Tuotteet‪» Seksilelut ja seksivälineet‪» Vibraattorit‪» Duo- ja rabbitvibraattorit‪» Satisfyer Mister Rabbit Duovibraattori‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 31.5.2023
Yleisarvosana
Värinä "riittävä". Liian kova materiaali. Jossain asennossa
mar...@...om vahvistettu ostaja, 31.5.2023
Yleisarvosana
kau...@...om vahvistettu ostaja, 31.5.2023
Yleisarvosana
Toimii
eli...@...om vahvistettu ostaja, 31.5.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 31.5.2023
Yleisarvosana
Aloittelijalle ihan hyvä, perus vibra. Akku kesti hyvin ja helppo ladata, ei tarvitse pattereiden kanssa pelailla. Monipuoliset värinä, varmasti löytyy jokaiselle miellyttävä vaihtoehto. Säätöjä helppo käyttää. Vibrasta saa hyvän otteen, ei luista. Todella helppo putsata, lisäksi pehmeä/kimmoisa materiaali joka ainakin itseäni miellytti. Sopivan kokoinen. Ainut huonopuoli oli, että itselläni tuo klitoriskiihotin ei toiminut/osunnut oikeaan kohtaan. Joten siitä syystä, tämä jää meillä vähemmälle käytölle
pht...@...om vahvistettu ostaja, 31.5.2023
Yleisarvosana
Rouva tykkää :+1:
Anonyymi vahvistettu ostaja, 31.5.2023
Yleisarvosana
Akku saisi kestää vähän pidempään ja klitorishieroja ei oikein toimi mutta muuten hyvä
tut...@...om vahvistettu ostaja, 31.5.2023
Yleisarvosana
Hyva
Nimimerkki Ihanaa nautintoa 10.2.2024
Satisfyer Mister Rabbit Duovibraattori. Olen todennut, että tämä on erittäin tehokas ja hyvin tuntuvat värinät, joten on uusi ja mahtava nautintoon kokeiltavaksi. Jos haluaa enemmän vahvuutta ja tunnetta nautintoon lisätä, niin tällaisella voi jatkaa. Minulle on hyvin tärkeää, että millaista materiaalia ja muotoilua on, onko riittävän stimuloivaa sekä myös ladattava versio. Lämpimät suosittelut ja ei muuta kuin kokeilemaan!

Liity Hot Lips -nautintopiiriin!

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin sähköpostiisi.