esileikkiin ja rentoutumiseen.

Seksikeinun edut seksielämän parantamisessa

Seksikeinut ovat viime vuosina nousseet suosituksi lisävarusteeksi makuuhuoneessa, ja niiden tarjoamat mahdollisuudet seksielämän parantamisessa ovat monipuolisia. Seksikeinu voi tuoda uutta jännitystä ja vaihtelua intiimeihin hetkiin, tarjoten samalla mukavuutta ja tukea erilais...

Poistotuotteet nyt vähintään -50%

Valikoima uudistuu! Poistotuotteet alennettu vähintään -50%. Älä menetä täydellistä tilaisuutta hankkia nautintoa superhalvalla!

Liity Hot Lips -nautintopiiriin!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin sähköpostiisi.