Tuotteet‪» Seksilelut‪» Panokoneet ja seksikoneet‪»

X7 Pro Panokone

X7 Pro Panokone

X7 Pro Panokone
X7 Pro Panokone
X7 Pro Panokone
X7 Pro Panokone
X7 Pro Panokone
X7 Pro Panokone
X7 Pro Panokone

Hinta
199,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Keskusvarasto3 kpl heti
Netistä toimitettavissa3 kpl heti

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
X7 Panokone - Nautintosi täydellinen kumppani

Etsitkö täydellistä kumppania, joka tyydyttää kaikki tarpeesi? X7 Panokone on juuri se mitä olet etsinyt. Tämä näppärän kokoinen panokone tarjoaa sinulle uskomattoman nautinnon ja unohtumattomia hetkiä yksin tai kumppanisi kanssa.

Yksi X7 Panokoneen upeimmista ominaisuuksista on sen säätökulma, joka on lähes 90 astetta. Voit siis säätää laitteen asennon juuri sellaiseksi kuin haluat, jotta saat parhaan mahdollisen stimulaation. Olipa kyseessä sitten G-pisteen tai eturauhasen hierominen, tämän panokoneen avulla voit löytää juuri oikean kulman nautintoon.

X7 Panokoneessa on myös värisevä moottori, joka tuo lisää intensiteettiä ja nautintoa käyttökokemukseen. Voit valita eri värinätasoja ja löytää itsellesi sopivimman tason aina hellästä ja kiihottavasta voimakkaaseen ja rajumpaan stimulaatioon. Moottorin voimakkuus on suunniteltu vastaamaan vaativampienkin käyttäjien tarpeita.

Työnnön pituus noin 4 cm takaa syvemmän tuntemuksen ja täyttävän tunteen. Voit siis unohtaa pienet ja tehoton dildot, sillä X7 Panokone tarjoaa sinulle täydellisen kumppanin joka kerta. Tämä väsymätön rakastaja ei petä sinua koskaan.

X7 Panokone sisältää yhden laadukkaan dildon, joka on valmistettu turvallisesta ja kestävästä materiaalista. Dildo on suunniteltu anatomisesti oikeaksi ja sen muotoilu takaa maksimaalisen nautinnon. Voit myös käyttää muita sopivia lisälaitteita X7 Panokoneessa, jotta voit vaihdella kokemuksiasi ja löytää uusia tapoja nauttia.

Langaton kauko-ohjaus antaa sinulle täyden hallinnan panokoneen toimintoihin. Voit säätää värinöitä ja työnnön nopeutta juuri haluamallasi tavalla ilman häiriötekijöitä. Anna kumppanisi ottaa ohjat käsiinsä tai pidä ne itselläsi - valinta on sinun.

X7 Panokone on pakattu huomaamattomaan laukkuun, joten voit ottaa sen mukaasi minne tahansa haluatkin mennä. Olipa kyseessä sitten matka tai vain yksityinen hetki kotona, tämän panokoneen kanssa voit aina tyydyttää halusi missä tahansa tilanteessa.

Ladattava akku takaa, että X7 Panokone on aina valmiina toimintaan. Voit unohtaa paristojen vaihtamisen ja keskeytykset kesken nautinnon. Laita panokone lataukseen ja se on taas valmis tarjoamaan sinulle rajattomia hetkiä täydellistä nautintoa.

X7 Panokone on saatavilla nyt, joten miksi odottaisit? Osta se jo tänään ja maksa myöhemmin. Anna itsellesi lupa kokea täydellinen nautinto ja löytää uusia tapoja tyydyttää itseäsi tai kumppaniasi. X7 Panokone - täydellinen kumppani sinulle, joka haluat enemmän.

Tuoteominaisuudet
  • Monipuolinen panokone
  • Huomaamaton ulkomuoto pakattuna
  • Mukana kuvasta poiketen vain yksi peniksen mallinen dildo
  • Työnnön pituus 4 cm
  • Monipuoliset säädöt mahdollistavat moninaiset asennot
  • Peniksen pituus 13.8 cm
  • Peniksen paksuus 3.9 cm
  • Langaton kauko-ohjaus
  • Ladattava akku
  • Huomaamaton ja nopea toimitus

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 226 x 265 x 110 mm.


Paino
2,5 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Takuu
24 kk


Kommentit
Lisää kommentti

Blogi

Panokoneiden ja seksikoneiden valintaopas

ovat viime vuosina nousseet suuren yleisön tietoisuuteen ja sitä kautta muuttuneet erittäin suosituiksi.Näitä laitteita käytetään seksuaalisen nautinnon tuottamiseen ja ne tarjoavat vaihtoehtoisen tavan kokea mielihyvää. Valikoima panokoneita ja seksikoneita on kasvanut merkittä...